• Szczere gratulacje dla 1973 Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Gratulacje! Masz super wyczucie rynku!!

Musze przyznac, ze info o zastawieniu mieszkan przez Mirbud mi sie bardzo nie podobalo, ale wyniki sa cudowne i daja szanse na dalsze wzrosty!!!

Masz racje, ze tu moze byc 1 w ciagu kilku miesiecy!

Tak czy siak szczere gratulacje!!!
  • Re: Szczere gratulacje dla 1973 Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Przyłączam się do gratulacji!!! Za wyczucie FLUID-a również. Pozdrawiam
  • Re: Szczere gratulacje dla 1973 Autor: ~1973 [95.40.1.*]
    KOLEDZY RÓWNIEŻ WAS POZDRAWIAM
    BO NIE ZWĄTPILIŚCIE I WYTRZYMALIŚCIE PRESJE TAKICH PSEUDO-ZNAWCÓW JAK ARTUDIT.KAŻDE NIEDOWARTOŚCIOWANIE KIEDYŚ SIĘ KOŃCZY.JA PAMIETAM WIELE TAKICH ZWROTÓW. DO DZIŚ NAJMILEJ WSPOMINAM AMIKĘ ZA 3 ZŁ ABPL ZA 2,80 CZY URSUSA PONIŻEJ 0,80.TU HISTORIA ZAKRĘCA TEZ SWOJE KOŁO.
    HISTORII TRZEBA SIE NAUCZYĆ RAZ PORZĄDNIE I BYĆ KONSEKWENTNYM.
    JESZCZE RAZ SZACUN!!! DLA WAS ZA TRZYMANIE SIE PLANU.PRZEBICIE OSTATNICH SZCZYTÓW NA ZWIĘKSZONYM WOLUMENIE KAZDY WIE CO OZNACZA....................
  • Re: Szczere gratulacje dla 1973 Autor: ~xn [89.77.114.*]
    witaj, też siedzę od kilku miesięcy. choć trzeba przyznać że można było zakręcić przynajmniej raz (0,41 już było). Ale trudno, dokupiłem jeszcze ostatnio i nie żałuje. Co myślisz o polnordzie. Wg mnie spółka równie niedoszacowana.
    pozdro.
  • Re: Szczere gratulacje dla 1973 Autor: ~1973 [95.40.1.*]
    Cytat dla ARTUDITA-znawcy RYNKU

dawny wpis
    Re: Jak na styczeń to sprzedaż nie wygląda źle!
    Autor | ~1973 [77.115.186.*] 2013-02-25 20:26
    Zobacz wątki dotyczące JHM Development
    Zobacz profil JHM Development
    Zgadza się,kazdy kto ma te akcje wie że w normalnych warunkach rynkowych byłoby grubo powyżej 1 zł ale zmagamy się tu cały czas z negatywnym nastawieniem do sektora i czekamy w tej chwili nie na dobre wyniki JHM -( bo one będą dobre i nie jest to zaklinanie rzeczywistości) musi nastąpić trwałe przekonanie że cała branża ma najgorsze czasy za sobą.Tego przesilenia spodziewałem się osobiście w ostatnim kwartale 2012.Być może rynek czeka na potwierdzenie w wynikach sprzedaży całej branży i zwrot nastąpi po I kwartale 2013 r. Takie niedoszacowania czasami potrafią trwać nawet długo a tu zbliża się rocznica załamania wartości w sektorze - trzeba to przetrzymać żeby zarobić.W przypadku JHM być może odpowiedź otrzymamy za niecałe 3 tygodnie.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.