mam gdzieś co on myśli ale widać że chce zejść coraz niżej ile nie wiem zależy na ile mu pozwolimy!
dziś uciekł mi Redan ale i tak wróci do szeregu(1,2X-moja opinia) za to na wciągałem się trakci po 0,55 zobaczymy czy wymiotować juz czy moze czekać!
no to patrz co się będzie działo. Tak to jest jak główny akcjonariusz ma wszystko w dupie i nie trzyma kursu za mordę. A takim małym kosztem można było to zrobić
Dnia 2013-03-11 o godz. 15:02 ~me2012 napisał(a):
> no to patrz co się będzie działo. Tak to jest jak główny
> akcjonariusz ma wszystko w dupie i nie trzyma kursu za
> mordę. A takim małym kosztem można było to zrobić
jak ma trzymać ma 75% ... szuje maklerskie wykańczają spółki ukraińskie bdm ma również sadova....
a może bdm miał tego nie tykać? i komuś namieszali? przy 0,90 było wyraźne tłumienie popytu. prziecież nie po to kupowali zeby zaraz sypac- to sie kupy nie trzyma
Dnia 2013-03-11 o godz. 15:15 ~stan napisał(a):
> a może bdm miał tego nie tykać? i komuś namieszali? przy
> 0,90 było wyraźne tłumienie popytu. prziecież nie po to
> kupowali zeby zaraz sypac- to sie kupy nie trzyma
wcześniej tez mieli Westy 10% portfela wysypali przez tydzien nie mieli i znów nabrali od 0,6 poczytaj raporty z kilku miesiecy
Lata mi to co zrobi szulernia z BDM.
Jak ktoś ma słabe zwieracze to niech oddaje, a jak znowu zjadą, to pewnie z gotówką nie tylko ja czekam na dodatkowe zakupy.
Więc niech kalkulują, czy tym razem bilans będzie dla nich dodatni.
Wyniki ich portfeli nie porażają jak można sobie prześledzić, więc kto powiedział że nie zaliczą wtopy na mieszaniu Westą.
Orientujesz się może jaką wartość ma ten ich portfel i ile dokładnie warty jest ten 10% udział w Wescie ?.
Lepiej wiedzieć, ile trzeba przygotować gotówki, żeby odebrać cwaniakom to co maja, jak uda im się zjechać niżej.
Podejrzewam, że to nie jest niebotyczna wartość i jak kilkadziesiąt osób powiększy swoje pakiety, to zostaną z ręką w nocniku.
To oczywiście wiem.
Ale jaką wartość w PLN ma ten ich żałosny portfel.
Czy to jest 1, 2, 3, 5 czy 10 mln PLN ?.
Wtedy można by dość obiektywnie oszacować ile mają FF.
Dnia 2013-03-11 o godz. 16:16 ~alonzo napisał(a):
> To oczywiście wiem.
Ale jaką wartość w PLN ma ten ich
> żałosny portfel.
Czy to jest 1, 2, 3, 5 czy 10 mln PLN ?.
> Wtedy można by dość obiektywnie oszacować ile mają FF.
Niestety takich informacji nie podają
Nie wiadomo jakie inne TFI mają Westę.
Przy małym FF można robić wszystko tylko dlaczego bezkarnie.
Co robi Jakubiak z dżentelmenami z Pl. W-wy / Bodueana/
Widzę, że wśród akcjonariuszy jest zwątpienie. Pewnie wielu oddałoby akcje za 0,82, gdyby tylko nadarzyła się okazja. Jest to dobry moment, żeby wejść w spółkę, bo można dużo zebrać bez podbijania kursu. Wystarczy się wystawić z większą ilością po lewej a po chwili ktoś nasypie. Jest to wzorowo przeprowadzane obrzydzanie spółki :)
panowie
powtórzę to co pisałem o redanie ,to co udało wam się kupić po taniości nie oddawajcie za grosze ,może jeszcze dotknąć 50 sesyjnej przedział 0,69-0,71
pózniej istotny opór jest 1,6 , a następnie 4
pozdrawiam
Obawiam się, że gdybyś wrzucił zlecenie nie za 300 zł, ale za 30k zł, to znalazłby się chętny na sprzedanie Ci akcji.
Zgadzam się, że większość akcjonariatu czeka na poziomy wyższe niż 0,82 zł, ale przy 0,82 też wielu się wysypie licząc na to, że zaraz odkupi za 0,72 lub po prostu będzie miało święty spokój i pójdzie spekulować gdzie indziej :)
nie martw się tu bedzie jazda,na kilka złotych,szkodaże gotówki brak,niezła strefa zrzutu na koniec,straszaki i psychologia,ja zostaje na pokładzie obserwując co się dzieje napewno do 21 marca pozdr
Mi to zachowanie wygląda trochę jak zachowanie dziewicy, która nie wie czy chce, czy nie. Ale pewnie tak ma to wyglądać, żeby mnożyły się teorie i spekulacje :/