• cisza ze Spółki..... Autor: ~edo [79.139.109.*]
    Niepokoi mnie cisza ze spółki ...tzn. brak komunikatów-mija prawie miesiąc od Walnego i oprócz dokończenia z robotą nad nowa emisją i dzierżawą (bez szczegółów) cisza...
    -brak komunikatu czy akcje Led Holding SA objęte są z lock up ?
    -co z zakupem lamp za sporą kasę? czy sprzedają je ? czy gdzie te 59 mln?
    -czy mają jakieś kontrakty czy nie?
    -oraz czym konkretnie teraz che się spółka zajmować ?

Na plus jest ..że...
    -stary Prezes raczej nie wywala akcji
    -a jeszcze większym plusem będzie jak będzie lock up na 59 mln akcji chociażby na rok....(ale na razie cisza)
    -też na plus może być to (jakby dogadali się ze spekułą) - to wtedy kurs mocno mogą podciągnąć do góry jak na BGE
    -będą obroty to i wejście na ciągłe będzie (awans)
  • Re: cisza ze Spółki..... Autor: ~ad [79.139.109.*]
    10 11:18 0.15 5372
    9 11:18 0.15 19628
    8 11:16 0.15 4700
    7 11:15 0.15 50000
    6 11:00 0.15 1028
    5 11:00 0.15 500
    4 11:00 0.15 1700
    3 11:00 0.15 5000
    2 11:00 0.15 7100
    1 11:00 0.15 50000

Czy równe 145 K akcji - czy jakby ulica udzielałaby się tu w kupnie czy sprzedaży wynik byłby co do jednej akcji 145 K na 1 fix ?

Czyli proste-sama spekuła z sobą gra i moim zdaniem nic nie zebrała od ulicy na 1 Fix- tylko przewalili z wora do wora i zjechali 1 gr.

niech zjeżdżają nawet 10 gr ....musza podciągnąć dużo wyżej ,żeby ewentualnie spieniężyć cześć co kupili poniżej 10 gr. I o to chodzi niech sobie zaniżają ...podwyższają.....nie opłaca im się sprzedać poniżej 14-15 gr...muszą czy wcześniej czy później ruszyć.
  • Re: cisza ze Spółki..... Autor: ~Bart [95.48.68.*]
    Zgadzam się w całej rozciągłości. Na razie wypada czaić się na "ulicy" i wejść jak będzie bliżej "10". Moim zdaniem animator do tego nie dopuści, i nie będzie tak nisko. A wiadomo każdy chce kupić jak najtaniej.
    Moje osobiste zdanie poparte wywiadem jest takie, że nie ma znaczenia po ile kupię ;). Ale wrodzone skąpstwo nakazuje kupować jak najniżej. A w praktyce prowadzi to do tego że i tak kupię trochę drożej, bo jak zwykle się zagapię ;)
    Życzę dobrego refleksu przy zakupach, bo jedno jest pewne - Nemex trzeba trzymać, to dobra inwestycja.
    Pozdrawiam
    Publicysta? "Moje osobiste zdanie poparte wywiadem jest takie" z kim miałes wywiad? z Prezesem nowym ? :-)
  • Re: cisza ze Spółki..... Autor: ~Bart [95.48.68.*]
    Tak rozmawiałem ... ale jakiś czas temu, znam go osobiście. Zazdroszczę mu jego intelektu i włosów, bo mnie już wyszły niestety.
    A swoją wiedzę opieram nie na rozmowach z nim - bo to dyskretny i super konkretny facet. Nie będę kłamał że mam jakieś tajne informacje. Po prostu wiem że konsekwencja ludzi z Led Holdingu jest żelazna i nawet nie wiedząc co planują, to mogę w ciemno ryzykować. Gdybym miał cień wątpliwości, to bym zadzwonił i zapytał.
    A kolega uczył się sarkazmu w Anglii?
    Pozdrawiam
    Dnia 2013-03-20 o godz. 13:25 ~Bart napisał(a):
    > Tak rozmawiałem ... ale jakiś czas temu, znam go osobiście.
    > Zazdroszczę mu jego intelektu i włosów, bo mnie już wyszły
    > niestety.
    A swoją wiedzę opieram nie na rozmowach z nim -
    > bo to dyskretny i super konkretny facet. Nie będę kłamał że
    > mam jakieś tajne informacje. Po prostu wiem że konsekwencja
    > ludzi z Led Holdingu jest żelazna i nawet nie wiedząc co
    > planują, to mogę w ciemno ryzykować. Gdybym miał cień
    > wątpliwości, to bym zadzwonił i zapytał.
    A kolega uczył się
    > sarkazmu w Anglii?
    Pozdrawiam
    zjawisk fonetycznych uczę się w realu.....:-) ale piękny Nasz prezes lub ktoś z jego sekretariatu nawet na email nie chcą odpowiedzieć ...a Pilch odpowiadał.
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.