KOLEDZY RÓWNIEŻ WAS POZDRAWIAM
BO NIE ZWĄTPILIŚCIE I WYTRZYMALIŚCIE PRESJE TAKICH PSEUDO-ZNAWCÓW JAK ARTUDIT.KAŻDE NIEDOWARTOŚCIOWANIE KIEDYŚ SIĘ KOŃCZY.JA PAMIETAM WIELE TAKICH ZWROTÓW. DO DZIŚ NAJMILEJ WSPOMINAM AMIKĘ ZA 3 ZŁ ABPL ZA 2,80 CZY URSUSA PONIŻEJ 0,80.TU HISTORIA ZAKRĘCA TEZ SWOJE KOŁO.
HISTORII TRZEBA SIE NAUCZYĆ RAZ PORZĄDNIE I BYĆ KONSEKWENTNYM.
JESZCZE RAZ SZACUN!!! DLA WAS ZA TRZYMANIE SIE PLANU.PRZEBICIE OSTATNICH SZCZYTÓW NA ZWIĘKSZONYM WOLUMENIE KAZDY WIE CO OZNACZA....................
witaj, też siedzę od kilku miesięcy. choć trzeba przyznać że można było zakręcić przynajmniej raz (0,41 już było). Ale trudno, dokupiłem jeszcze ostatnio i nie żałuje. Co myślisz o polnordzie. Wg mnie spółka równie niedoszacowana.
pozdro.
dawny wpis
Re: Jak na styczeń to sprzedaż nie wygląda źle!
Autor | ~1973 [77.115.186.*] 2013-02-25 20:26
Zobacz wątki dotyczące JHM Development
Zobacz profil JHM Development
Zgadza się,kazdy kto ma te akcje wie że w normalnych warunkach rynkowych byłoby grubo powyżej 1 zł ale zmagamy się tu cały czas z negatywnym nastawieniem do sektora i czekamy w tej chwili nie na dobre wyniki JHM -( bo one będą dobre i nie jest to zaklinanie rzeczywistości) musi nastąpić trwałe przekonanie że cała branża ma najgorsze czasy za sobą.Tego przesilenia spodziewałem się osobiście w ostatnim kwartale 2012.Być może rynek czeka na potwierdzenie w wynikach sprzedaży całej branży i zwrot nastąpi po I kwartale 2013 r. Takie niedoszacowania czasami potrafią trwać nawet długo a tu zbliża się rocznica załamania wartości w sektorze - trzeba to przetrzymać żeby zarobić.W przypadku JHM być może odpowiedź otrzymamy za niecałe 3 tygodnie.