dajcie spokoj, co to podkusiło zeby kupic akcje tej spolki!!!??? dodam ze mialem do wyboru dwie, LUBAWA po 0,66 i IGR 0,49 !!!! widać czy dobrze zrobilem!!!
DNO
Po infie o rejestracji tego miliarda mała kosternacja i wyprzedaż i po tych spadkach będzie ostatnie dno na tej spółce. Nie wiem ile 0,10, 0,12 , zobaczymy ?
Wtedy zacznie się marsz ku górze. Jak szybki zależy od Prezesunia. Na samych obietnicach tej ilości akcji nie wydźwignie wysoko.
Jak mu będzie niby tak zależało na akcjonariacie, to powinna być co najmniej dklaracja lock up lub jakieś porozumienie inwestycyjne poparte wkładem pieniężnym, o wezwaniu nie wspomnę.
Zobaczymy co będzie
Niewykluczone ale niekonieczne, bo przecież wszyscy wiedzą, że rejestracja miliarda w końcu nastąpi - żadna to niespodzianka, więc może i reakcji nie będzie.
A jak tą informację sprzedadzą z jakąś pozytywną to może się obyc bez zaliczania dna.
Masz racje ja takiego szczescie nie mam i pozostaje mi przygladanie sie na mistrzow parkietu, kupil po 12 sprzedal po 17. to sie nazywa wyczucie. pozdrawiam i zycze dalej udanych trafien