umowili sie na 20gr
ktos zwieksza zaangazowanie w dobrej cenie (moze PSA Capital)
kto siorbnie przy okazji ten ma szczescie, ja juz na dzisiaj nie mam gotowki, wsiorbnalem dzisiaj za wszystko
Myślisz że cena 20gr to dobra cena przy zobowiązaniach krótkoterminowych 14mln zł i stracie za IV 3mln zł jak na NC to spółka jest w bardzo tragicznej sytuacji a do tego porównajcie sobie przychody rok do roku tragediaaaaaaaa
Piotrze a ktor spolka pikuje do gory i w dol tak jak na spolkach gdzie sa straty.Tam gdzie jest dobrze kurs stoi bo niby poco sie bawic skoro spolka zarabia a akcjonariat ma sie dobrze.Zazwyczaj na padakach sa najlepsze jazdy na NC
Jak ktos lubi byc wydymany to niech kupuje ale ha czytan raoirty i nie poddaje sie emocjom to ze moze urosnąć to inna sprawa ale zawsze się na takich spółkach straci .Bo wiekszość transakcji jest dokonywana przez tego co chce opchnąc w rynek akcje
Nie rozumiem ludzi, którzy nie mają papiera i nie chcąc go mieć, siedzą i wypisują bzdury na wątkach jakiś spółek. Masz psa, kota, może masz rybki -na spacer idź! :)
Powiedz mi pajacyku czy ja napisalem ze nie chce kupic lub ze go juz nie posiadam??? Wiesz szkoda czasu na ciebie bo pewnie na tej spolce nie jednego takiego pisarza jak Ty przesiedze
Tobie tez to powiem bo juz jakiemuś mówiłem ze troche zalezy. A jak chcesz to poczytaj moje posty a dowiesz sie co mysle o tej spolce.A widze ze Ty sie dopiero pojawiles i pewnie tak samo znikniesz jak wielu juz tutaj