mają podobno super wyniki pracy nad rentownością..... tylko chyba sobie gamonie nie policzyli, że to może się odbić czkawką na płynności. Zakładając, że Golce i inni kłamią w sprawie działań na szkodę poprzedniego zarządu można założyć na 100%, że będą też kłamać w sprawie tych super wyników w pierwszym kwartale 2013... obecny zarząd pewnie ucieknie a RN będzie iść ścigać..... jak w filmie sensacyjnym.
A ja wam powiem jedno tutaj bedzie ciekawie Pani byla prazes ma pokazny pakiecik bank pko tez ma w sumie sporo wyniki ze beda zle wiedza juz wszyscy z nas od dawna takze ciekawe o co tutaj chodzi hmmmmm moze Panom z Rubicona ktorzy chcieli polozyc firme zalezy na pakiecie zarowno Pani prezes jak i pko bp hmmmmmm czas pokaze moze Pani prezes nie sprzedaje swoich akcji bo wie ze bedzie dobrze nawet bardzo dobrze moze rubico trafil na sciane chcieli firme rozebrac i im sie nie udaje bo maja problem z pozostalymi duzymi akcjonariuszami. Jedno co pewne czas pokaze ale wczoraj ktos te prawie 5mln akcji kupil czyzby byl tak glupi hmm. Jak slysze ubieranie to mi sie chce smiac serio serio bo leszczyna nie bierze z prawej i nie zbiera 5mln akcji bo niby po co hmmmmmmm Czas pokaze jest duzo niewiadomych,. Mialem sfinksa tez ponoc badziewie hahahah kupowalem za 1,30 sprzedalem nietety za 1,83 ale tez kazdy krzyczal syf chodzik idiota innni tez jakos zarobilem teraz siedze sobie z Wami tutaj i cos mi mowi ze znowu ladnie zarobie
I nie oddaje tego "ulica" zapewniam :) ( popatrzcie na stronę S , duże tego ma do oddania jeszcze )
Co to może wróżyć ,a no to ,że w najbliższym czasie "fajerwerków " nie będzie :)
nie oddaje tylko przekłada z wora do wora a nawet jak będzie z tego "cudowne objawienie" to pewnie kolejny Darek, Jarek, Dominik, Józek, czy inny z kolegów Rubiconów. Pseudo inwestor.