• kiedy Autor: ~tomek [77.252.99.*]
    sie cos zacznie dzieać?
  • Re: kiedy Autor: ~Rakieta [37.109.199.*]
    zaraz rakieta
  • Re: kiedy Autor: ~grw [46.112.15.*]
    dajcie spokoj, co to podkusiło zeby kupic akcje tej spolki!!!??? dodam ze mialem do wyboru dwie, LUBAWA po 0,66 i IGR 0,49 !!!! widać czy dobrze zrobilem!!!
    DNO
  • Re: kiedy Autor: ~bogaty [81.190.142.*]
    Nie pozostaje nic robić, tylko czekać. Miejmy nadzieję, że nawet to gówno w końcu ruszy...
  • Re: kiedy Autor: ~procka [83.4.159.*]
    Głowy do góry, wiosna będzie nasza;)
  • Re: kiedy Autor: ~Rakieta [37.109.199.*]
    zima wasza
    wiosna nasza
    lato muninków
  • Re: kiedy Autor: ~leo7 [188.122.19.*]
    Witam.

Po infie o rejestracji tego miliarda mała kosternacja i wyprzedaż i po tych spadkach będzie ostatnie dno na tej spółce. Nie wiem ile 0,10, 0,12 , zobaczymy ?
    Wtedy zacznie się marsz ku górze. Jak szybki zależy od Prezesunia. Na samych obietnicach tej ilości akcji nie wydźwignie wysoko.
    Jak mu będzie niby tak zależało na akcjonariacie, to powinna być co najmniej dklaracja lock up lub jakieś porozumienie inwestycyjne poparte wkładem pieniężnym, o wezwaniu nie wspomnę.
    Zobaczymy co będzie
  • Re: kiedy Autor: ~procka [83.4.159.*]
    Niewykluczone ale niekonieczne, bo przecież wszyscy wiedzą, że rejestracja miliarda w końcu nastąpi - żadna to niespodzianka, więc może i reakcji nie będzie.

A jak tą informację sprzedadzą z jakąś pozytywną to może się obyc bez zaliczania dna.
  • Re: kiedy Autor: ~Pajeczasty [78.30.120.*]
    Ja poproszę o nowe dno ;) chociaż rozważam zakup po 0,13zł na 2m-ce. Pozdrawiam Mr. CPh, który jakoś nie ma odwagi odpisać na posty:D
  • Re: kiedy Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Chlopie co mam ci napisac. No dobra jestes gosc zarobiles 30 % jak pisales gratuluje mozesz byc z siebie dumny.
  • Re: kiedy Autor: ~miś [89.191.162.*]
    mądrzy zarabiają a chłopcy się przyglądają
  • Re: kiedy Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Masz racje ja takiego szczescie nie mam i pozostaje mi przygladanie sie na mistrzow parkietu, kupil po 12 sprzedal po 17. to sie nazywa wyczucie. pozdrawiam i zycze dalej udanych trafien
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.191.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~leszczu w deszczu [194.246.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)

Misiu,
    jestem za a nawet przeciw. Mądrze piszesz. :P
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.