• 4gr nominał Autor: ~pogromca uciśnionych [83.5.156.*]
    ludzie opamiętajcie się, jest tyle dobrych spółek co wy tutaj robicie? tu nie ma nic oprócz spekuły, stracicie 95gr- 70 a to jeszcze nie koniec
  • Re: 4gr nominał Autor: ~janusz [178.216.136.*]
    zacznij od swojego uciśnionego łba
  • Re: 4gr nominał Autor: ~wojtek [31.174.153.*]
    Dziękujemy ci ,że tak troszczysz się o nasze pieniądze,musisz być dobrym człowiekiem....
  • Re: 4gr nominał Autor: ~stan [83.20.181.*]
    posłucham cie. jutro sprzedaje zaraz z rana
  • Re: 4gr nominał Autor: ~pogromca uciśnionych [83.5.156.*]
    i ty janusz na tym śmieciu?
  • Re: 4gr nominał Autor: ~janusz [178.216.136.*]
    śmieciu nie śmieciu , co mnie to obchodzi , byle dał zarobić
  • Re: 4gr nominał Autor: ~pogromca uciśnionych [83.5.156.*]
    czemu się nie ustawisz niżej, tu gramy od kreski
  • Re: 4gr nominał Autor: e-kalmar [91.224.192.*]
    koledzy juz to prxzechodziloem nie raz nagly przyplyw dobrodziejow oznacza wzrosty 200-300% ale dopiero za miesiac dwa. uzbrojcie sie w cierpliwosc
  • Re: 4gr nominał Autor: ~ligiec [46.204.118.*]
    tak jak piszesz kolego nie inaczej.
    czekam na te 0,40 albo niżej żeby dobrać 100k akcji ale się nie doczekam bo pogrywający mają pełne gacie. tak będą pykać do wyników licząc że ktoś im wrzuci niżej ale za wiele nie zbiorą. tutaj mądrzy mają papier. albo zarobimy kilkaset procent albo wtopimy po 50k. nie pierwszy raz i nie ostatni.
  • Re: 4gr nominał Autor: lew429 [178.37.174.*]
    Taka okazja już się może nie powtórzyć.
    Chociaż nigdy nie mów nigdy.
    Chętnie też dokupię .
  • Re: 4gr nominał Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Też czekam.
    Pójdzie działka niżej - zaczynam łykać jak pelikan.
    A daj Bóg, żeby od razu do dna poleciało.
    Termin się zbliża, a czasu coraz mniej.
    jeszcze jedna promocja zakupowa tylko taka prawdziwa a nie ściema jak ostatnio i jak się zaczniemy liczyć to się okaże że ten co miał mało to ma 50k więcej papieru i nie wie jak to się stało średniacy dawno przebili 100k a najgrubsi mają powyżej 200k.
    jak zliczymy wszystko to pęknie 10 baniek a wtedy już nikt nam nie podskoczy:-)
  • Re: 4gr nominał Autor: ~skipper [93.174.31.*]
    Oby się sprawdziło - 4 gr cena marzenie. wtedy pójdzie mieszkanie i samochód na akcje :p

im większe ciśnienie teraz tym większe wybicie później.

