• Raport!!! Autor: ~jacky2 [158.75.38.*]
    Zostały 2 dni!!!! Resztę dopoiedzcie sobie sami...warto poczytać....
  • Re: Raport!!! Autor: ~al [83.5.214.*]
    dzis ostatni dzien kiedy moga szarpac kursem, jutro kazdy zorietowany juz nie odda.

dzis strzepna ostatnich niedoinformowanych.
  • Re: Raport!!! Autor: ~4680000 [188.33.39.*]
    skoro ma być taki dobry ten raport,to dlaczego te kó...y tak sypią na lewo
  • Re: Raport!!! Autor: ~tak [77.114.98.*]
    Spokojna głowa. Zobacz jaki wolumen. Strachliwi wyrzucili,być może Cypr ich przestraszył :)
  • Re: Raport!!! Autor: ~al [83.5.214.*]
    nie myslalem ze kurs dojdzie do wysokosci widelek dolnych, balans na krawedzi - wciaz mi sie wydaje ze to zabiegi majace na celu wyciagniecie wiecej papiera z rynku przez wiekszych graczy.

Raport to nie wszystko, tak niski kurs moze pokrzyzowac plany spolki dotyczace innych postanowien.

http://wyborcza.biz/Gieldy/0,114519,,,,,a460c0d05c10832377013c425a6a1812.html
  • Re: Raport!!! Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    A czego tak naprawdę oczekujecie w tym raporcie?
    Wiadomo że po 3kw firma pokazała 000000netto.
    Myślićie, że ile mogą w najlepszym wariancie wykazać za KW4? Ja obstawiam na max +1mln co w kontekście przychodów na poziomie 130mln jest nadal zerową rentownoscią i nie daje za bardzo argumentu do dalszych wzrostów nawet przy obecnaej wycenie. Ja się modlę aby był chociaż ten milionek i zastanawiam się nad wyjściem.
    Niestety MyTabów nie ma ani w Saturnie ani w Media za to są identyczne PRESTIGIO chyba nawet tłuczone u tego samego Chińczyka. Obawiam się ze powodzenie tego "nowego" produktu skończy się równie szybko jak biznes z MyPhonami. Telforceone jest tylko jedną z kilkudzisięciu firm w Polsce która w niewielkim stopniu wykracza poza ramy Hurtowni i z braku solidnego brandu oraz produktu jest narażona na ciągłe balansowanie na krawędzi rentowności. Tego bardzo nie lubią inwestorzy.
  • Re: Raport!!! Autor: ~al [79.191.76.*]
    27 marca jest NWZ na ktorym bede omawiac co dalej - to spotkanie moze byc istotniejsze niz raport - zobaczcie co bedzie omawiane a zrozumiecie dlaczego moze byc mocne wybicie. Jezeli nie bedzie wybicia to omawiana strategia pozyskania kasy im sie nie powiedzie:P = teoretycznie powinno byc wybicie. Raport istotny ale chyba mniej.
  • Re: Raport!!! Autor: ~dudo [83.3.198.*]
    nieco podobna była sytuacja na Monnari. Tam też Prezes mówił już w grudniu o nieoczekiwanie dobrych wynikach i....NIC. Gawiedź obudziła się dopiero po raporcie- a co było każdy może sobie zobaczyć....
  • Re: Raport!!! Autor: ~max [37.247.242.*]
    pisałem tu ze 3 tygodnie temu, że zaliczymy poziom 2.8, przepraszam pomyliłem się bo poszło z rozpędu na 3 z hakiem.

Jeszcze macie 4 godz. na podjęcie decyzji o kupnie lub sprzedaży w cenach jakie widzicie. Jutro kupicie albo 20% taniej, albo 20% drożej - decydować.
  • Re: Raport!!! Autor: ~joł [31.174.128.*]
    ale nuda. zbieranie z ukrytego na 2,61
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.