tak jak piszesz kolego nie inaczej.
czekam na te 0,40 albo niżej żeby dobrać 100k akcji ale się nie doczekam bo pogrywający mają pełne gacie. tak będą pykać do wyników licząc że ktoś im wrzuci niżej ale za wiele nie zbiorą. tutaj mądrzy mają papier. albo zarobimy kilkaset procent albo wtopimy po 50k. nie pierwszy raz i nie ostatni.
jeszcze jedna promocja zakupowa tylko taka prawdziwa a nie ściema jak ostatnio i jak się zaczniemy liczyć to się okaże że ten co miał mało to ma 50k więcej papieru i nie wie jak to się stało średniacy dawno przebili 100k a najgrubsi mają powyżej 200k.
jak zliczymy wszystko to pęknie 10 baniek a wtedy już nikt nam nie podskoczy:-)
widzę że kolega skipper po 4 gr to sam by wciągnął wszystkie akcje jak już idzie w ruch chałupa i samochód:-)
nie bądź sobek daj i nam zarobić. 40 groszy to już będzie zajebista promocja i łykamy wtedy wszystko jak leci!!!
Jestem z wami chlopaki wiecej czytam niz pisze ale tym razem postanowilem ze sie dolacze do was jak spadnie to dokupie maly pakiecik mam srednia 0,78 i czekam na nizej zeby usdrenic najlepiej tak w okolicach 0,6
Nie mam zamiaru oddac mojego pakietu w tak niskiej cenie mam czas moj okres wyznaczylem sobie na 2 lata i to jest takie minimum hossa przed nami zobaczymy co z tego wyniknie
Nie wiedziałem że jestem średniakiem.Zawsze myślałem że jestem typowym leszczem.
Do meritum. Chętnie bym dokupił i po 40,50,60, ale czy się uda ? Dobieram powyżej 70 i specjalnie tym się nie przejmuję.Życzę powodzenia i cierpliwości.
liczy liczy kombinuje drapie się w głowę co tu zrobić i dupa zbita- pomysłu brak.
hej sterniku trzeba było czytać uważniej wpisy. ostrzegaliśmy że tu jest twardy akcjonariat z dobrą ceną średnią. to dlatego ing wywalił papier. trzeba było tak nie dołować kursu to pole manewru byłoby jakieś a tak pozamiatane. ziemia tak blisko a tam czekamy z dużą gotówką na zakupy. a te akcje co mamy wolimy powiesić na ścianie niż oddać je za grosze dotarło???
czuje że się ugotował więc wywaliłby chętnie co ma ale jak to zrobić? wystarczy popatrzeć na arkusz zleceń po lewej do 36 groszy za akcję jest raptem ok 130 tys zł gdzie ponad połowa to jego zlecenia.
ha ha ha!!!
to co sterniku mrozimy akcje do wyników czy ruch w górę???
rzadka to sytuacja trzymać sternika w szachu. w dół nie pójdzie bo go wykupimy. zrobi ruch do góry skupując to jest ryzyko że przy naszej dobrej średniej część może zechcieć zrealizować zysk. myślał, że się wysypiemy po 0,8xx.ale to za mało kolego. zrób 1,50 to pogadamy.
pozdrawiam cierpliwych i trzymamy tal dalej.
tylko jest jedno ale, przypuśćmy wychodzimy powyżej złotówki wchodzimy w tren wzrostowy
100 przecina 200 od dołu jest bardzo mocny sygnał kupna ,wchodzą następni którzy na to czekają i co wtedy zrobi ?
