• co dalej z nemexem Autor: ~frank [164.126.86.*]
    jak sądzicie
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~Bart [95.48.68.*]
    Jak to co będzie?! Prawdziwa firma i prawdziwe inwestycje. Jedna z nielicznych prawdziwych na NC.
    Dla wytrwałych, a nie dla grających na "pompkach".
    Ja osobiście powoli skupuję w miarę możliwości. I oczywiście cieszę się jak kupię tanio, ale to się chyba powoli kończy.

Pozdrawiam
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~ad [79.139.109.*]
    To nie jest firma dla tych co chcą grać na "podbitki".Myślę że to co najmniej do Świat może się tak kisić w przedziale. 14 -19 gr.Później przyjdą komunikaty i kierunek znany.
    Jak myślicie czemu poprzedni Prezes nie sprzedaje akcji(no chyba ,że sprzeda umową poza giełdą, ale jak miałby to zrobić to zrobiłby to już i komunikat byłby).A kto inny ma wiedzieć jak nie On co nowego Firma szykuje.....owszem nie jest prezesem ale o Wszystkim z pewnością wie. Resztę można sobie dodać samemu.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~ASz [79.185.229.*]
    nikt nie bierze 250k w jednym zleceniu jak to było w poniedziałek. coś jest na rzeczy.
    A.Sz. a Ty myślisz ,że codziennie będzie szło po 30 % ?
    Kilka razy jeszcze musi lądować niżej ,żeby ruszyło mocniej.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~Bart [95.48.68.*]
    Racja,
    Niezaprzeczalne to to że będzie szło do góry. Myślę że masz rację co do daty. Raczej po świętach będą ruchy. A teraz norma - raz dołek, raz górka, trzeba wytrzymać i kupować. Widać że trzymających przybywa. Ot co.
    Ja osobiście jak mi wróci w przyszłym tygodniu kasa, to kupuję i nie będę walczył o marne groszowe przebitki.

Pozdrawiam
    kilku cwaniaczków chce kupić taniej wiec rożne sposoby będą grane. ci co kupili po 0,18 nie oddadzą bo po co. wiec kierunek tylko jeden. a czy za tydzień czy za 2 mc. poczekamy
    Tu raczej nie ma co panikować nawet jak spadnie do 10 gr czy wskoczy do 25 gr cieszyć się zbytnio...tu jeszcze pofaluje.

Jak będzie tu twardy akcjonariat to będzie super.Chociaż tu jest też spekuła , ale Oni przy tych poziomach na pewno nie wywalą i będą falować,żeby dokupić i następnie podbić wysoko.Z moich obserwacji wygląda na to ,że w 3-4 osoby wystawiają sprzedaż ,żeby to zbyt szybko nie szło do góry.A w odpowiednim momencie to ruszy.....
    Pozdrawiam wytrwałych.
    mogą i 10 gr zrobić, tylko jaka ilość na tym poziomie kupią? sami sobie sprzedadzą chyba. Kto miał sprzedać po spadkach to sprzedał reszta czeka i się doczeka.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~rafi [95.51.5.*]
    Panowie wiadomo ze czekamy do informacji i kazdy widzi jaka jest ilosc akcji, kwota 20tys mozna zrobic cuda, ale bedzie taki dzien ze sufit urwie i wtedy bedzie pogon za krolikiem. Kazdy ma rozum i robi jak uwaza. pozdr
    masz rację rafi ....... przerzucają między sobą akcje(z wora do wora) raz do góry raz w dół , a czasami ktoś z ulicy też im rzuci troszkę akcji-no i dobrze Ci niestabilni niech oddadzą.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~PixelAtheist [178.235.0.*]
    i nie oszukujmy się że teraz inne spółki są grane więc nie ma kapitału.
    Dodatkowo sprawa fixów, który nie ma się co dziwić ludzi odstrasza. Dodajmy do tego gadanie o tym że nie jest to odwrotne przejęcie a wywalenie nierentownych żarówek i mamy to co mamy.
    Plusem byłoby to żeby pokazało się potężne info póki jesteśmy na fixach bo wtedy nikt nie zdąży dokupić przez brak płynności
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~rafi [95.51.5.*]
    pixel czesciowo masz racje z fixami jak najbardziej tylko jak bedzie na ciaglych to juz nie bedzie tych poziomow, a infa beda pierwsze ciekawe przyszly tydzien
    Spójrz na BGE też na fixach został podciągnięty bez problemu.Wiadomo ,że na fixach niewielkim nakładem funduszy można wysoko podciągnąć.A co do infa to masz rację jedno , dwa dobre infa i ciężko będzie się załapać.
    Widać ,że tu grubsze ryby rozdają karty i to od nich zależy ile drobni dobiorą i na jakich poziomach i kiedy ruszy.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~Nemus. [78.154.65.*]
    Powtarzam DOBIERAC I CZEKAC TU JEST SUKCES.Nikt nie odda tanio.Tylko barany jeszcze po pare sztuk oddaja.
    Masz rację tu jest zaniżanie w dół i zbieranie jednym ruchem do góry, i jeszcze tak może być kilka razy ,aż nazbierają co maja nazbierać i odjazd..........
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~tadek [37.225.81.*]
    my nie kupujmy niech sami podbijają
    niby dlaczego, jak ktoś chce mieć te akcje to zawsze kupić może do 20 gr można brać....jak pójdą dobre komunikaty to i wyżej nie będzie za wysoko.Oni owszem podbiją i na pewno wcześniej nim dobre info się pojawi.-my dowiemy się ostatni :-)
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~tadek [37.225.81.*]
    pamiętaj oni są przebieglejśi i mądrzejśi od nas
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~Nemus. [78.154.65.*]
    1 zloty za miesiac i nie obchodzi mnie kto przebieglejszy.Tu ruch na 300 czy 400tys zloty i mamy 70/80 gr.
  • Re: co dalej z nemexem Autor: ~Marika [83.14.11.*]
    Ja mam od 11 groszy i mówiąc szczerze nawet tu na to forum praktycznie nie wchodzę bo po co za miesiąc a nawet wcześniej sami się przekonacie jaka będzie cena Nemexu. Są napinacze co liczą na 10 gr ja liczę na początek na 50 gr .
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.