• Do Lorga Autor: ~1973.. [46.169.2.*]
    Kolega raczy się wgłębić i spojrzeć na Aleja z NC.Tam maja juz powoli dojść wysadzeni z siodła a sprawy idą w dobrym kierunku.Spodziewam sie w krótkim czasie istonego przełamania i wzrostu.Znów stawiam autorytet na szale.Pozdrawiam
  • Re: Do Lorga Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Witam Kolegę! Obserwuję ALEJĘ, KKH i TAXUS. Na KKH zostałem z kilkoma kilogramami na wyższym poziomie, ale chyba czas zacząć dobieranie. Co do ALEI jeżeli na szalę stawiasz swój autorytet to kupuję tą ALEJĘ. Do tej pory miałeś niesamowitego nosa do spółek. A co myślisz o TAXUS tam ładny wykres powstał (o ile na NC można brać pod uwagę)
  • Re: Do Lorga Autor: ~1973 [194.187.200.*]
    Na aleja sa fudamenty rozwoju ale taxusa troc he kontrolnie dobralem bo tam moze spekulacja zadzialac/niska kapitalizacja sprzyja , choc na Aleja wzrost bardziej uzasadniony.
    Pozdrawiam- sukcesu zycze
  • Re: Do 1973 Autor: ~Mario [46.76.173.*]
    Jak sądzisz jaki zasięg ma Aleja? Bo fundamenty naprawdę solidne. Ostatni raport za IV kwartał to obrazuje
  • Re: Do 1973 Autor: ~DO Mario [77.115.225.*]
    Ja osobiście uważam że 1 zł jest na Aleja więcej niż realne-jednak nie sądzę że zrobią to z marszu jak niektórzy fanatycy.W pierwszym poziomie wzrostu możliwe podejscie pod 0,70
    i tam trzeba rozważyć sprawę w zależności od rozwoju wydarzeń i tego co bedzie działo się w spółce (liczę na skokowy wzrost przychodu i zysku).Nawet ta dodatkowa działalność ze sklepiku powinna coś dać/fajne gadżety w dobrej cenie -OstWest.pl
    Wartość spółki będzie zauważona.Dzisiaj kazdy miał szanse obkupić się na Dnie cenowym
    Sprawę naświetliłem jeszcze przed startem notowań a towar leżał.
    Pozdrawiam koleżeństwo
  • Re: Do Mario Autor: ~1973 [77.115.225.*]
    Ja osobiście uważam że 1 zł jest na Aleja więcej niż realne-jednak nie sądzę że zrobią to z marszu jak niektórzy fanatycy.W pierwszym poziomie wzrostu możliwe podejscie pod 0,70
    i tam trzeba rozważyć sprawę w zależności od rozwoju wydarzeń i tego co bedzie działo się w spółce (liczę na skokowy wzrost przychodu i zysku).Nawet ta dodatkowa działalność ze sklepiku powinna coś dać/fajne gadżety w dobrej cenie -OstWest.pl
    Wartość spółki będzie zauważona.Dzisiaj kazdy miał szanse obkupić się na Dnie cenowym
    Sprawę naświetliłem jeszcze przed startem notowań a towar leżał.
    Pozdrawiam koleżeństwo
  • Re: Do Lorga Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Chyba nikt nie jest tak naiwny, aby sądzić, że 1973 objawił się jako nowy Mesjasz giełdowy, który zdradza swoją pozycję, aby inni zarobili !!
    Po prostu kupil wcześniej, teraz nagoni trochę luda i będzie miał komu sprzedać.
    Taka jest płynność na NC, że trudno opchnąć towar.
    Powodzenia.

Aleja jaką ma kapitalizację?
    Milion zł !?
    Buhahaha buhaha
  • Re: Do Lorga Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Byle jaki szrot ma więcej towaru na składzie niż warta jest ta Aleja.
    Byle jaki szrot z częściami samochodowymi więcej jest wart niż spółka giełdowa.
    Kapitalizacja milion zl.
    Buhahah buha

Włodarze obecnej władzy i giełdy zrobili z giełdy warzywniak.
    Byle jaki garaż w USA jest wart więcej, a nawet w Polsce.
    Smiech na NC
  • Re: Do Lorga Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Moja rada Anal-fabeto. Kup 51 proc. akcji ALEI wystarczy ci tylko 740 tys. złotych i nie będzie się martwił o kurs. Zostaniesz prezesem lub szefem rady nadzorczej tej spółki i stąd będziesz czerpał kokosy. Ale obawiam się, że byłby to początek końca tej spółki...
  • Re: Do Lorga Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Ale on ma troche racji... ze wzgledu na zenujace sady i kiepska polityke informacyjna w PL wyceny sa mocno zanizone...

A Aleja wyglada ciekawie, ale wiecej niz 5k zlotych to nie ma co pakowac....
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.