? z okazji ?
Jaki był kurs gdy walnęło info o planach emisji? Niewiele wyżej i spadał pod własnym ciężarem.
I zakładane były rewelacyjne wyniki 4 kwartału bo 'zawsze 4 kw. mieli dobry"
A wyniki jakie? Słabe delikatnie mówiąc.
Ma rosnąć bo się nie mogą zdecydować co dalej?
Nic mnie to nie obchodzi wykresik mi sie podoba przebicie kilkumiesiecznej gornej granicy tredu spadkowego w 99% zapowiada ostre zwyzki i dlatego pakuje do wora co idzie.
Na wykresie widac duzy trend wzrostowyprzyszly tydzien bedzie dobry dla ope 14 marca myslalem zeby dokupic ale nic straconego posiadam ok 14k mysle zeby dokupic w pn i wt ze 3-4 k papierka bedzie dobrze a boje sie ze odleci za duzo i nie ysrednie sobie mozebyc wystrzal di okolo 7-8zlotych tak uwazam ale to sa tylko moje domysly i prosze sie nie sugerowac milego weekendu przemyslcie sprawe kupna ope ja juz to zrobilem i stwierdzam ze kupie pozdrawiam wwwww
7-8 zł.? :) :) :) pod co?
W dużo lepszej sytuacji byli z lepszymi wynikami i z lepszymi zapowiedziami a kurs w okolicach 1,50-2,00
Ale niech rośnie. Nie za moje.
Brac Pany poki tanio .stopy procentowe na dol poprawa sytuacji na swiecie , powoli wraca moda na akcje .to znak -ZACZYNA SIE HOSSA, a bojazliwym i niezdecydowanym mowie tak za rok bede sprzedawal wam po kilkanascie zł.