I bardzo dobrze ze cisza.... zobacz: wczoraj plus +43 % dzisiaj plus+18 % a leszczyzny brak ! Przyjdzie jak zobaczy 1 zł ? obroty bardzo duze ! a pamietajmy ze:
obecna cena daje dalej lekko ponizej 1 gr przed scalaniem ! PONIZEJ JEDNEGO GROSZA !!!!!!!!!!!!!! a do tego wszedł fund który przejał 2.6 mln papieru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jak sam twierdzi nabył papier w celach zarobkowych a kupił po sredniej około 35 gr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! tutaj moze byc nawet 2 zł w niedługim czasie ! i to nie jest ani naganianie bo mam papier ani mysl zyczeniowa ! jesli ma ktos argumenty które przemawiaja za tym ze nie bedzie tu chociaz 1 zł niech to przedstawi dlaczego ! ja jestem pewny , ze bedzie 1 zł i to juz w wtorek/sroda przyszły tydzien !
troche sie pan pospieszyl z tym 1zł
jak 50-70 gr do konca przyszlego tygodnia bedzie na zamknieciu, bez widocznej dystrybucji, to wtedy mozna myslec o zlotowce
a tym czasem borem lasem podazamy za grubym bo to on karty tu rozdaje
jezeli tak jak piszesz ma srednia 35gr, to moze wyskoczyc przy 70gr i wszystko, a jezeli zalozyl, ze zarobi tu 300%, to mamy 1,50-2,00 jak w morde strzelil, wiec wszystko zalezy od zalozen grubego