• optizen koniec podazy Autor: ~sułtan_spekuły [89.76.81.*]
    znikł podający akcje brutalnie na lewo od dluzszego czasu
    teraz potrzebny jest tylko impuls do odbicia - ktos pare razy musi wziać z prawej
    najwiecej nalykanych jest po 65-75 gr , i tam będą opory
    z obecnego poziomu powiedzmy 40 gr to jest całkiem przyzwoity zarobek

ja mam srednią 55 groni i licze ze oddam po 65-75 w ciagu najblizszego miesiaca
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~sułtan_spekuły [89.76.81.*]
    żeby bujnąć ten wynalazek na 50 grochów wystarczy jakies 10 000 zł góra. Szkoda ze nie mam wolnej forsy na razie . Do 10 kwietnia musze sie wstrzymac a wtedy jak bedzie ponizej 45 grocha jeszcze to bede szarpac z prawej JAK REKSIO SZYNKE
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~jegomość [88.220.76.*]
    A ile ty tych akcji masz że tak bujać na 10 groszy spreadu chcesz?
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~sultan_spekuły [89.76.81.*]
    a ty co , od razu na 2 zeta pewnie bys bujnal? Zanim bedzie zlotowka to musi byc 90 groszy, zanim bedzie 90 gr to musi byc 80 itd.. Branie sie zaczelo , powoli jak cholera, chetny sie zdarza co drugi dzien, ale jak juz ruszy to szybciutko sie zrobi te 55 - 60 gr. Tam sie pomieli na pewno, i sie zobaczy co dalej - wtedy spola bedzie musiala pokazac co soba prezentuje, czy w ogole cos robi.
    Po dzisiejszej sesji jeszcze sie nie martwie czy zdąze dokupic.. musiałoby byc takich kilka z rzedu a raczej tak nie bedzie
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~jen [83.24.113.*]
    Z natury jestem stoikiem i poczekam sobie na 0,20. Ostatnia podbitka pod wywalenie.
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~piekna kasia [109.231.24.*]
    Co myslicie o IMS? Wypłaca dywidendy tak jak obiecali w raporcie? Utrzymaja sie w NC Lead? Warto zainwestować w te papiery? Pomóżcie plisss....
  • Re: optizen koniec podazy Autor: ~123 [87.99.118.*]
    spi...dalaj na IMS

tyle mam ci do zaoferowania suk.o
[x]
FOOTHILLS 6,90% 0,62 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.