• JAKI WOLUMEN !! Autor: ~Pablo [109.197.44.*]
    Co zwyciezy dzisiaj kupujacy czy sprzedajacy ???
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~wieśniak [83.29.145.*]
    Jak na razie jest bardzo dobrze.Po tak dobrym tygodniu delikatny spadek wiedzmowy to mały pikuś.Jeszcze pół godzinki...
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~Pablo [109.197.44.*]
    Ja dzisiaj do poludnia myslalem zeby nie sprzedac w okolicach 8.9. Zarobek mialbym dobry a cos czulem w kosciach ze cos moze sie skorekcic.

Mam nadzieje ze nie bede zalowal ze nie sprzedalem :)
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~RobertGTC [193.242.212.*]
    działania celowe najpierw zeby uwalic kurs poszła podpucha a teraz rozpoczęło sie zbieranie przez grubasów. mysle ze suma sumarum zakonczymy na +. ogulnie bardzo dobrze bo ulica wystraszona sprzedaje na potege a co za tym idzie mniejsze ryzyko spekulacji w kolejnych sesjach. i w przyszłym tygodniu kierunek na północ :-)
    Kilka razy przejechałem się na krótkiej sprzedaży,potem pociąg odjechał a ja dokupowałem drożej...Teraz zmieniłem taktyke.Mam papiery na których "gram" i mam 2 w które inwestuje w dłuższym terminie.Jednym z tych dwóch jest GTC.
    i bardzo mądrze Wiesiu :-) jak sie dzis grubasy obłowią to od poniedziałku kolejne wzrosty :-) predzej czy pozniej musiała byc taka sesja korekcyjna ciesze sie ze bedziemy to miec juz za soba. ale sie ulica zdziwi jak zakonczymy sesje na fajnym +. a najbardziej mi sie chce smiac jak obserwuje jakim sposobem grubasy "zmuszaja" drobnych do oddania papieru po taniości. serdecznie pozdrawiam naiwniaków bez obrazy oczywiscie :-)
    poki co TKO 8,5 ... troche sie boje ...
    O zesz w more ile akcji poszlo na koniec .... :(
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~karzeł reakcji [178.36.243.*]
    za prawie pięć baniek

pociągnęło w dół o ponad 20 groszy
    Dobra sesja z lekkim spadkiem na fiksie,tydzień znakomity.Nikt jednak na dogrywce nie oddał już papierka a chętnych był sporo na cene 8,66.Przyszły tydzień to spokojna droga na północ.Wolumen na gtc na koniec duży ale zerknijcie z ciekawości na eurocash(mam go jeszcze troche)jaki tam wolumen na fiksie!!!
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~Pablo [89.202.158.*]
    Robert,

Cenie Twoje komentarze i opinie.

Co myslisz o wczorajszym fixie ?

Sesja swietna, ale do 17:20 wlacznie. Ten fix troche, bynajmniej mi, sciagnal troche usmiech z twarzy.

Co myslisz o tym sypnieciu na fix'ie ??? Co od poniedzialku ??

Tak poza nawiasem, na fixie w pewnym momencie TKO byl 9,2 ....
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~pit bull [46.204.25.*]
    3 wiedzmy od dawna tworza wariacje na wigu 20 ,zadna nowosc!!!!
    Dokładnie tak,wiedzmy namieszały nie tylko na tym walorze dlatego ja do wczorajszego fiksingu nie przywiazuje większej wagi.Jestem też na eurocashu(wchodzi w poniedziałek do wig20)i tam z kolei fiksing wyciagnął kurs o ponad 2% a obroty zwiekszył z 50mln do ponad stu.Eurocash jednak moim zdaniem jest już przegrzany zaś przed GTC duże wzrosty panowie. Więc radze trzymać papier i nie pękać bo zawirowania napewno będą w krótkim terminie(ten papier tak juz ma) ale w dłuższym pewny zysk!
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~abc [164.127.155.*]
    Dnia 2013-03-16 o godz. 14:29 ~wieśniak napisał(a):
    > Dokładnie tak,wiedzmy namieszały nie tylko na tym walorze
    > dlatego ja do wczorajszego fiksingu nie przywiazuje
    > większej wagi.Jestem też na eurocashu(wchodzi w
    > poniedziałek do wig20)i tam z kolei fiksing wyciagnął kurs
    > o ponad 2% a obroty zwiekszył z 50mln do ponad stu.Eurocash
    > jednak moim zdaniem jest już przegrzany zaś przed GTC duże
    > wzrosty panowie. Więc radze trzymać papier i nie pękać bo
    > zawirowania napewno będą w krótkim terminie(ten papier tak
    > juz ma) ale w dłuższym pewny zysk!