spółka musi rosnąć pod coś albo pod wpływem czegoś, inaczej to krótkotrwała spekulacja, a myślę, że o to mu nie chodzi i dlatego trzyma kurs na niskim poziomie. żeby go puścił, musi się wydarzyć coś co będzie uzasadniało solidne wzrosty-dopiero wtedy będzie mógł zacząć realizować zysk, bo kurs będzie na odpowiednim poziomie. jeśli wystrzeli za wcześnie, to po przyzwoitych wynikach wszyscy powiedzą, że to już jest w cenie i.....doopa:)
stan- całkowita racja,ing wykorzystało do wirówki zakład ołowiu,nagłośnili na forum i poszło,tu wykorzystają wyniki-raport kwietniowy i majowy-zwłaszcza majowy będzie przejrzysty dla nas -bo będzie za 1 kwartał 2013r ,ale bywa i tak ,że akcje rosną bez powodu ,,,a później podają info,ja myślę,że gra idzie pod wyniki,a teraz wymęczenie towarzystwa,żeby zniechęcić,żeby ludzie mysleli ,że wyżej nie pójdzie ,że max 85 groszy,psychologia działa,patrz jak grają sami ze sobą,jakie obroty-sami się palanty załatwili,i dodatkowo ludzie z forum jest ok,nikt nie oddaje akcji,,,
Pewnie jeszcze nic nie jest przesądzone, ale robi się coraz ciekawiej.
Może dzisiaj zajęci są kontraktami i stąd taka flauta na Weście.
Jedno co pewne, to powiększa się grono przekonanych o co chodzi w tych gierkach.
Sterownik ma coraz większą zagwozdkę, które ruchy mają dla niego sens.
Przewalanie papiera chyba już się nie sprawdza, a wrzucenie większej ilości w rynek zamiast spowodowania paniki, może tylko pozbawić sterownika akcji, na niskim poziomie.
Dnia 2013-03-14 o godz. 17:36 ~pogromca uciśnionych napisał(a):
> ludzie opamiętajcie się, jest tyle dobrych spółek co wy
> tutaj robicie? tu nie ma nic oprócz spekuły, stracicie
> 95gr- 70 a to jeszcze nie koniec
Tej goguś, różne rzeczy już słyszałem, ale wytłumacz mi jak mogę stracić 95gr- 70 skoro średnią zakupu mam 0,69zł.
Druga sprawa, dlaczego tak się o kasę innych martwisz, a może Ty chcesz taniej wyrwać .
Myślę, że już powinieneś skończyć tą z bezsensowną propagandą.
Proponowałbym Ci wejść na Petrola i tam ludzi uświadamiać, a nie na Westę z tak wielkim potencjałem wzrostu.
Jest prawda ze Westa ma b.duzy potencjal wzrostu! Ale nie dla posiadaczy akcji zarejstrowanych na wgpw bo i niby dlaczego ! Czy sa jescze naiwni aby wylozycz kase i niemiec zadnych praw do decyzji odnosnie funkcjonowania spolki. Czy Denis z tata zechca zwrocic czesc pieniedzy poprzez odkupienie czesci akcji od ynwestorow z gpw tacy nawini to nie sa. Posiadany pakiet w vankeri zapewnia im wladze a tym samym podzial zyskow ALE NIE Z WAMI kochane ynwestory !
Autor | ~Kumaty [213.162.68.*] 2013-03-16 18:34
Zobacz wątki dotyczące Westa
Zobacz profil Westa
Jest prawda ze Westa ma b.duzy potencjal wzrostu! Ale nie dla posiadaczy akcji zarejstrowanych na wgpw bo i niby dlaczego ! Czy sa jescze naiwni aby wylozycz kase i niemiec zadnych praw do decyzji odnosnie funkcjonowania spolki. Czy Denis z tata zechca zwrocic czesc pieniedzy poprzez odkupienie czesci akcji od ynwestorow z gpw tacy nawini to nie sa. Posiadany pakiet w vankeri zapewnia im wladze a tym samym podzial zyskow ALE NIE Z WAMI kochane ynwestory !
a w każdej innej spółce to tak sobie porządzę, że ja pierdziu!!!!!;). co? chciałoby się żeby cena spadła np. do.......0,68 gr.? może i spadnie........., ostatnio spadła do 0,55, a też już nie było prawie nadzieji