jak to w życiu albo ktoś zbiera aby mieć na czym zarobić po ładnym kolejnym wzroście albo wciąż "skarmia" to co zebrał na niższych poziomach i korekta %%. ogólnie ładne trzymanie poziomu 48-50groni
no raczej dużo się nie zmieniło ale aktualny poziom nie raczej nie odpowiada wartości spółki. Jakby tak patrzeć to można zadać sobie pytanie co się zmieniło od tamtego roku jak spółka wyceniana była 2 razy wyżej
po wzroście 60 % , spadek o 10 % to nie żądna tragedia , ja spodziewam się głębszej korekty potem potwierdzenie hossy. normalka , nie może rosnąć w kółko pionowo ,
akurat JHM słabo się zachowuje. Od max spadło już ponad 20%. Jakby nie zatrzymali na widłach 0,56 to może byśmy dalej rośli a tak wszystko się zesrało. Był popyt to szło w górę a teraz jak to miało miejsce przez ostatnie miesiące będziemy się osuwać w dół z powrotem do 30gr. Mam nadzięję że się grubo mylę :)
.Był popyt to szło w górę a teraz jak to miało miejsce przez ostatnie miesiące będziemy się osuwać w dół z powrotem do 30gr..
Tak źle to chyba nie bedzie ale ruch korekcyjny- powrotny na stosunkowo niewielkich obrotach do przebitego wczesniej oporu jak najbardziej wskazany i pożadany, no i ta nieładnie wyglądająca luka , po domknieciu której powinien być UP!!
Pytam bo poważnie myślę odkupić. Coś mi się wydaje że powinno teraz już tylko w górę ale oczywiście dużo spokojniej niż ostatnimi dniami. Chyba jednak wezmę troszkę po 0,45gr
Zastanawiam się dodatkowo nad duon-em