jak Eurocash wchodzi do wig 20 to kto wychodzi z wig 20 ?
    jeżeli chodzi o GTC to będzie cały czas powoli rosnać , juz odposów nie będą robić
    TVN odchodzi.
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~handzolek [213.158.217.*]
    A kto decyduje lub od kogo zależy jakie spółki wchodzą lub wychodzą z wig 20? Jakie kryteris spółka musi spełnić żeby wejść do wig 20 lub też co musi zarobić żeby z niego wyskoczyć?
  • Re: JAKI WOLUMEN !! pytanko Autor: ~handzolek [188.147.142.*]
    A kto decyduje lub od kogo zależy jakie spółki wchodzą lub wychodzą z wig 20? Jakie kryteris spółka musi spełnić żeby wejść do wig 20 lub też co musi zarobić żeby z niego wyskoczyć?
  • Re: JAKI WOLUMEN !! pytanko Autor: ~handzolek [213.158.217.*]
    A kto decyduje lub od kogo zależy jakie spółki wchodzą lub wychodzą z wig 20? Jakie kryteris spółka musi spełnić żeby wejść do wig 20 lub też co musi zarobić żeby z niego wyskoczyć? I jeszcze mam pytania co spółka zyskuje lub traci jak wchodzi lub wypada z wig 30?
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~rodak z kosmosu [83.30.134.*]
    drogie Panie i Panowie ile macie tak srednio papiera ???
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~RobertGTC [77.254.146.*]
    Drogi Pablo korekta na kazdym papierze po takich wzrostach musi byc ciesze sie ze mamy to juz za soba. a całe piatkowe zamieszanie na papierze było spowodowane wiedzmami jak juz koledzy pisali na forum. zwruc uwage na fix nie chodzi o to ze kurs spadł tylko o to ze ktos duzy złozył zlecenie a jak do gry wchodza duze pieniadze to znaczy to tylko jedno - WZROSTY:-) według mnie w rozpoczynajacym sie tygodniu podtrzymamy trend wzrostowy. pozdrawiam wytrwałych. nie dajcie sie oskubac grubasom z papiera jak juz kiedys pisałem wytrwali beda nagrodzeni i nie chodzi tu o muj optymizm tylko o zdrowy rozsadek. a tak na marginesie to myslałem przez moment ze utrzymamy + w piatek ale to co stało sie na koniec sesji było mega. byc moze jakis fundusz dokupił jesli tak dowiemy sie o tym nie bawem :-) badz co badz taka koncówka to tylko plus
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~pablo [109.197.44.*]
    Dzieki Robert za odpowiedz.

Zycze nam wszystkim udanego tygodnia!
    Kurcze, cos czerwienie na gieldzie sie dzisiaj szykuja.
    Ale nasz Gietek i tak niezle sie trzyma patrzac na to co dzieje sie juz nawet nie u nas ale na wszystkich giełdach europy a nawet swiata. czekajmy cierpliwie na koniec sesji. najwazniejsze zeby zakonczyc dzis na +. to bedzie dobry sygnał do dalszych wzrostów
    Mi to sie dzisiaj nie podoba :/ mam nadzieje ze nie spadniemy ponizej 8,5.

Moglem sypnac jak bylo 8,9 a teraz dokupic.

Zaluje ...
    No co sie dzieje, ale jestem zdenerwowany przez dzisiejsza sesje :(

Ale nam ten Cypr dzisiaj posypal ...
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~YABADABADU [46.113.64.*]
    JEDZIEMY NA 7,60 , ANIA MIAŁA RACJĘ ? :) ZARAZ SIĘ UAKTYWNI
    Raczej nie ;),

Wzrosty dalej aktualne to z pewnoscia, Cypr troche je spowolnil ;)
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~rodak z kosmosu [83.10.122.*]
    pewnie nie zobacze 7.60 alw stopa ustawiłem
    Najgorsze jest to ze sa duze obawy przed nastepnymi dniami.

Nie wiadomo co z tym cyprym bedzie.

Eh wszystko spierniczyl
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~wieśniak [83.29.133.*]
    Pablo wyluzuj,to tylko korekta na GTC.Gdyby papier był słaby to dzisiaj byłoby -5% i wolumen 3 razy większy.Nie ma chętnych do wywalania i to najważniejsze.Kto ma słabe nerwy to naprawde radze wyłączyć notowania i włączyć za miesiąc,dwa,pół roku.Chyba że chcecie się dorobić w 2 tygodnie ale to w ruletke albo innego zakłada grajcie.
    Dobrze gadasz :)

Ustawilem stop loss w razie 'w' zeby straty nie bylo i sie przestaje stresowac :)
  • Re: JAKI WOLUMEN !! Autor: ~rodak z kosmosu [83.10.122.*]
    gdzie sie elegancko ustawic ???
[x]
GTC 1,12% 2,70 2026-05-18 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.