• DO NCX Autor: ~KIELICH [83.6.67.*]
    masz pomysł na to co teraz wymyślili , to go przedstaw ,bo ja nie chcę być zakałą giełdy ,
    której wszystko nie pasuje , tym razem na NWZA mogę poświecić więcej czasu ,i oczekuje od Ciebie propozycji , jak widzisz żeby zakończyć to skutecznie, zwracam się też do innych akcjonariuszy o przedstawienie swoich pomysłów jak to widząc , ja mam swój pomysł i go wysunę , ale będzie wymagał poparcia z waszej strony , ale nie chcę wychodzić za wcześnie gdyż mogą być ludzie z lepszą incjatywą .
    proszę o konkretne propozycje.

• Re: DO NCX Autor: ncx [109.95.144.*]
    Zdzwonimy się wieczorem..
  • Re: DO NCX Autor: ~set [37.30.11.*]
    Witaj,

Ja na walnym nie będę, ale mogę wystawić Ci upoważnienie, ale gdyby powtórzyc akcję "40" to kilka % by się uzbierało, tylko kwestia techniczna w tym wypadku będzie trudniejsza, ponadto należy wziąść pod uwagę 18.03 - na ten dzień powinny być papiery na rachunku, a zdrugiej strony uzyskanie zaświadczenia z swojego POK pobranie dokumentów ze strony Petrola i wysłanie go do osoby , kóra w imieniu właściciela danych akcji wykona prawo głosu.
    Piszą o zakonczeniu procesu opróbowania Shyraka, a wieża stoi od mają i nawet nie rozpoczeli, i mimo moich wielokrotnych pism nie określili kóre to procedury wstrzymują rozpoczecie inwestycji, i jeszcze jedno trasakcje piątkowe wskazuję , że coniekórzy wiedzieli o NWZA i zamknęli pozycje, z tym że nie wiadomo czy to im wyjdzie na zdrowie, dotychczas takie ruchy byłu opłacalne, ale w przededniu sfinalizowania sprzedaży emby i profitu, nie wiem.

Jak by co masz e-mail do mnie to napisz.

Pozdrawiam set
  • Re: DO NCX Autor: ~Miecio [83.9.157.*]
    Rysiu was wszystkich wyzeruje że kamień na kamieniu tu nie bedzie docelowo 0,60zł potem biotonizacja i sio z GPW
  • Re: DO NCX Autor: ~Jeans [212.183.128.*]
    Mieciu czy mozesz jej wytlumaczyc bo nie wie a tyle napisala.

profitu nie sprzedaja kupiec sie wycofal!

Tak zawsze bywalo ze z 11pln zeszlo do 1pln i nie nie jest lepiej o 800 nie wspominajac.

Oprobowanie juz dawno mieli zrobic dlaczego to tak dlugo trwalo i tak pozno zbieraja na to srodki. Koncesja sie konczy w tym roku a jak nie przedluza.

Jakby zone gazownik obracal to nadal by myslal ze sprawdza tylko liczniki taki umysl.

• Re: DO NCX Autor: ~aaa1 [31.42.2.*]
    Dnia 2013-03-09 o godz. 13:23 ~Miecio napisał(a):
    > Rysiu was wszystkich wyzeruje że kamień na kamieniu tu nie
    > bedzie docelowo 0,60zł potem biotonizacja i sio z GPW

Miecio, a pisałeś, że 14 zł będzie w tym roku?
  • Re: DO NCX Autor: ~Miecio [83.9.157.*]
    Jeans co tu pisać szkoda ludzi którzy umoczyli swoje pieniądze,co chwile rudy robi emisję i rozwadnia akcje.Dwa lata na Shyraku i nie maja kasy na dokończenie oróbowania,EMBA nie domknieta kredyty w bankach nie spłacone,Profit nawet nie tykaja bo po co żółte piachy komu potrzebne.Sprzeda EMBA i PROFIT tak jak niedawno Ruskim sprzedał za kilka tysięcy dolarów.Ja zarabiam na REDANIE brałem po 1,05 zł a będzie 10zł INFA super sysk fenomenalny itd itp ania tnij koszty ciao
  • Re: DO NCX do seta Autor: ~KIELICH [83.6.79.*]
    DLACZEGO NIE CHCESZ przyjechać na NWZA przecież Ci powinno też zależeć masz sporo akcji mam pewien plan ale jeśli każdy umywa ręce no to ja już jedno prowadzę i płace SAM. masz do mnie numer telefonu to zadzwoń .
  • Re: DO NCX Autor: ~lis 12 [46.186.74.*]
    Teoretycznie petrol w normalnych warunkach powinien upaść ale utrzymują go ludzie RK i spekulanci bo normalni inwestorzy wyginęli...Firma jest zadłużona a żaden z inwestorów nie będzie pchał się w trupa dlatego ważne aby spłacili zadłużenie wtedy będzie odwrót..Drukarnia będzie działała do momentu uzyskania przepływów pieniężnych ale to oznaczałoby wydobycie a to już inna historia.
  • Re: DO NCX Autor: ~alvez [83.28.197.*]
    pierdolisz jak potłuczony, tu drukarnia będzie zawsze działac niezależnie czy przepływy będą czy nie. pamiętaj ze ryzy knur to oszust i złodziej zarazem.
  • Re: DO NCX Autor: ~tiktak [91.205.90.*]
    Kiedy wreszcie ta rope znajdziecie? Co 5 min macie wpis na forum tak od 800 zl
  • Re: DO NCX Autor: ~KIELICH [83.6.66.*]
    Ropę to już dawno znaleźli, jeszcze Gricuk był prezesem , tylko kiedy zaczną wydobywać, bo już za tego to wątpię , a i czy Ona będzie warta coś bo produkcja akcji idzie intęsywnie, a wszyscy się temu biernie przyglądają, a przecie tu jeden mądrzejszy od drugiego , ciągłe wpisy typu ,, no co gamonie,,,,,,,,,," no co leszczyna" a zintegrować się i powiedzieć dość to za trudne , no i przeciwnik gra jak mu się pozwala.
  • Re: DO NCX Autor: ~Jeans [88.82.0.*]
    On ma z tego zywa gotowke. Drukuje prawie banknoty z calym mechanizem bez placenia podatkow i lokowaniu ich w raju nie tylko podatkowym.

Ma z tego kase na oplacenie papug i "zolnierzy".

Tu leszcze co nie pija to leszcze i do tego nie mezczyzni. Jesli nie ma przelozenia na zaplate to nikt nie bedzie sie udzielal jak widzisz. A wyobrazenie ze przeciez de facto chodzi o pieniadze nie dziala.

Wiecznie nie bedzie drukowal widac ze juz po kolesiu boton ma te same daty wala na szybko juz. Prezio musi jeszcze przed odejsciem sie zasluzyc.

• Re: DO NCX Autor: ~Jeans [86.157.2.*]
    Prezesem klubu zostal od stycznia i... W marcu wszystko stracil.

Jest jeszcze jedna opcja nie walczyc z trendem nie dotykac gowna i wszystko sprzedac rzucajac na groszowki wtedy mniej pojdzie na cypr.
  • Re: DO NCX Autor: ~Takkk [31.0.54.*]
    Ale to już bylo
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.