ile sie mozna zastanawiac??
w bge była krótka piłka. dobry biznes, od razu kupili pakiet i pozamiatane.
tutaj kurs sukcesywnie w dół a informacje niby pozytywne. ktos kiedys napisal ze chlebek nam gówien.iem smarują i wychodzi na to ze to prawda
A co oni głupi są? W BGE obeszło się bez listów intencyjnych, weszli i tyle. Tutaj info o planowanym wejściu było ogólnodostępne, więc po co mają w to wchodzić, gdy trend jest ewidentnie spadkowy od czasu wybicia?
Weź pomyśl przez chwile, oni nie przychodzą po to, żeby Ci zrobić dobrze ;P
to niech szybko wchodzą bo im jeszcze ktos szyki popsuje i podkupi perelkę....
Masz racje Bernard: musza poczekać jak spadnie do 0,001 zł i wtedy kupią tak jak LK ostatnio.
PS swoją drogą nie wiedziałem że można za tyle kupić.
Czekają na niską cenę- tyle wiem z logicznego punktu widzenia. Nie znam natomiast planów i sytuacji GMK np. w BGE oraz innych inwestycjach, więc nie przewidzę pod co grają. Jednego jestem pewien- patrząc na kurs byliby kretynami, gdyby weszli te 2 miesiące temu. Zobaczymy.
Bernard tutaj zapewne chodzi o cos innego. Przeciez spolka wydaje komunikaty ze jest dobrze wiec czemu jeszcze nie wchodza? 8-9gr to naprawde malo jesli jeszcze chca zainwestowac 1mln euro. Juz pare miesiecy temu podali to info ze GMK chce wejsc i jak narazie na slowach sie skonczylo.
Coraz wyraźniej widać, że te wcześniejsze komunikaty były na przetrzymanie, aby ucichła sprawa działań poprzedniego zarządu, a teksty Bernarda tylko mnie w tym utwierdzają.
Czas na rozpoczęcie współpracy przewidzieli na 1 połowę 2013, zaś wejście w akcjonariat ma być DOCELOWYM efektem. Tak więc serio nie rozumiem, o co Wam chodzi- nie złamali żadnego postanowienia, terminu, nic. A to, że kurs spada to im tylko na rękę, nikt normalny by się na ich miejscu nie spieszył. Może chcą zobaczyć wyniki kwartalne, może chodzi o coś innego- nie mam pojęcia, ale nie widzę powodów do obaw. Jeżeli do końca czerwca sytuacja się nie rozwinie to się z Wami zgodzę, póki co robicie niepotrzebny ferment.