czy ktokolwiek kontaktował się ze spółką w/s kontraktu?
2,5 miesiąca negocjacji za nami. Czy drobni akcjonariusze naprawdę ograniczają się do marudzenia na forum, czy ktokolwiek daje odczuć presję mailami lub telefonami?
a mi powiedziano renegocjonowanie umowy in progness. A więc może być tak że będzie i termin płatności jak i sama wielkość umowy...........więc nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski Hip-hop -)
Zatem jak myślałem, starają się nie puszczać pary z ust do walnego. Nasuwają się dwa wnioski.
Bombardowanie ustało. Na chwilę obecną wygląda na zbieranie z progu 0.7. Ale czy to ktoś doinformowany? Wielkich ilości nie przemielono, zatem ton infa będzie można wywnioskować po kursie w przyszłym tygodniu - w ramach zasady wcześniejszego zdyskontowania.
Jeśli wyniki za Iq miałyby obejmować wpłaty z tytułu kontraktu z Wratislavią, powinniśmy dowiedzieć się o tym na walnym. Jeśli - jak wynikałoby z informacji uzyskanych przez Asada - na walnym podadzą info o aneksie, zapowiada się powolna dystrybucja.
i już mamy ponowne bombardowanie...wsparcie juz dzisiaj się raczej nie wybroni...
fatalnie to wygląda...tak jakby jednak z kontraktów były nici i z biogazowni także...
a po prawej akcji do zgarnięcia mnóstwo...
chyba gorzej być nie mogło...:(
takie zjazdy i sypanie to chyba tylko przed bankructwami widziałem...ale to chyba mam nadzieje, że możemy wykluczyć?!
więc ktoś ma pojęcie co tu się k... dzieje?!
a zarządowi jakby to pasowało:(
Tak beznadziejnego zarządu jak tutaj to juz długo nie widziałem. Zero reakcji od poczatku roku, jakby sami uczestniczyli w tej grze i jakby im zależało na dalszych spadkach.
daj radku jakieś cynki z walnego bo to już jest coś nie tak...
choć jak tak dalej pójdzie to do walnego będziemy w okolicach 0,5:(
bo codziennie ktoś kilkadziesiąt kilo wysypuje...
a co się dzieje z jurkiem? może to on nas tak masakruje?
Ok dam znać czego dowiem sie na walnym.
Mms jedno jest w tym wszystkim dziwne, osoba powiązana z członkiem rady nadzorczej kupowała po średniej 1,33 i trochę nabyła tych akcji. Równiez została wprowadzona w błąd przez zarządzających...
Tutaj jest jakaś gra na spadki i to od dłuższego czasu.