• w co te me..dy gra... Autor: ~aer [188.147.188.*]
    W co oni grają < po co takie info przed wynikami ??
    I scaleniem ?
    Co te me....y knują?
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~lop [89.76.21.*]
    Dla mnie to też trochę dziwne, przecież mogli się trzymać kilka dni z tym infem strasząc likwidacją. Wygląda to tak jakby chcieli wystraszyć tych co mają palec na enterze aby puścili to co mają po 1-2 gronie. Jedno jest pewne - nie będzie żadnego podbicia pod scalenie.
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~aer [37.31.17.*]
    Ile warte jest centrum logistyczne ? bo o ile sie nie mylę około 50 ml
    Ile warte są udziały w WoodinterKom GmbH ? 14 ml?
    Ile warte sa spólki zależne ?? ESM Logistics Spółka / Easy Touch ???
    20 ml ????
    k....wa czy oni nie chcą tego wszystkiego przejąc za 5 ml >????
    Przecież tu właściwie już o nic innego nie moze chodzić !
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~kkk [217.170.175.*]
    Ale to info jest znakiem ze w spoce nie dzieje sie dobrze i to jest oswojenie nas ze zlymi wynikami :/
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~aer [37.31.13.*]
    A na jakiego? Mieli by ciebie lub mie oswajac ze zlymi informaciami ?
    Czy ty uważasz ze oni biorą nas po uwagę , że niby co my możemy zrobić , pobluzgac na forum i ponazekac aż w końcu oddac akcje za 2 grosze !
    Pomysl jak bys byl takim s..ym prezesem i mial bys wokół siebie błaznow na skiwnienie palcem to co bys zrobil by kupic za grosze spółkę ?
    No , a potem komunikat o sprzedaży centrum , udzialy itd ...
    Poz..
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~czaczek [193.25.0.*]
    poniewaz scalenie jest w poniedzialek to mam takie pytanie czy w ten sam dzien spolka bedzie juz notowana?? moze mi ktos przyblizyc jak to wyglada. Dzieki
  • Re: w co te me..dy gra... Autor: ~bronek [188.112.54.*]
    ja mam zamiar sprzedać po te 2gr myślę że spadnie dużo niżej chcą wykupić i wykupią policzcie za ile dzisiaj zapłacą a będzie jeszcze taniej ja myślę że są w posiadaniu ogromnej ilości akcji mama dziadek ciotka stryjek itd i firma która jest warta coś zostanie wykupiona za symboliczną złotówkę i kto na tym zarobi nas mają głęboko a oni wzbogacili się leciutko te akcje co zostaną na rynku co za różnica ile będą kosztować makulatura firma będzie ich i oni będą brać kasę
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.