• TRZEBA Autor: ~xtb [31.63.143.*]
    SOBIE BYLO SOLIDA KUPIC A NIE WYPATRYWAC "JASKOLKI" KTORA JAK WIADOMO JEDNA WIOSNY NIE CZYNI

INFO O DYWIDENDZIE TYLKO ZDOLOWALO KURS, JESTEM CIEKAW CO BEDZIE JEZELI DYWIDENDA NIE WYPALI , MOZE SPADNIE JAK TPSA - BUUUHAHAHAA OJ NIE ZDZIWILBYM SIE, TUTAJ NA KURS JUZ NIC NIE DZIALA
  • Re: TRZEBA Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    abm solid rosnie nie tylko przez uklad ale i to ze prezes energoinstalu dokupil jego ok.30 pr.pakiet.witam-od wczoraj jestem akcjonariuszem ropczyc-wole kupowac fundamenty mimo ze stoja niz pol-bankrutow stojacych nad grobem.wole miec spokojny sen.na normalnej gieldzie spolka dzialajaca w niszy z cwk 0.4 c/z 6 z dodatnimi przeplywami bylaby rozchwytywana.wg mnie tylko parytet wymiany z zm invest jest jedyna niepewnoscia-ale wtedy zm ropczyce beda jeszcze wieksze no i zapowiedz dywidendy.wlasciwie same plusy a i tak nie ma popytu-tym lepiej mozna jeszcze akumulowac/pozdro
  • Re: TRZEBA Autor: ~jdfkdjfh [176.97.81.*]
    panowie,tp s.a ma z kwartalu na kwartal coraz gorsze wyniki,wiec porownanie nie jest na miejscu kolego xtb obserwuje twoje wpisy od dluzszego czasu i nic nowego nie wnosisz natomiast kolega ktory akcjonariuszem od wczoraj musi byc bardzo szczesliwy:) sesja gieldowa w niedziele,jakas nowosc
  • Re: TRZEBA Autor: ~xtx [31.182.205.*]
    Trzeba to sprzedać w jasną cholere,po PKC i kupić badzo mocną fundamentalnie spólke Monnari,kolego mi mówił że będzei po 30zł.Wzost gospodarczy w Polsce 1%.
  • Re: TRZEBA Autor: ~olo [178.36.67.*]
    hehe dobre
  • Re: TRZEBA Autor: ~zenek [84.203.41.*]
    w miesiąc urosła z 1,2 na 4 zł i to w jakim stylu, a Ropczyce ile urosły?
  • Re: TRZEBA Autor: ~smart telecom [176.97.81.*]
    urosnie fundamentalnie,a nie spekulacyjnie panie dublin:)
    Monnari miało problemy a już ich nie ma,
    o czym tu piszemy mister google ;)
    Ropczyce miały problemy, ale już ich dawno nie mają
    i co z tego mister google ;)
  • Re: TRZEBA Autor: ~smart telecom [176.97.81.*]
    jak znam monnari to bedzie placz panie dublin,zasilek dalej 188e/week?
    kupujesz taniej sprzedajesz drożej, zwłaszcza po takiej zwyżce, a w drugiej kwestii nie mam zielonego pojęcia :)
[x]
ROPCZYCE 2,10% 24,30 2025-10-22 16:45:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.