pozdrawiam wytrwałych
    widzę że kolega skipper po 4 gr to sam by wciągnął wszystkie akcje jak już idzie w ruch chałupa i samochód:-)
    nie bądź sobek daj i nam zarobić. 40 groszy to już będzie zajebista promocja i łykamy wtedy wszystko jak leci!!!
  • Re: 4gr nominał Autor: ~heniek [94.251.232.*]
    Jestem z wami chlopaki wiecej czytam niz pisze ale tym razem postanowilem ze sie dolacze do was jak spadnie to dokupie maly pakiecik mam srednia 0,78 i czekam na nizej zeby usdrenic najlepiej tak w okolicach 0,6
    heniek i tak trzymaj!!!
  • Re: 4gr nominał Autor: ~stan [83.20.181.*]
    Panowie, wam się pomieszało!!!!! Macie oddać a nie robić zakupy!!!!!
  • Re: 4gr nominał Autor: ~heniek [94.251.232.*]
    Nie mam zamiaru oddac mojego pakietu w tak niskiej cenie mam czas moj okres wyznaczylem sobie na 2 lata i to jest takie minimum hossa przed nami zobaczymy co z tego wyniknie
  • Re: 4gr nominał Autor: iryhor [95.49.243.*]
    takimi zagrywkami gruby nic nie zyska ,zbija cenę coraz więcej dobieramy,ale to jego zmartwienie
    poproszę również dziś dużo i tanio
    pozdrawiam
  • Re: 4gr nominał Autor: ~akcjonariusz [80.55.108.*]
    Nie wiedziałem że jestem średniakiem.Zawsze myślałem że jestem typowym leszczem.
    Do meritum. Chętnie bym dokupił i po 40,50,60, ale czy się uda ? Dobieram powyżej 70 i specjalnie tym się nie przejmuję.Życzę powodzenia i cierpliwości.
    no co jest czego nikt nie oddaje,czy coś się zmieniło?
    pozdrawiam
    gruby trochę wczoraj rzucił,zostało pozbierane,i co teraz zrobi?
  • Re: 4gr nominał Autor: ~stan [83.21.106.*]
    może BDM już wyszedł z westy?
    myślałem że zejdzie niżej,trochę się pomyliłem
  • Re: 4gr nominał Autor: ~ligiec [46.205.105.*]
    liczy liczy kombinuje drapie się w głowę co tu zrobić i dupa zbita- pomysłu brak.
    hej sterniku trzeba było czytać uważniej wpisy. ostrzegaliśmy że tu jest twardy akcjonariat z dobrą ceną średnią. to dlatego ing wywalił papier. trzeba było tak nie dołować kursu to pole manewru byłoby jakieś a tak pozamiatane. ziemia tak blisko a tam czekamy z dużą gotówką na zakupy. a te akcje co mamy wolimy powiesić na ścianie niż oddać je za grosze dotarło???
    czuje że się ugotował więc wywaliłby chętnie co ma ale jak to zrobić? wystarczy popatrzeć na arkusz zleceń po lewej do 36 groszy za akcję jest raptem ok 130 tys zł gdzie ponad połowa to jego zlecenia.
    ha ha ha!!!
    to co sterniku mrozimy akcje do wyników czy ruch w górę???
    rzadka to sytuacja trzymać sternika w szachu. w dół nie pójdzie bo go wykupimy. zrobi ruch do góry skupując to jest ryzyko że przy naszej dobrej średniej część może zechcieć zrealizować zysk. myślał, że się wysypiemy po 0,8xx.ale to za mało kolego. zrób 1,50 to pogadamy.
    pozdrawiam cierpliwych i trzymamy tal dalej.
    myslę że na tym poziomie weszło też trochę nowych
    także jest coraz lepiej
    pozdrawiam
  • do ligiec Autor: iryhor [95.49.243.*]
    tu bym się z tobą zgodził jeśli chce coś zebrać to poziom 1,5
    pozdrawiam
  • Re: do ligiec Autor: ~stan [83.21.106.*]
    no, po 1,5 oddało a po 1,0 dobrało- żeby średnia była trochę wyższa;)
  • Re: do ligiec Autor: iryhor [95.49.243.*]
    tylko jest jedno ale, przypuśćmy wychodzimy powyżej złotówki wchodzimy w tren wzrostowy
    100 przecina 200 od dołu jest bardzo mocny sygnał kupna ,wchodzą następni którzy na to czekają i co wtedy zrobi ?
  • Re: do ligiec Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    witam widzę że coś stanęło. czyżby wojna nerwów?????
    wyszedłem dziś z monnari i lubawy więc czekam z gotówką.:))))
  • Re: do ligiec Autor: ~ligiec [46.205.105.*]
    u mnie też już gotówka w pogotowiu. poproszę 100k po 0,40 zł.
  • Re: do ligiec Autor: ~stan [83.21.106.*]
    spółka musi rosnąć pod coś albo pod wpływem czegoś, inaczej to krótkotrwała spekulacja, a myślę, że o to mu nie chodzi i dlatego trzyma kurs na niskim poziomie. żeby go puścił, musi się wydarzyć coś co będzie uzasadniało solidne wzrosty-dopiero wtedy będzie mógł zacząć realizować zysk, bo kurs będzie na odpowiednim poziomie. jeśli wystrzeli za wcześnie, to po przyzwoitych wynikach wszyscy powiedzą, że to już jest w cenie i.....doopa:)
  • Re: do ligiec Autor: ~wojtek [188.33.43.*]
    stan- całkowita racja,ing wykorzystało do wirówki zakład ołowiu,nagłośnili na forum i poszło,tu wykorzystają wyniki-raport kwietniowy i majowy-zwłaszcza majowy będzie przejrzysty dla nas -bo będzie za 1 kwartał 2013r ,ale bywa i tak ,że akcje rosną bez powodu ,,,a później podają info,ja myślę,że gra idzie pod wyniki,a teraz wymęczenie towarzystwa,żeby zniechęcić,żeby ludzie mysleli ,że wyżej nie pójdzie ,że max 85 groszy,psychologia działa,patrz jak grają sami ze sobą,jakie obroty-sami się palanty załatwili,i dodatkowo ludzie z forum jest ok,nikt nie oddaje akcji,,,
  • Re: do ligiec Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Pewnie jeszcze nic nie jest przesądzone, ale robi się coraz ciekawiej.
    Może dzisiaj zajęci są kontraktami i stąd taka flauta na Weście.
    Jedno co pewne, to powiększa się grono przekonanych o co chodzi w tych gierkach.
    Sterownik ma coraz większą zagwozdkę, które ruchy mają dla niego sens.
    Przewalanie papiera chyba już się nie sprawdza, a wrzucenie większej ilości w rynek zamiast spowodowania paniki, może tylko pozbawić sterownika akcji, na niskim poziomie.
  • Re: do ligiec Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Obrót miazga! :D
    Coś się szykuje.
    Na tą chwilę gromnice mówią: wybicie.
    Zobaczymy.
  • Re: do ligiec Autor: ~wojtek [31.174.154.*]
    panowie mamy nowego pajaca na forum seb albo kardas,może jeszcze inny nic wymyśli-trzeba piętnować takich oszustów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: do ligiec Autor: ~heniek [94.251.232.*]
    Dajcie panowie maila mam nowa sugestie dotyczaca westy moze okazac sie dobra strategia
  • Re: do ligiec Autor: ~ligiec [46.205.85.*]
    napisz do mnie ligiec@wp.eu

