• i znowu kiszenie Autor: ~Jan [77.114.250.*]
    i systematyczne uwalanie kursu o 1-2gr. ???
  • Re: i znowu kiszenie Autor: ~nigdy więcej erg'a [46.113.222.*]
    może jutro coś ruszy bo ostatnio lubi rosnąć w piątki, ale i tak bez dobrych wyników czy informacji o przejęciach, nowych kontraktach itp. dużo to nie urośnie. mimo wybicia z bocznego trendu nie ma chętnych na tę spółkę - co mnie jakoś specjalnie nie dziwi.
  • Re: i znowu kiszenie Autor: ~ja p [46.112.194.*]
    Im więcej podejścia takiego jak u przedmówcy tym dłuzej się będzie kisić. Tylko patrzeć jak spadnie na 0,45 jak ludziki beda PKC wyskakiwac by zminimalizowac stratę.
    Marzy mi się, by wszyscy co myśleli, że w dwa dni zarobią 50% sprzedali co mają i pozwolą na uwolnienie kursu spółki...
  • Re: i znowu kiszenie Autor: ~nigdy więcej erg'a [46.113.222.*]
    kurs nie jest uwalany, dużo ludzi umoczyło na poziomie 1zł i nie chcą tego oddawać poniżej. po prostu nie ma chętnych na akcje i dlatego tak się kisi. zauważ, że w ostatnich dniach sporo urosło przy małych obrotach. gdyby znalazł się chociaż jeden konkretny inwestor to w tydzień ta spółka mogłaby iść 100% w górę. takie spółki kogucik jak erg nie potrzebują olbrzymiej kasy aby wywindować kurs. moim zdaniem wywalanie to się dopiero zacznie jak kiedyś dojdzie to do 1 zł
  • Re: i znowu kiszenie Autor: ~ccc [93.105.98.*]
    jesli zarzad erg ma troche logiki, to jak powiedzial A powinien powiedziec B

sadze, ze pewien wzrost na wiosne bedzie, 60 groszy jest w zasiegu wzroku, 70-80 gr tez na wyciagniecie reki

• Re: i znowu kiszenie Autor: ~ja [86.176.50.*]
    na cud bym nie liczyl 60- 70g to max i na pewno nie w tym rouku
  • Re: i znowu kiszenie Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    60 groszy może być jeszcze w tym miesiącu
[x]
ERG 0,00% 42,00 2025-10-10 10:04:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.