SOBIE BYLO SOLIDA KUPIC A NIE WYPATRYWAC "JASKOLKI" KTORA JAK WIADOMO JEDNA WIOSNY NIE CZYNI
INFO O DYWIDENDZIE TYLKO ZDOLOWALO KURS, JESTEM CIEKAW CO BEDZIE JEZELI DYWIDENDA NIE WYPALI , MOZE SPADNIE JAK TPSA - BUUUHAHAHAA OJ NIE ZDZIWILBYM SIE, TUTAJ NA KURS JUZ NIC NIE DZIALA
abm solid rosnie nie tylko przez uklad ale i to ze prezes energoinstalu dokupil jego ok.30 pr.pakiet.witam-od wczoraj jestem akcjonariuszem ropczyc-wole kupowac fundamenty mimo ze stoja niz pol-bankrutow stojacych nad grobem.wole miec spokojny sen.na normalnej gieldzie spolka dzialajaca w niszy z cwk 0.4 c/z 6 z dodatnimi przeplywami bylaby rozchwytywana.wg mnie tylko parytet wymiany z zm invest jest jedyna niepewnoscia-ale wtedy zm ropczyce beda jeszcze wieksze no i zapowiedz dywidendy.wlasciwie same plusy a i tak nie ma popytu-tym lepiej mozna jeszcze akumulowac/pozdro
panowie,tp s.a ma z kwartalu na kwartal coraz gorsze wyniki,wiec porownanie nie jest na miejscu kolego xtb obserwuje twoje wpisy od dluzszego czasu i nic nowego nie wnosisz natomiast kolega ktory akcjonariuszem od wczoraj musi byc bardzo szczesliwy:) sesja gieldowa w niedziele,jakas nowosc
Trzeba to sprzedać w jasną cholere,po PKC i kupić badzo mocną fundamentalnie spólke Monnari,kolego mi mówił że będzei po 30zł.Wzost gospodarczy w Polsce 1%.
Monnari miało problemy a już ich nie ma,
o czym tu piszemy mister google ;)
Ropczyce miały problemy, ale już ich dawno nie mają
i co z tego mister google ;)