• Zlecenia Autor: ~Amplik [88.199.155.*]
    Drodzy inwestorzy !!! jeśli chcecie żeby spółka skoczyła wyżej, to polecam składać zlecenia na S w mniejszych ilościach np. po 200 szt
  • Re: Zlecenia Autor: ~aaaa [194.50.214.*]
    zabierzcie te śmieszne zlecenia z S wejdziemy na wyższe poziomy
  • Re: Zlecenia Autor: ~yyy [109.231.7.*]
    chłopy kupujcie nie robiac paniki , społka niedługo bedzie warta 5zł albo i wiecej, wiem co mówie
  • Re: Zlecenia Autor: ~troki [195.138.200.*]
    siedz cicho, Ja porozmawiałem trochę z ludzmi z tej branży i poczytałem . Myslę ze to strzał w 10. 3 mln akcji i jest niedoszacowana
  • Re: Zlecenia Autor: ~Amplik [88.199.155.*]
    Ale po co grać na tak niskich poziomach spokojnie możemy pobawić się wyżej.
  • Re: Zlecenia Autor: ~vester [91.192.88.*]
    To czy składamy większe zlecenia, czy mniejsze niema znaczenia. Dla popytu o ile się pojawi zawsze dobrze jak są akcje na S
  • Re: Zlecenia Autor: ~Amplik [178.42.36.*]
    Tak tylko, że jak jest ich po np. 200 szt to ktoś z niewielką kasą może wybić kurs na 3 zł
  • Re: Zlecenia Autor: ~amp [178.37.8.*]
    tylko wtedy jak szybko poszybuje tak szybko zwali się na łeb . tu musia być troszkę większa kaska tak ok 0,5mln kurs rośnie wprost proporcjonalnie do malejącego ff
  • Re: Zlecenia Autor: ~Amplik [88.199.155.*]
    Nie do konca zgadzam sie z Tobą! jeśli zatrzyma się np. 3 zł to tylko od nas zalerzy czy spadnie, że spada to nasza wina zobacz jak malymi zleceniami w 2012r poszybowal na 2,70 i tu trzebabylo trzymać
    Nie wygrasz z funduszami, oni nawet jak kupią walor nie muszą go trzymać długo, interesują ich wyniki i jeśli coś nie idzie po ich myśli, sprzedają ze stratą, najwyżej będą mieli gorsze wyniki za dany tydzień czy kwartał. Istnieje też AT, na którą zwraca uwagę część inwestorów i jeśli dopatrzą się jakiejś pułapki, lub ich założenie nie zostanie potwierdzone, również wyprzedają dany walor nawet po stracie. By następnie go obserwować i wejść w lepszym ich zdaniem momencie. Gra na giełdzie oparta jest na skomplikowanej psychologii tłumu ale też i jednostki. Postrzeganie rzeczywistości tylko w wąskim zakresie jest błędem, bo gra rozgrywa się na wielu płaszczyznach o których nawet nam się nie śniło.
  • Re: Zlecenia Autor: ~Amplik [178.42.34.*]
    Tylko , że tu akurat nie ma żadnych funduszy
    A skąd możesz wiedzieć? Tutaj nikt nie musi informować o tym, że kupił akcje jeśli nie przekroczył progu 5%. Każdy z nas o nicku X może być osobą prywatną jak również osobą związaną z jakąś instytucją finansową. Myślisz że osoby z instytucji nie piszą na forach.
[x]
AMPLI 2,00% 1,02 2026-04-02 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.