• wynikiza 2013 Autor: ~gg [31.175.140.*]
    jutro jakie macie przemyslenia
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~qaz [195.182.35.*]
    czyżby ten spadek to pod wyniki? czy tylko obowiązkowa korekta wzrostu?
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~gg [31.174.63.*]
    to zaden spadek przy takim obrocie mniej jak 1.25 nie spadnie
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~Fishman [192.165.126.*]
    Miło by było gdyby była to korekta w locie ;-)
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~Fishman [94.140.182.*]
    No i mamy wyniki... Cóż, spodziewałem sie straty. Po tym co wyprawiali w tamtym roku... Ale powinno sie powiesic ich za jaja! Taki rok, takie transakcje i oczekiwania z naszej strony i tak dali D! Butelki produkować.... Powinni iść zbierać butelki aby pokryć straty...
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~moja@ [84.205.24.*]
    Zabaweczki gogusia juz wyzerowane media i to drugie coś, ponadto polecam lekturę rozliczeń z Progress FIZAN, zarządzanym oczywiście przez kumpli z Altusa. Tam płynie kaska, że hej. Zobowiązania, te co niby miały spadać - przez leasing itp., jakoś wzrosły.
    Poza tym nic nowego STRATY, STRATY, STRATY. Nawet nie dają buzi akcjonariuszom jak to swego czasu robił goguś pisząc o mega zyskach, przed sprzedażą Kasprzaka. Ale tutaj można ich rozgrzeszyć najgrubszy akcjonariusz i zarazem były przewodniczący RN oraz obecny prezes w jednej osobie, nie ma czasu bo przeciez musi spłodzić odpowiedź do SII. Oczywiście to taki żarcik, tą odpowiedź pewnie opracuje zewnętrzna firma w ramach obsługi prawnej za godziwą kaskę. Przewiduję jej treść, "kochane SII a pośrednio i wy akcjonariacie mniejszościowy, pocałujta w d.... wójta".
    Ale jest też i pozytyw jeszcze tylko 16% wzrostu kursu i będzie 1,53, chyba że się z lekka zwali.

a co to za magiczne 1,53?
    wyniki nie zaskakują ale myslałem że panika będzie większa po takim wzroście...
    hm... papier jest mocniejszy niż się jeszcze niedawno wydawało - ale to siła przyzwyczajenia, bo ostatnie 3 lata zostają w pamięci kiedy to niezależnie od informacji jechał tylko w jedną stronę
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~moja@ [84.205.24.*]
    1,53 !!! toż to jest przełomowa liczba dla kocurka. Po tyle najgrubszy akcjonariusz, który wtedy był przewodniczącym RN, opylił dla altuska te swoje zbędne 8,9 mln akcji. Dalszy ciąg pewnie znasz.
    niestety znam... az do 0,58
    ale i tak dobrze że sie pozbyliśmy mistrza interesów na boku, gwiazdy zarządzania, fuzji i przejęć, ze nie wspomnę o wielkim talencie literackim, czego blog jest niewielka próbką...
    a w Próchniku sam ma interes żeby wyciągnąć spółkę więc pewnie i kot na tym przyzwoicie zarobi
  • Re: wynikiza 2013 Autor: ~xyz [178.36.36.*]
    Pozostaje dalej nadzieja i nic więcej
[x]
SOHODEV 8,03% 0,15 2026-05-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.