Przebicie 0,64 na obrotach otwiera drogę do okolic 0,80gr a w przyszlosci nawet 1,3( stara konsolidacja). Teraz troche odpoczynku nie zaszkodzi , schlodzi szybkie wskaźniki i wstege. Zawsze lepiej troche poczekać i przebić wspomniana linie z wolumenem..Cieszę się ze ci co mnie posłuchali i kuppili po 0,44 mogą już liczyć zyski. Firma szybko się rozwija i chce wejść w tym roku na główny parkiet ( zapowiedź wcześniejsza prezesa)Już na ta chwile wykres wyglada bardzo ciekawie a tygodniowy potwierdza wybicie obrotami.
przestań znowu bzdury opowiadać.... ci co kupili po 0,44 zł liczą zyski..... przypomnij maniaku -naganiaczu jaki tam był obrót na tym poziomie... ile tam mogli kupić ci liczący zyski...
lepiej, żeby przejrzeli raporty tam zobaczą niemiłe liczby
Mozna być bezczelnym dupkiem , dokładnym antywskaznikiem a może urodzonym idiota. Ludzie którzy czytają Twoje wpisy już wiedza, wybór jest bardzo ograniczony .Kurs udowadnia kto ma racje .
Kurs 0,44 wskazywalem jako dno korekty , ci co kupili w tych okolicach mogą liczyć zyski . Pisze to dla nie kumatych , rozsądni zrozumieli moja wcześniejsza intencje .
Jest tak jak napisałem wcześniej , kurs dzienny przebił wstege Bellingera ( na wys. 0,58) i teraz powinien troche odpocząć, by do niej wrócić.Dobrze sie składa, atak na kluczowe strefę 0,64 powinien być na obrotach , a to wymaga małej konsolidacji.
Korekta idzie jak po grudzie bo nie chca oddawać akcji, prawdopodobnie plan był taki ze wystraszyc do 0,55 a w przedziale 0,51 0,53 odkupić.Ale jest problem bo podaży na tym poziomie brak, dlatego popyt poczeka aż poustawiaja się sprzedający na wymienionych pozycjach . W tedy powinno być wygarniecie i na trwałe zabaczymy powyżej 0,6 z przodu.Na razie marazm i wyczekiwanie , ale jest to mala firma z mikro obrotami i dni gdzie coś sie dzieje nie sa częste.