• Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~krzycho1131 [188.33.56.*]
    Spisałem to łajno już na straty niestety dość bolesne. Nauczony doświadczeniem nie tknę już spółek wieprza. Ale trzeba przyznać że takiego ścierwa to już nie ma na gpw. Pomyłka jest jeszcze Ideon.
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~feniks2000 [92.42.119.*]
    Ja też się poddałem i wywaliłem po 0,03. Ciekawi mnie tylko czy po zcaleniu tego łajna cena poleci tak szybko jak w przypadku EFH... Swoją drogą to dziwi mnie fakt, że jeszcze nie znalazł się nikt z wierchuszki tych wszystkich prawomocnych złodziejskich organów, kto dobrałby się temu synowi pomywacza i portowej dziwki do skóry...!!!
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~gogol [78.30.97.*]
    Spełniły się czarne przepowiednie. Obecna marionetka prezes powinien sie wytłumaczyć ale figurant ma to wszystko w d......e jak jego mentor. Za nasze ciężko uciułane pieniądze cala złodziejska śląska klika bawi sie w najlepsze. A my jak te ciule żeśmy na to pozwolili.
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~kapa [89.174.196.*]
    pisałem wcześniej o spotkaniu w katowicach ale nikt nie chciał wieć oni czuli i czują ze wszystko jest w porządku
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~kkk [95.41.118.*]
    A czy ich działań nie można podciągnąć pod przepis o działaniu na szkodę spółki i akcjonariuszy ? W końcu sąd zaakceptował warunki układu,ale chyba spółka ma się czymś zajmować a nie tylko drukowanie akcji,zmiana nazwy i scalanie akcji. Przykładem moze być Agito które sprzedali za śmieszne pieniądze ,dziś jest już w czołówce branży,a wystarczyło doinwestować lub pozyskać inwestora.
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~taki jeden [166.137.100.*]
    bo Irek Krol jest jak Krol Midas. czego sie nie dotknie to zamienia w (zloto? *tu nalezy samemu sobie odpowiedziec w co)

• Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~feniks2000 [92.42.119.*]
    Musisz wiedzieć, że to ścierwo nabywali ludzie z całej Polski a nie tylko z katowickich podwórek!!! Jeśli ja mam jechać z jednego końca Polski w drugi i stać jak idiota na wietrze i mrozie pod siedzibą tego złodzieja tylko po to aby poprawić mu krążenie to jesteś w błędzie!!! Wolę już spisać tego szmatławca na straty, co też zrobiłem.

Już wcześniej pisałem aby znaleźli się jacyś odważni, którzy potrafiliby się dogadać między sobą i wspólnie wypracować jakąś prawną strategię, ale jak widać nikt nie miał takiego zamiaru! Jedynie udało się nam zorganizować tę żałosną akcję po 0,99 gr. :( Widać jak bardzo boimy się przyznać do błędu a tymbardziej do ignoranckiej niewiedzy na temat spółek, prawa o spółkach itd. Umiemy tylko ujadać jak zwykłe kundle za płotu...!!! :(
  • Re: Już po 2 grosze nikt nie chce syfu. Autor: ~klax [95.50.66.*]
    Co ty czlowieku pierdzielisz , ten jelop tlusty okradl wszystkich klamiac i knujac od samego poczatku. Jaka wiedza na temat spolek? To wszystko zosa'lo z gory zaplanowane a Sad Rejonowy w Kattowicach na to zezwolil w imie prawa. Wystarczy teraz spojrzeć na sens pierwszej pazdziernikowej rozprawy i jej efektu. Celowo zablokowane notowania, celowe przesunec rozprawy i piekne miliony akcji wywalone wysoko. Ładnie przemyslane kilka faz pozbycia sie truchla przez krotki okres. I jak to nazwac????? Nie jest to zasem celowe dzialanie na szkode spolki i robienie na tym pieknej kasy???????Teraz trzeba do gardla dorwac sie Wysockiemu bo albo jest qurna prezesem albo figurantem i niech nie mysli 'ze jak zdecydowal sie za kase przybrac regnona na klate to dalej bedzie tak bajkowo. Kibice gieksy jak przyszli pod dom grubasa to ten sie zesral od raxu bez zbednych usmieszków. Taka to sila , trzeba teraz mu przypomniec co zrobil ludziom . Ale ja bym sie zaczal upominac przede wszystkim u nowego prezeska - niech oddaje.
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.