tacy pseudo inwestorzy na spolce, zenada ze brak kogokolwiek kto kupilby akcji za 5 tys zl, bylibysmy szybko na 40gr ale co sie odwlecze to nie uciecze
No i co z tego? Przeszkadza ci to? Zainteresowanie jest tylko nikt się nie wychyla. Jak ci się nie podoba to spadówa na bioton, bomi, idm lub inne wynalazki;)
Jeszcze jedno kto ma sypać?
Jeśli stopa zwrotu z dywidendy jest przeszło 16% to tylko taki idiota jak ty mógłby to zrobić ale najpierw trzeba posiadać akcje. Jak mi przykro , że jeszcze ich nie kupiłeś. masz problem i tyle...
Z twoich słów można wyczytać, że bardzo zależy ci na kupnie tylko chciałbyś to zrobic niżej...jak mi przykro. Różnica między nami jest taka, że ja już nie musze kupowac tych akcji bo mam duży pakiet jedynie mogę czekać na okazję , której może już nie być aby dokupić więcej. A ty niestety jeśli myślisz o poważnym pakiecie (500 tys - 1mln) to niestety zapomnij o cenach z przed 3-6 miesięcy, pozostaje ci ładować wyżej. Mogę cię zapewnić, że ja na pewno nie sprzedam...tak mi przykro.
Aha, czyli... jednym słowem... czekacie tutaj na frajera... który.... przyjdzie... zobaczy zerowe obroty... iiiii... no tak... wywinduje kurs!
No, no... teraz was lepiej rozumiem... tak, tak.... zdecydowanie lepiej...
a ja sobie skubie hehe przed chwilka znow i tak po trochu do celu a do kolegi przdmowcy juz na 0,18 duzo nie zostalo wiec sie pospiesz bo do jutra zmienimy kod na 0,19
zostaly jakies zdechlaki po 18gr, zaraz otwieram kurs po 19gr a w przyszlym tygodniu jak dobrze pojdzie to bede to dymal do gory po 25gr - a tak na przekor coniektorym naganiaczom chetnym na zakupy po 15gr
Witam witam nie bylo mnie tu troszke ale zajety bylem inna spolka na ktorej zagralem sobie na krotko
odnosnie xpl to troche sie nam monotonnie zrobilo szkoda xpl zawsze porownuje so pgs i oni wypadaja lepiej czemu ano maja lepszego sternika i zainzeresownie inne
no ale coz licze na 20% dywidendy
pozd
Jak na razie nie ma co narzekać. Jeśli będzie dywidenda 3 gr to będę zadowolony. Mimo wszystko uważam, że spółka powinna trochę kasy zostawiać w firmie (20-25%) a nie wypłacać całego zysku. Przyjdzie czas , że tą spółką będzie się interesowało więcej osób. Przy takim rozwoju i sposobie prowadzenia spółki nie mam zamiaru sprzedawać akcji więc za bardzo nie interesuje mnie kurs (choć większość ludzi lubi jak wirtualnie rośnie w portfelu), chyba że leci na dół to wtedy mnie interesuje pod kątem dokupienia. Generalnie lubię spółki dywidendowe i nie lubię pozbywać się dobrych spółek. pozdr