• Jeżeli to przejdze... to Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    Jaki widzicie scenariusz....Na ilu się otworzy i na ilu zamknie po tygodniu....
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~jarek [78.8.48.*]
    Dnia 2013-03-19 o godz. 09:56 ~xxx1xxx napisał(a):
    > Jaki widzicie scenariusz....Na ilu się otworzy i na ilu
    > zamknie po tygodniu...
    .
    a co ma przejsc?
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: novianka [87.206.207.*]
    Uchwały proponowane na NWZ - m.in. scalenie akcji, skup akcji własnych w celu ich umorzenia. Do przepchnięcia tego potrzeba więcej niż 38,28% głosów.
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    Czy to scalenie to jest dla nas korzystne? raczej na poczatek skup powinien byc uchwalony ?
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~do xxx [86.90.0.*]
    ja pierdo... ale mózgi na tym forum , w garbate aniołki też wierzycie ??
    przecież to zwykła zagrywka wewnętrzna z marchewką na końcu kija .
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~kamillo [78.8.216.*]
    No nie jest zagrywka. Przyjedź na walne, dołącz do oszukaninanovian.pl, prześlij pismo do prokuratury a nie ciągle narzekacie. Ja chcę odzyskać swoją kasę a może nawet uda się wyprowadzić Noviana na prostą - COŚ SIĘ DZIEJE. Jesteśmy w kontakcie z akcjonariuszem IPOPartners. Nie wiadomo co będzie, ale wiem jedno - dawajcie na Walne i głosujcie. Czy tak czy inaczej ale przeanalizujcie scenariusze, spotkajmy się i do....limy oszustą. Ja będę. Wysyłacie maila na oszukaninanovian.pl z potwierdzeniem że będziecie na Walny i ile macie akcji. Dodatkowo napiszcie skąd jesteście to może zorganizujemy wspólny transport (ja np. jadę z granicy zachodniej mogę po drodze kogoś zabrać). Najgorsze co robicie to bierność bo myślicie, że my za was wszystko załatwimy. PRZEGŁOSUJEMY ICH. Ja w to wierze. W KUPIE siła, milion much nie mogą się mylić :)
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~pin [217.96.37.*]
    Uchwała o zmianie statutu wymaga większości 3/4 głosów - art. 415 ksh, więc jak organizator tego walnego planuje przeprowadzić uchwały? RN, zgodnie ze statutem, powołuje w całości SPQR.

PO CO KOMU TO CAŁE ZAMIESZANIE Z WALNYM?
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~baba [94.75.86.*]
    Myślę, że po to co by każdy oszukany wiedział jak wyglądają oszuści i we właściwym momencie odpłacił im odpowiednio.
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~geniszu [178.56.87.*]
    A nie przyszło Wam geniusze do głowy, że nasz nowy akcjonariusz, który świeżo nabył 5% udziałów i organizuje nam scalenie jest oględnie mówiąc "podstawiony". Bo gdzie niby nabył to 5% jak nie od znanych Wan ludzi i w czyim interesie proponuje to scalenie bo przecież nie w naszym!! Użyjcie wyobraźni i zrozumcie, że nasi dobrodzieje sprzedali Partnersom 5% akcji za 1/10 grosza. Po scaleniu akcje spadną 30-70%, więc nasi Partnersi jeszcze zarobią na tym.
  • Re: Jeżeli to przejdze... to Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    Popieram co powiedział baba i dołączę jak będziemy im odpłacać ...
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.