• przygotowac sie na bujanie Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    tutaj kolejne spekulanty weszly i kreca kursem zeby wam tanio odebrac kwity.....zatem jak sprzedacie dzis za 20-21gr to pozniej bedzie placz.....bo juz niedlugo kolejna fala wzrostowa. Jak dla mnie jeszcze dzis odbicie od 20gr i powrot na conajmniej 24gr.....
  • Re: przygotowac sie na bujanie Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    ja tam zredukalem sie znacznie na inventi na ostatniej podbitce i systematycznie dobieram stera...a sprzedam wam znacznie znacznie wyzej i to nie za pol roku ale juz w kwietniu...jak dla mnie ktos sie dzis z rana wysypal to pozniej sie pochlasta zyletkami...hehe
  • Re: przygotowac sie na bujanie Autor: ~bochcze [89.231.79.*]
    Jesteś po prostu żałosny,naganiaczu.Naganiasz,naganiasz,a tu ciągle spada. Po prostu schowaj się do mysiej dziury na jakiś czas ,ja kupię po 0,16,już blisko,a gdzie twoje 0,5?
  • Re: przygotowac sie na bujanie Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    nie pisalem o 0,5....pisalem ze po euforii trza kupowac...i kto tutaj kolego nagania.....nie mecz sie Twoj plan i kolegot Twoich nie wypali......nie kupisz za grosze....bo ja kupuje teraz i kupie tego duzo jesli bedzi taka potrzeba,......a za mna beda kupowac inni.....jest okazja to bedziemy kupowac
  • Re: przygotowac sie na bujanie Autor: ~bochcze [89.231.79.*]
    Wszystko,co pisałem,się sprawdza,w odróżnieniu od twojego idiotycznego, nachalnego,naganiania,nawet na samej górce.
[x]
CENTURION 6,88% 0,20 2026-03-26 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.