o widzę, że egon podniecony 15% wzrostem wyszedł z nory. nie wiem czy zauważyłeś ale te 500k sztuk to tylko 200k zł więc teoretycznie mogli to zgarnąć frajerzy. jednak moim zdaniem to było przerzucanie z wora do wora w celu podbicia kursu. jeśli kolejne sesje potwierdzą wybicie, ukształtuje się trend wzrostowy to wtedy można się cieszyć. jak na razie jest za wcześnie na radość
ty wyrocznia niedawno pisałeś że 42grosze to max , dzisiaj jest 46 . Z ciebie taki znawca jak z koziej dupy klarnet . Gdybyś miał trochę samokrytyki tobyś już więcej się tutaj swoją fachowością się nie popisywał
a czytałeś co inni tu wypisywali? miało tu być co najmniej 3zł50gr, a ile masz dzisiaj!
przez kilka kolejnych sesji przekonamy się czy utrzyma się na tym poziomie. jeśli chodzi o erg'a to cieszę się że jak na razie nie sprawdza się to co mówiłem bo niestety mam to g..no!
Człowieku twoje krytyczne wpisy o ergu są tu co drugi dzień, każdy widzi co tu się dzieje i jaki jest kurs więc nie musisz tego pisać. Nikt ci nie kazał tego kupować sam podjąłeś taką decyzje, nie pomagasz inwestującym, którzy mają tą spółkę w portfelu od kilku miesięcy i nie mają możliwości wyjścia z zarobkiem. Zamilcz więc nareszcie i daj żyć innym. A jak zarobisz za kilkanaście tygodni lub kilka dni np. kilka tysięcy złotych na ergu w perspektywie wyczekiwania kilku miesięcy to co powiesz, że to gówno i więcej w to nie wejdziesz? A powiedz mi łaskawie na forum bankiera co na tej naszej pięknej giełdzie nie jest gównem??? Ja czekam kilka miesięcy i wiem, że zarobie bo to nie spółka krzak - krzak się wyrwie i po firmie.