ja prześlę dalej

:-)
  • Re: do ligiec Autor: ~skipper [93.174.31.*]
    mój mail :
    skipper1@spoko.pl
  • Re: do ligiec Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    mój mail :
    zygbul@wp.pl
  • Re: do ligiec Autor: ~wojtek [188.33.125.*]
    wolf346@wp.pl
  • Re: 4gr nominał Autor: ~mach1201 [159.205.74.*]
    będę zobowiązany za maila :
    mach1201@interia.pl

pzdr.
    mariusz ( 190K Westy)
  • Re: 4gr nominał Autor: lew429 [178.37.174.*]
    Dnia 2013-03-14 o godz. 17:36 ~pogromca uciśnionych napisał(a):
    > ludzie opamiętajcie się, jest tyle dobrych spółek co wy
    > tutaj robicie? tu nie ma nic oprócz spekuły, stracicie
    > 95gr- 70 a to jeszcze nie koniec

Tej goguś, różne rzeczy już słyszałem, ale wytłumacz mi jak mogę stracić 95gr- 70 skoro średnią zakupu mam 0,69zł.
    Druga sprawa, dlaczego tak się o kasę innych martwisz, a może Ty chcesz taniej wyrwać .
    Myślę, że już powinieneś skończyć tą z bezsensowną propagandą.
    Proponowałbym Ci wejść na Petrola i tam ludzi uświadamiać, a nie na Westę z tak wielkim potencjałem wzrostu.
  • Re: 4gr nominał Autor: ~Kumaty [213.162.68.*]
    Jest prawda ze Westa ma b.duzy potencjal wzrostu! Ale nie dla posiadaczy akcji zarejstrowanych na wgpw bo i niby dlaczego ! Czy sa jescze naiwni aby wylozycz kase i niemiec zadnych praw do decyzji odnosnie funkcjonowania spolki. Czy Denis z tata zechca zwrocic czesc pieniedzy poprzez odkupienie czesci akcji od ynwestorow z gpw tacy nawini to nie sa. Posiadany pakiet w vankeri zapewnia im wladze a tym samym podzial zyskow ALE NIE Z WAMI kochane ynwestory !

• Re: 4gr nominał Autor: ~brando25 [89.73.154.*]

Autor | ~Kumaty [213.162.68.*] 2013-03-16 18:34
    Zobacz wątki dotyczące Westa
    Zobacz profil Westa
    Jest prawda ze Westa ma b.duzy potencjal wzrostu! Ale nie dla posiadaczy akcji zarejstrowanych na wgpw bo i niby dlaczego ! Czy sa jescze naiwni aby wylozycz kase i niemiec zadnych praw do decyzji odnosnie funkcjonowania spolki. Czy Denis z tata zechca zwrocic czesc pieniedzy poprzez odkupienie czesci akcji od ynwestorow z gpw tacy nawini to nie sa. Posiadany pakiet w vankeri zapewnia im wladze a tym samym podzial zyskow ALE NIE Z WAMI kochane ynwestory !

TE Kumaty Ty jesteś jednak nie KUMATY.
  • Re: 4gr nominał Autor: ~ligiec [46.205.116.*]
    jest kumaty inaczej:-)
  • Re: 4gr nominał Autor: ~stan [83.20.140.*]
    a w każdej innej spółce to tak sobie porządzę, że ja pierdziu!!!!!;). co? chciałoby się żeby cena spadła np. do.......0,68 gr.? może i spadnie........., ostatnio spadła do 0,55, a też już nie było prawie nadzieji
  • Re: 4gr nominał Autor: ~stan [83.20.140.*]
    tylko czasu coraz mniej, a tu jeszcze trzeba trochę porysować......, no, zobaczymy czy się uda.....
  • Re: 4gr nominał Autor: ~pogromca [83.26.96.*]
    rysować to jeszcze będziemy długo:)
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.