Czy ktoś z doświadczeniem może się wypowiedzieć o co tu chodzi bo chyba się pogubiłem albo jestem za głupi żeby to zrozumiec albo to jakiś uspiony wulkan?????
To uśpiony wulkan. Obecnie jesteśmy na dołku. Spółka około roku na NC, jednak z doświadczeniem. Wystarczy wejsc na strone www i zobaczyc jakie firmy wspiera MGM w Polsce i to ze posiada kontrahentów zagranicą ( np.niemcy, belgia). Raport w maju, a infa z pewnoscia po drodze.
To prawda, pomyliłem się. Myślałem o innej spółce jeśli chodzi o staż na NC. Tutaj link do MGM-a
http://www3.mgmsystems.pl/wp-content/uploads/2012/12/Kurs-akcji-MGM-Systems_4.12.2012.pdf
nie rozumiem tego zdania powyżej, tym bardziej kiedy robisz 3 błędy pisząc 5 wyrazów --> "groszufki i zachaczymy". Jak tu inwestować z analfabetami, a co dopiero rozmawiać.
siedzę i tak myślę sobie ze ktoś to wszystko nieźle reżyseruje od kilku sesji przez cały dzień kurs jest zdołowany a na koniec niewielkimi zakupami wraca do ceny wyjściowej. O co kaman??????/
joł, co ma wspólnego ff i dolne widły do kursu? Ktos sprzedaje bo rezygnuje z inwestycji w spółke. Obrót zaledwie 5-6 tys zł, a Ty mowisz, ze ktos wychodzi jakby wychodził znaczący inwestor. Tu akcje w wiekszosci są w wiekszych łapach co pokazuje ff. Tylko niecale 11% to my, drobni akcjonariusze. Zeby wyjsc nie musi byc dolnych wideł..