sypie datami bez pokrycia jakies liczby z kosmosu insynuacje fantezje wiem ale nie powiem i td a jak bylo po 3 zl to krzyczal ze bedzie po 10 i ma czelnosc teraz jeszcze glowe zawracac to chyba psiak aleksandra naganiacz i to prymitywny co za 5 gr od wpisu te piardy serwuje
tutaj będzie 50 gr i niżej poczekacie do wyników i będzie pluć że po 70 gr nie ogoliliście, bo po wynikach będzie 30 gr, jakby było dobrze to już by informowali o przychodach w miesiącach , a co ma ci taki jurek powiedzieć jak ma z 200 ty akcji jakbyś miał też byś naganiał by ci nie spadalo
ja nie naganiam -dla mnie to jutro moze tu byc 10gr - Wy sprzedajecie ja dokupuje
a pisze dlatego ze jest tu paru fajnych ludzi i szkoda zeby calkiem stracili wiare w NC
ale jak wiecie ze spadnie na 30-50gr to moze jednak sprzedajcie jutro po 60-70gr
odkupicie przeciez taniej-dla Was to gra nie inwestycja (zagrajcie na MTC albo MDEV )
tam zarobicie 10000%
pamietajcie tylko o jednym -ilosc akcji jest skonczona na tej spolce"bankrucie"
jurek nie ma racji, zresztą nie peirwszy raz się myli, a luzie tutaj nie grają tylko chcą zarobić, więc jak bęzie zysk to opchną bo na giełdzie nie ma przywiąznia do spółek
no i sie odezwal polecil wam inne perelki na 1000 % jemu chyba rzeczywiscie placa za te wpisy bo tyle bredni za darmo sam z siebie to by chyba nie produkowal a moze to automat generuje przypadkowe androny z bazy kilkudziesieciu slow i wychodza takie jurkowe bajdurzenia ale jak to automat to jakis kiepski pewnie gimnazjalne kolo informatyczne zrobilo te sztuczna inteligencje
Ale to by było bardzo sprawiedliwe. Aż nie chce mi się wierzyć, że emisja po 2.5 była za gotówkę. Czym prezes przekonał, że warto obejmowac te akcje po takiej cenie. Dzisiaj nie ma nawet chętnych po 0.7