co i jak to do wrozki tyle samo wiesz co my wszyscy a jak w kolko cos sie powtarza to czasami sie trafi to to samo co klamstwo sto razy powtarzane staje sie dla niektorych prawda
no więc czemu nikt nie łyka?
wczoraj tylu się odgrażało, że to marzenie i wezmą ile można po tyle a dzisiaj kupione za tysiąc złotych (1000zł !)...no same grubasy tu skupują:P
zyga- czy się nie sprawdziło co pisałem?
mogłeś śmiało sprzedać po 0,20 albo nawet i 18 i odkupić już chociażby 30% niżej jak dzisiaj po 14;)
ale ja dalej twierdze, że będzie jeszcze niżej;) spójrz na wykres;)
Dnia 2013-03-21 o godz. 11:04 ~mms napisał(a):
> no więc czemu nikt nie łyka?
wczoraj tylu się odgrażało, że
> to marzenie i wezmą ile można po tyle a dzisiaj kupione za
> tysiąc złotych (1000zł !)...no same grubasy tu skupują:P
> zyga- czy się nie sprawdziło co pisałem?
mogłeś śmiało
> sprzedać po 0,20 albo nawet i 18 i odkupić już chociażby
> 30% niżej jak dzisiaj po 14;)
ale ja dalej twierdze, że
> będzie jeszcze niżej;) spójrz na wykres;)
A skad wiesz co ja robilem, myslisz ze nie umiem liczyc
a ja sobie za jakieś wolne resztki dokupiłem 1900 w zaokrągleniu.
Za bardzo wszyscy srają tym że nie ma info i że cypr.
Wiecznego braku informacji ze spółki nie będzie, a 10 groni to absolutne minimum za akcje.
a co do kwestii czemu nikt nie kupuje. A czemu ja moglem kupić na samym początku pakiet po 7 gr ? Wszystko podane na tacy było a bez problemu się dało.
Jak nie odgrywa, na NEMEXie? Cypryjczycy tylko czekają aż im banki otworzą, żeby mogli kupować NEMEX. Tu przynajmniej zarobią a nie ktoś im 10% zabierze za nic.
Ale ktoś straszy,ustawiłem kupno i podbiłem do 0,13 a ktoś od razu wystawił i zwalił na 0,10. Widać że to jedna osoba,czy ten zgrywus jest na forum? :)
Wziąłem połowę tego co poszło. Też myślałem że się załapię na 12, wcześniej nawet była 9-tka, ale zdjęli zlecenia pół godziny przed fixingiem..
Ciekaw jestem ile jeszcze zjedzie? Jak sądzisz - da się jeszcze coś dokupić poniżej?
Pozdrawiam