I co ?????????????
Jakie wyniki będą ?
Z kąt ten nawis na S ?????
Nic kurde nie mówią , kiedy to w końcu zacznie rosnąć ?????
czy ma ktoś jeszcze jakąś nadzieje , tylko szczerze ????
Ilu zostało nas naprawdę ??
Czemu tu tak cicho >??????????
Dnia 2013-03-15 o godz. 20:27 ~aer napisał(a):
> I co ?????????????
Jakie wyniki będą ?
Z kąt ten nawis na S
> ?????
Nic kurde nie mówią , kiedy to w końcu zacznie rosnąć
> ?????
czy ma ktoś jeszcze jakąś nadzieje , tylko szczerze
> ????
Ilu zostało nas naprawdę ??
Czemu tu tak cicho
> >??????????
Szczerze....są tu wszyscy :)
Niewielu się odzywa bo nie ma o czym pisać. Wszystko co miało być powiedziane to już zostało powiedziane. Król został obnażony i jest nagi.Kolejne spółki doprowadza do bankructwa,czyli nic nowego. Olbrzymim nawisem na S to się nie przejmuj i tak nikt tego nie ruszy więc sobie stoi. Wyru.....ł nas wszystkich. A czy jest nadzieja .....?
Wyczuwam ironię w tym pytaniu : / Ona umarła już dawno. Amen
Powiem szczerze że łudzę się jeszcze że wyniki ........... !
Ale ? hmmm ?
Sam niewiem ja sobie już odpuściłem , mam tego k... sporo , ale nawet jak spadnie jeszcze drugie tyle to na pare flaszek starczy .
Pozdrawiam życzę wszystkim by bez scalenia kosztowało to 20 gr !
Ja myślę że ktoś pomału zabiera się tej sza....e do d...y zaczynaja wychodzić mach..je lecz to raczej zasługa akconariatu z ideona .
Moze nam to wyjsc tylko na dobre , bo do tej pory robili co chcieli ale to zaczyna się zmieniać !
centrozap, wood interkom, centro stroj kom...
przeciez to sa wszsytko spolki corki, to zarejestrowane w polsce, tamto w austrii jeszcze inne pewnie w rosji a kto to zakladal? to wszsytko jest pochodzenia centrozapowskiego
i teraz ci sprzedali sobie a tamci im nie zaplacili za transakcje bo z czego mieli zaplacic jak wiadomo ze krol w tych biznesach nie ma zadnej kasy wszsytko juz dawno powyprowadzane i pochowane a tutaj przekladaja z kieszeni do kieszeni wymyslaja nowe spolki zalezne od siebie a kasy jak nie bylo tak nie ma.
a ludzie mysla ze jak oni popodpisuja kontrakty miedzy soba i sobie maja nawzajem placic po 100mln ktore nie istnieja to info w rynek idzie ze taki regnon z ideonem dostanie przyslowiowe 100mln. dostanie je o ile najpierw sam je przeleje spolce corce aby ta mogla wyplacic je z powrotem, a po drodze 99% kasy gdzies zaginie i tak to sie kreci. kilka transakcji pomieszanych z poplatanymi i pieniadze sa czyste jak lza. a ze nikt ich nie widzial nigdzie to co za roznica?
motloch w postaci akcjonariuszy ideonu i regnonu wszystko lyknie. kazde info o biznesach na Antarktydzie przy produkcji wody zrodlanej z jeziora powstalego 4 miliardy lat temu bo to bedzie hit!