• raport 2012 Autor: ~myśliwy [46.205.110.*]
    a może znowu opublikują Raport o treści "nadchodzący termin publikacji SF za Sprawozdania Zarządu za 2012" jutro, jak już termin minie.......? to byłyby jaja, ale w stylu tej Spółki, nieprawda?
  • Re: raport 2012 Autor: ~realista [83.29.199.*]
    Muszą zwołać NWZA i podjąć decyzję o dalszym funkcjonowaniu spółki miraculum... :(((
    Co więcej ,istnienie spółki będzie możliwe tylko i wyłącznie, jeśli uda się odroczyć spłaty kredytów i wykupu obligacji ( kwiecień oraz maj ) :((((((( oraz uzyskac kapitał na bieżące sprawy :((((

Jesteśmy w czarnej du..e

:(
  • Re: raport 2012 Autor: ~Ogon [178.180.222.*]
    No i zamiast 60 mln mamy 50 mln i zamiast 3,5 mln zysku mamy dramatyczna stratę. Niezle sie bawią naszym kosztem.....
  • Re: raport 2012 Autor: ~kasta [83.29.199.*]
    Wiedzieliśmy ,że będzie źle...,ale żeby AŻ TAK !! to chyba jednak nie...
    Tylko czekać na info o drukowaniu niezliczonej ilości akcji...
  • Re: raport 2012 Autor: ~invest [95.41.124.*]
    Masakra, to spółka TRUP !!! Drogie to sprzątanie w 4 kwartale,w świątecznym okresie przychody nikłe, za............. STRATA WOW.... !!!!
  • Re: raport 2012 Autor: ~kasta [83.29.199.*]
    Powiem Wam szczerze...,że biorąc pod uwagę wszytsko co widzę w raporcie, to śmiem twierdzić ,że kurs na poziomie 0,13 to szczyt... , a realnie spółka warta około 0,05 groszy za akcję :(((((

Ps. Sam mam akcję tego trupa i to ze średnią 0,40 ,ale byłem FRAJEREM !!!!
  • Re: raport 2012 Autor: ~DanTheDowner [195.20.110.*]
    Chciałbym mieć średnia 0,40. Największa inwestycyjna porażka życia... Raport DRAMAT :((
  • Re: raport 2012 Autor: ~invest [95.41.124.*]
    Styl opublikowania też bardzo wysoki poziom POMYŁEK !!! Jak ta spółka ma funkcjonować dalej przy takich wynikach i takiej kadrze??? A co na to Przewodniczący RN Golec, dalej optymizm???
  • Re: raport 2012 Autor: ~OgołoconyWacław [83.29.199.*]
    Ogołocili nas!!!!!!!
  • Re: raport 2012 Autor: ~cudaWianki [83.29.199.*]
    Jeśli wyjdziemy z tego na prostą to będzie CUD ...
    Wierzycie w cuda????
  • Re: raport 2012 Autor: albea [80.53.221.*]
    Dzisiaj się poddałem. Wyszedłem z śmiecia. Trzeba jak najszybciej o tym zapomnieć - największa moja wtopa. Trudno, nie chcę już patrzeć na tę firmę jak oszukują drobnych akcjonariuszy. Niech teraz inni tracą. Teoretycznie nie ma gdzie spadać, a praktycznie nie ma gdzie rosnąć. Po tym raporcie ta firma jest warta 0,05 choć i to jest za dużo. Pozdrawiam tych co pozostali.
  • Re: raport 2012 Autor: ~Shreder [80.254.148.*]
    W końcu to Miraculum. Nazwa zobowiązuje. :)
    Fajnie się chłopaki z Rubiconu bawią. Wg. mnie to są cfaniaki przez duże F i gdyby było rzeczywiście tak źle, jak mówią, to już od dawna by ich tu nie było.
  • Re: raport 2012 Autor: ~Ogon [46.204.4.*]
    Dnia 2013-03-21 o godz. 11:33 ~Shreder napisał(a):
    > W końcu to Miraculum. Nazwa zobowiązuje. :)
    Fajnie się
    > chłopaki z Rubiconu bawią. Wg. mnie to są cfaniaki przez
    > duże F i gdyby było rzeczywiście tak źle, jak mówią, to już
    > od dawna by ich tu nie było.

Napisali w raporcie, że zamierzają wszystkie długi konwertować? Napisali. Zrobią to, później będzie podbitka i po chwili cfaniaków przez duże F juz tu nie będzie. I nic nie będzie..... W czarnej d.... jestesmy koledzy i koleżanki.
  • Re: raport 2012 Autor: ~rafal [46.113.139.*]
    ja wyszedlem rok temu za cala kase bralem po 42 gr srednio w wyszedlem po 67 69 69 70 potem po wynikach wszedlem po 57 ale 61 oddalem i od tamtej pory nie kupowalem
    wspolczuje choc mam teraz tez za 3/4 kasy aniole po 2.8 a jest po 1.6 ale tu bym byl bardziej w plecy wtedy bralem pod pania prezes no ona po 50groszy kupe wziela ciekawe czy ma
  • Re: raport 2012 Autor: ~Ona [178.183.255.*]
    zastanawiam się w jakiej atmosferze powstawał ten Raport- tyle raportów i poprawek, ze łatwo mozna sie pogubić..gdzie jest prawidłowa cyfra, gdzie błędna...-gratuluję autorom i zastanawiam się czy to zasada po restrukturyzacji-praca w nadliczbowych godzinach nocnych...czy tez postanowią kogos "zrestrukturyzować" (usunąć) po takiej ilosci błędów, by dalej utrzymać rzekomo kompetentny Zarząd...
    żal patrzeć na te wyniki...czym nas jeszcze zaskoczy Mirka, zarząd, Rubicon...
[x]
MIRACULUM -1,59% 0,62 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.