• sygnity Autor: ~maciejmac [83.20.205.*]
    pytanie do wiernych posiadaczy sgn.

Czy my tu nie tracimy czasu?
    jak ktos będzie chciał przejąc firme to i tak nie pozwoli na razie na wzrosty a poza tym czy to przejęcie nastapi.

Jakos cichutko o sgn. ostatnimi czasy.

popyt niby się pojawił ale chętnych na sprzedaz nie brakuje.

cały czas jedna wielka niewiadoma-spadać nie chce rosnąc też nie

wasze opinie?
  • Re: sygnity Autor: ~zdziwiony_inwestor [109.125.193.*]
    Odpowiedź jest jedna" "Ciszej jedziesz dalej zajdziesz"
  • Re: sygnity Autor: ~syguś [79.186.148.*]
    zakłócę troszke te cisze
    http://wiadomosci.stockwatch.pl/co-dalej-z-kursami-amrestu-i-sygnity-analiza-techniczna,akcje,58135
  • Re: sygnity Autor: ~Katoo [195.16.46.*]
    Ja bardzo bym uważał na wszelkiego rodzaju analizy i omówienia ze Stockwatch'a. Ten portal ma swoich ulubieńców (czasami miałem wrażenie, że powinien się nazywać KOVwatch) a także spółki których nie toleruje. Miałem kiedyś u nich roczny abonament i próbowałem inwestować w oparciu o informacje tam wyczytane - efekt był bardzo mizerny.

Cokolwiek by nie pisałi dobrego lub złego ja nie zamierzam się tym kierować :)

Troszkę papieru już wyrzuciłem i planuje wywalać więcej na wyższych poziomach. Spółka dobra na 1-2 miesiące, ale nie na lata więc ja już sobie daje spokój.
  • dobrze tym cwaniaczkom z comarchu Autor: ~sgn [77.46.7.*]
    Sąd na wniosek Asseco zakazał ARiMR podpisania umowy z Comarchem

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sad-na-wniosek-Asseco-zakazal-ARiMR-podpisania-umowy-z-Comarchem-2779235.html
  • ruchy Autor: ~trzymajacysygnity [93.181.144.*]
    te ruchy frykcyjne doprowadzą tylko do jednego...
  • Re: ruchy Autor: ~transformer [85.193.215.*]
    A że w tej chwili spółka jest najbardziej perspektywiczną na polskim rynku w branży IT ?
    ... te ruchy do niczego nie doprowadzą, jak ktoś musi się wysrać z papiera to i tak się wysra - nie mamy na to wpływu - jego decyzja.
  • Re: ruchy Autor: ~wili [37.109.108.*]
    Ewentualne nowe wezwanie przez Asecco przy cenie 24-25 mogłoby odnieść sukces.
  • Re: ruchy Autor: ~kate [89.69.174.*]
    Nie wydaje mi się. Ponad 60% jest w posiadaniu grubych portfeli. Nie oddali po 21 zł, to i nie oddadzą po 24-25. Minimum to 28-30 zł.
  • Re: ruchy Autor: ~Katoo [195.16.46.*]
    Sytuacja robi się dynamiczna i może się okazać, że 15 PLN to super cena za to ścierwo.
  • Re: ruchy Autor: ~transformer [85.193.215.*]
    widać że tragiczną sytuację to ty masz w gaciach :))
  • Re: ruchy Autor: ~wili [37.98.211.*]
    Fundy chcą 30, Asseco dawało 22, Środek to 26.
[x]
SYGNITY -2,86% 98,60 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.