A ty jadzia od pół roku uwalasz aerfinance na forum, tylko po to oczywiście aby ratować innych akcjonariuszy. Bo oczywiście akcji nie masz i nigdy mieć nie chcesz, ale z dobroci serca chcesz ratować innych w szczególności przed i po raportach.
jeśli nazywasz wpisy negatywne dla beznadziejnej spółki uwalaniem to masz oczywiście rację, tylko czy nazwiesz też pozytywne wpisy innych forumowiczów podciąganiem kursu to pozdrawiam onetowych graczy a tak na marginesie musisz używać nowego nicka do swojego marzycielstwa?
Tradycyjne jedyne co można sie dowiedziec od jadzi to jaka to beznadziejna spółka i atakowanie tych co nie myślą tak jak ona. Ale czemu jest tak w tym zaangażowana to się pewnie nie dowiemy. A stały nick nie jest tu obowiązkowy i to że ty podpisujesz się "jadzia" o niczym nie świadczy bo to tylko anonimowe forum i możesz być grubym łysym facetem, ale wiadomo kobieta wzbudza większe zaufanie.
niby kogo ja atakuję? podaj choć jednego zaatakowanego?
mam swoje zdanie na temat zarządu tej spółki i prowadzonej działalności, przykro mi, ze nie pokrywa się to z twoim zapatrywaniem ale póki co optymiści na tym walorze to grupa zawieszonych na wyższych poziomach czekających na odpał z wiadomych tylko sobie powodów, podaj mi proszę choć oczywiście nie musisz dlaczego posiadasz akcje tej spółki?
No panowie i panie do dzieła! przeciez pan Jacek z Grochowa dał przyzwolenie na jazde do 1złotego lub odwrotnie do 10groszy,a tu dupa blada i nic sie nie dzieje :(