• nowe info - prośba o komentarz Autor: ~Fazi [80.171.215.*]
    INTERNET GROUP SA uchwała KDPW SA w sprawie rejestracji akcji
    Raport bieżący 52/2013

Zarząd Internet Group S.A. (dalej: Spółka), działając na podstawie normy art. 56 ust. 1 pkt. 1 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, niniejszym informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj. dnia 7 marca 2013 r., Zarząd Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych S.A. (dalej: KDPW) podjął uchwałę nr 183/12 zgodnie z którą:

a) Zarząd KDPW postanawia zarejestrować w KDPW 400.707.459 akcji zwykłych na okaziciela serii P Spółki, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda, oraz oznaczyć je kodem PLARIEL00046, pod warunkiem podjęcia decyzji przez spółkę prowadzącą rynek regulowany o wprowadzeniu tych akcji do obrotu na rynku regulowanym;

b) zarejestrowanie w/w akcji w KDPW nastąpi w terminie trzech dni od dnia otrzymania przez KDPW decyzji spółki prowadzącej rynek regulowany, o której to decyzji mowa w pkt. a) powyżej.

Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi

kom espi mra
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~dgdggh [188.141.63.*]
    Co tu komentować
    Chyba umiesz czytać, że chcą wpakować w rynek grube miliony akcji.
    Nie mam, nie naganiam, nie obchodzi mnie to ale według mnie skończy na 5 gr!!!
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~nektary [46.169.187.*]
    nie siej fermentu
    nie da się wyemitować akcji jeśli nie ma zgody na wprowadzenie ich na rynek regulowany
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~dgdggh [188.141.63.*]
    Ja papier miałem za czasów harcerza jak był notowany na fixingu.
    Harcerz podziękował ja podziękowałem :)
    A to, że raz udało ci się raz opchnąć po 70gr i wpakowałeś się ponownie przy 40gr to już nie moja wina
    Taką drukarnie omijam z daleka. Nie wiem ale żeby uplasować taka emisję potrzeba kilku dobrych informacji coś ala szejk z legionowa. Więc w średnim terminie nie mogę się wypowiadać na temat kursu. Ale w dłuższym przewiduje 5 gr. Nie życzę nikomu strat i nie obserwuję ostatnich wydarzeń. Po prostu teraz się boję tutaj inwestować
    Lepiej posłuchajcie matki teresy (vel kopenhagen) jest na tej spółce najdłużej z was wszystkich . Pozdro
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~spoko [83.22.209.*]
    i wy naprawdę myślicie że rynek wchłonie te 400 mln akcji przy tych obrotach to chyba ze 5 lat bedą upychać żadne info by nie pomogło , ciekawe co będziecie pisać jak powiedzą że nie mają zamiaru wyrzucać to w rynek , a tak na marginesie to to było już wcześniej wiadomę że będzie tyle akcji . Co wy chcecie tymi wpisami zachwiać rynkiem śmieszni jesteście co będą chcieli zrobić to zrobią możecie się tylko przyglądać i ewentualnie dołączyć
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~procka [83.27.113.*]
    Spokojnie Spoko;)
    To było do przewidzenia, że pojawią się idiotyczne wpisy o wagonach nowych akcji wyrzucanych w rynek. Na razie to tylko rejestracja 400 mln, a przeciez wkrótce KRS zarejestruje dodatkowy miliard - dopiero się zaczną komentarze.
    Dziecinada i tyle.

Nikt nic nie wyrzuci, bo nie ma takiego popytu. Chyba, że szykują info o odkryciu ropy...

Ale ile bys tu nie przekonywał, to i tak gamoniowaci wujkowie dobra rada będa powracac ze zdwojona siłą i wypisywac swoje dyrdymały - takie uroki forum. Dlatego coraz nudniej się to czyta.
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~nektary [77.115.239.*]
    cytat z RI
    ......Zgodnie ze składanymi przez
    P. Wiśniewskiego deklaracjami traktuje on inwestycję w IGR
    długoterminowo, deklarując gotowość objęcia posiadanych akcji umową lock-up.

Z wyrazami szacunku,

Błażej Dowgielski
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~grande [46.112.144.*]
    czyli blokada sprzdaży ! nie długo nowe infa i kurs powinien przekroczyć 0,20
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~darky5 [79.184.183.*]
    co jest lepsze dla inwestora finansowego
    wpakowanie przez x lat akcji w rynek
    czy
    wyciagnięcie ich na konkretne poziomy i kredyty w banku pod ich zastaw
    facet ma teraz ok97% wszystkich akcji
    po co mu smród na rynkach finansowych które dopiero bedą stawały na nogi po ostatnich zawieruchach
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~elzor [79.191.134.*]
    Dnia 2013-03-08 o godz. 07:43 ~nektary napisał(a):
    > cytat z RI
    ......Zgodnie ze składanymi przez
    P.
    > Wiśniewskiego deklaracjami traktuje on inwestycję w IGR
    > długoterminowo, deklarując gotowość objęcia posiadanych
    > akcji umową lock-up.

Z wyrazami szacunku,

Błażej
    > Dowgielski

Deklaruje gotowość. Gruby Rysiu też wyrażał gotowość zwiększenia udziałów w Petrolu. I co ? I nic. Czy ktoś mu coś zrobi ?
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~leo7 [213.128.122.*]

Ktoś dzisiaj zaniża, żeby zebrać taniej.
    W poniedziałek pompowanie.

Pozdrawiam,
  • Re: nowe info - prośba o komentarz Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Tez tak uwazam, moze to ktos od wisniewskiego. W koncu nabrali troche ostatnio po 10 groni. chyba chca zanizyc by zebrac po 24 gr z parkietu tak ja pisal Mr makler gieldowy. cel to 40 ba nawet 70 do konca marca. Trzymam kciuki i niedac sie wyleszczyc z papiera.
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.