mozna sie tam ustwaiac , w zakresie 5-7 gr spokojnie, chyba ze sternik zrobi zwrot przez rufe i lecimy w góre , ale to nie teraz jeszcze , musza skonczyc grac na inventim, wróca tutaj, batony wystawione coby leszcz sie posrał , i nie tykał akcji teraz ,ale jak urosnie ,
pisałem im rano ze luka i sypanko , ze koneic zabawy , no cóz.... nam sie chyba klaruje sytuacja na DXD , czyzby to juz czas na kupno ??? moze złamia widy dolne dzisiaj :))chyba ze małymi łykami w góre maszerujemy
nie naganiam, niech spada na 5 gr , pisze jak to wygląda , coraz wieksza sztuczna podaz, niech uwlaja na 1 gr nawet , i tak to podciągną wysoko , musza, maja mozliwosci, papier odebrany , maj atyle o moga straszyc po 5 gr, a nawetjak ktos im podkupi to sie nie zmartwia , maja sporo, wiec i wysko musi poleciec , a narazie niech uwalaj 6 tys zł
nawet jak 5 gr bedzie to co? co sie podniecasie ze bedzie , kto wam to podciagnie w góre, na co liczycie , oni wam zwina akcje i po zabawkach bedzie cie miec, slina wam bedzie kapac ile mogliscie zarobic a tak figa , spodziewacie sie mozliwosci kupowania w góre??? i z poznania moga zrobic taki manewr ze akcji nie bedzie na podazy jakies lescze wywala teraz , zobaczymy co ten tydzien da na dxd
moze i po 5 gr spadnie , ale ile tego bedzie do kupienia, spadnie i dobije nie kupi sie duzo , to jest poblem....moze lepiej nich spadnie na 3 gr to po 5 sie kupi ...chyba,
a skad mam wiedziec kiedy siedz czekaj skacza matolki to sie pozbiera nie ma szans utrzymac kursu powyzej 10gr investcon cienki jak barszcz, mogli pod te infa spokojnie zrobic 1zl a ich ulica zasypala smiech na sali zreszta juz na kilku spolkach pozkazali jacy sa slabi
Dnia 2013-03-11 o godz. 19:35 ~dxd napisał(a):
> a skad mam wiedziec kiedy siedz czekaj skacza matolki to
> sie pozbiera nie ma szans utrzymac kursu powyzej 10gr
> investcon cienki jak barszcz, mogli pod te infa spokojnie
> zrobic 1zl a ich ulica zasypala smiech na sali zreszta juz
> na kilku spolkach pozkazali jacy sa slabi
a to fakt , oszusci z poznania sa wydymani nakilku spólkach , chocby na sgm, nie radza cobie z leszczami, oni milionami obracaja i nie moga sobie poradzic z kursem , , no ale pora na zmiany ,jak juz z tkiami tuzami leszcz sobie daje rade to ciekawe co to bedzie ja jakis czas z ryskiem , krzyskiem a nie wspomne o parówach, tej zwiotczałe i tej co lubi mieszac kakao,