No to możemy sobie pogratulować (wytrwałość popłaca) -oprócz kursu to i zainteresowania spółką.
PS: - pytanie
A teraz co obstawiamy?
Może:
- GLOBAL TR.
- URSUS
- Inne .....
Obecnie to znów wszyscy przyznają Ci rację z trafnością decyzji inwestowania w JHM, a 2-3 tyg. temu to błotem obrzucali bo nie było szybkich efektów na +.
Nie wiem czy pamiętasz jak napisałem artuditowi ze w marcu albo ja zweryfikuje poglądy i się ukorzę bo twierdziłem że rynek potrzebuje mocnego potwierdzenia w wynikach.
Co do obstawiania to Ursusa nie mam bo sprzedałem go pod koniec lata za 4,70.3 tygodnie temu sugerowałem Arctic przy cenie chyba 6,20(osobiście nie mam) ale kurs swoje zrobił od tego czasu. Ostatnio nie miałem tez za bardzo możliwości aktywnego przyglądania się spółkom więc trochę sobie odpuściłem za wyjątkiem JHM.Jak będzie coś ciekawego to odpiszę na naszym forum JHM.Ci którzy sugerowali się moją opinią co do ATMSI też nie czują się chyba zawiedzeni (sugerowałem poniżej 1,20) a ociera się o 1,90.
Pozdrawiam -szacunek za wytrwałość(wbrew pozorom wielu się spala i wychodzi w złym momencie) teraz mamy zwrot-ciekawe gdzie nas poprowadzi ?
Tez wolę żeby wzrost byl po kilka punktów dziennie niż rakietowo bo to jest póżniej problem z trwałym utrzymaniem- ale akurat to przebicie dzisiejsze było niezwykle ważne z punktu widzenia psychologii rynku bo zostały pokonane 2 wczesniejsze próby przebicia 0,40 z listopada co stwarza potezne szanse na duzo wyższe poziomy(teraz nie ma w bliskiej strefie praktycznie zadnych ograniczeń i nie wiemy gdzie sie zatrzyma lokalnie poziom kursu.
Jak będziesz miał coś na oku to możesz się podzielić przemyśleniami.
Oczywiście wiadomo, że każdy inwestujący kieruje się swoim rozumem przy podejmowaniu decyzji o kupnie lub sprzedaży akcji, ale biorąc pod uwagę ilość spółek notowanych to nie jest się w stanie wszystkiego mieć pod kontrolą. Dlatego ktoś może coś akurat wyłoni na dany moment odpowiedniego i przy okazji samemu coś z tego będzie miał więcej na + (z racji wcześniejszego zakupu, zwiększonego zainteresowania itp.), a i dla reszty coś kapnie - oprócz tych głupio naganiających bo takich to na forum pełno.
Pozdrawiam.