masz pomysł na to co teraz wymyślili , to go przedstaw ,bo ja nie chcę być zakałą giełdy ,
której wszystko nie pasuje , tym razem na NWZA mogę poświecić więcej czasu ,i oczekuje od Ciebie propozycji , jak widzisz żeby zakończyć to skutecznie, zwracam się też do innych akcjonariuszy o przedstawienie swoich pomysłów jak to widząc , ja mam swój pomysł i go wysunę , ale będzie wymagał poparcia z waszej strony , ale nie chcę wychodzić za wcześnie gdyż mogą być ludzie z lepszą incjatywą .
proszę o konkretne propozycje.
Ja na walnym nie będę, ale mogę wystawić Ci upoważnienie, ale gdyby powtórzyc akcję "40" to kilka % by się uzbierało, tylko kwestia techniczna w tym wypadku będzie trudniejsza, ponadto należy wziąść pod uwagę 18.03 - na ten dzień powinny być papiery na rachunku, a zdrugiej strony uzyskanie zaświadczenia z swojego POK pobranie dokumentów ze strony Petrola i wysłanie go do osoby , kóra w imieniu właściciela danych akcji wykona prawo głosu.
Piszą o zakonczeniu procesu opróbowania Shyraka, a wieża stoi od mają i nawet nie rozpoczeli, i mimo moich wielokrotnych pism nie określili kóre to procedury wstrzymują rozpoczecie inwestycji, i jeszcze jedno trasakcje piątkowe wskazuję , że coniekórzy wiedzieli o NWZA i zamknęli pozycje, z tym że nie wiadomo czy to im wyjdzie na zdrowie, dotychczas takie ruchy byłu opłacalne, ale w przededniu sfinalizowania sprzedaży emby i profitu, nie wiem.
Dnia 2013-03-09 o godz. 13:23 ~Miecio napisał(a):
> Rysiu was wszystkich wyzeruje że kamień na kamieniu tu nie
> bedzie docelowo 0,60zł potem biotonizacja i sio z GPW
Jeans co tu pisać szkoda ludzi którzy umoczyli swoje pieniądze,co chwile rudy robi emisję i rozwadnia akcje.Dwa lata na Shyraku i nie maja kasy na dokończenie oróbowania,EMBA nie domknieta kredyty w bankach nie spłacone,Profit nawet nie tykaja bo po co żółte piachy komu potrzebne.Sprzeda EMBA i PROFIT tak jak niedawno Ruskim sprzedał za kilka tysięcy dolarów.Ja zarabiam na REDANIE brałem po 1,05 zł a będzie 10zł INFA super sysk fenomenalny itd itp ania tnij koszty ciao
DLACZEGO NIE CHCESZ przyjechać na NWZA przecież Ci powinno też zależeć masz sporo akcji mam pewien plan ale jeśli każdy umywa ręce no to ja już jedno prowadzę i płace SAM. masz do mnie numer telefonu to zadzwoń .
Teoretycznie petrol w normalnych warunkach powinien upaść ale utrzymują go ludzie RK i spekulanci bo normalni inwestorzy wyginęli...Firma jest zadłużona a żaden z inwestorów nie będzie pchał się w trupa dlatego ważne aby spłacili zadłużenie wtedy będzie odwrót..Drukarnia będzie działała do momentu uzyskania przepływów pieniężnych ale to oznaczałoby wydobycie a to już inna historia.
pierdolisz jak potłuczony, tu drukarnia będzie zawsze działac niezależnie czy przepływy będą czy nie. pamiętaj ze ryzy knur to oszust i złodziej zarazem.
Ropę to już dawno znaleźli, jeszcze Gricuk był prezesem , tylko kiedy zaczną wydobywać, bo już za tego to wątpię , a i czy Ona będzie warta coś bo produkcja akcji idzie intęsywnie, a wszyscy się temu biernie przyglądają, a przecie tu jeden mądrzejszy od drugiego , ciągłe wpisy typu ,, no co gamonie,,,,,,,,,," no co leszczyna" a zintegrować się i powiedzieć dość to za trudne , no i przeciwnik gra jak mu się pozwala.
On ma z tego zywa gotowke. Drukuje prawie banknoty z calym mechanizem bez placenia podatkow i lokowaniu ich w raju nie tylko podatkowym.
Ma z tego kase na oplacenie papug i "zolnierzy".
Tu leszcze co nie pija to leszcze i do tego nie mezczyzni. Jesli nie ma przelozenia na zaplate to nikt nie bedzie sie udzielal jak widzisz. A wyobrazenie ze przeciez de facto chodzi o pieniadze nie dziala.
Wiecznie nie bedzie drukowal widac ze juz po kolesiu boton ma te same daty wala na szybko juz. Prezio musi jeszcze przed odejsciem sie zasluzyc.