• dokupujemy !!! Autor: ~Analityk78 [178.182.176.*]
    Nieogar wywalił i dzisiaj kolejna okazja by dokupić po taniości przed raportem -

dzieki za promocje:)

pozdro
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~Analityk78 [178.182.176.*]
    na godzino harami wzrostowe - jedziemy!!!
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~nieogar [91.146.208.*]
    jajami a nie charami!!
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~al [79.191.76.*]
    malo kto interesuje sie walorem, wszyscy skacza po "perlach" starajac sie zalapac na wzrosty - garstka wierzacych niedlugo sie dowie czy wyznaja wlasciwe bostwo.

jutro spowijany tajemnica i nadzieja raport.

kurs wywija przez ostatnie dni jak szmata na patyku - wszyscy kreca starajac sie zalapac w najlepszym momencie.
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Dziś już ciężko tanio dokupić, widać, że zaczęło się oczekiwanie. Kto nie dokupił i czeka, dokupi po publikacji :)
  • Re: dokupujemy !!! Autor: albea [80.53.221.*]
    Dzisiaj wyczekiwanie na wyniki. Dobrze byłby, gdyby podali je rano i były pozytywne.
    Jeżeli tak będzie, to o 2 pln z przodu zapominamy na dłuższy czas. Jeżeli będą słabe wracamy do starych poziomów.
    Wg mnie właściwe pytanie to czy wyniki są bardzo dobre czy rewelacyjne. Dlaczego?
    1. "Prezes nie może się doczekać kiedy akcjonariusze zobaczą raport" (takie słowa padły podobno w wywiadzie na TVNCNBC),
    2. Rozważania o emisji obligacji są możliwe tylko przy bardzo dobrej sytuacji w Spółce.

Już jutro wszystko się wyjaśni.
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~bubu [83.21.6.*]
    ... a masz jakiś pomysł na co te 10 baniek z obligacji i kto je łyknie?
    oby nie inny wrocławski sknerus, ten który ma firmę na Cyprze
    Moje podejrzenia się potwierdziły w raporcie:

"Przygotowania do pozyskania finansowania celowego prowadzone są w związku z zaawansowanymi rozmowami w sprawie zawarcia umowy i dostaw do kolejnej sieci handlowej oraz chęcią zwiększenia obrotów w ramach już zawartych umów ramowych i kontraktów przez spółki z grupy. Spółka nie przewiduje nowej emisji akcji w tym celu, dlatego rozważane jest finansowanie dłużne."

"We wrześniu 2012r. spółka Myphone wprowadziła na rynek tablety pod marką myTAB i sprzedała ich w ubiegłym roku blisko 40tys. W efekcie osiągnęły one od 5 do 10% udziałów w polskim rynku, szacowanym na 400-800 tys. sztuk). W tym segmencie przewidywana jest kilkuset procentowa dynamika wzrostu rynku. Spółka sprzedała również w 2012 roku blisko 170 tysięcy telefonów myPhone (ponad 700 tys. od początku produkcyjnej działalności spółki)"

Jest bardzo dobrze :)
  • Re: dokupujemy !!! Autor: ~bubu [83.8.61.*]
    Wygląda na to, że jest ok
    Tak swoją drogą dziwna ta sesja, największe wywalenie po ok 3,23, potem zjazd na minusik. Czyżby ma wyglądać, że kurs słaby ?
    wiedzę że dokupiliście po dobrej cenie powyżej 3 zeta!!
    gratulacje - słuchajcie analityka on was poubierał wczoraj!!
    na co wy czekacie???
    sprzedawać - Technicznie tragedia!!
    a fundamentalnie to trudno powiedzieć?
    i dobrze zrobiłem!!
    tablet mam ale leży w biurku i się kurzy!!! bo za słabo łapie wifi i tak naprawde do dupy mi ten tablet potrzebny!!
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.