Ja mam po 7-10gr jak spadnie to dokupie a ryzyko na gieldzie musisz wkalkulowac bo nigdy nic nie zarobisz ja na gieldzie jestem od 1998r przez te lata roznie bywalo .Nemex traktuje jako spolke przyszlosciowa i tyle mam do powiedzenia na te bzdury niektorzy tu wypisuja
Dnia 2013-03-07 o godz. 16:31 ~zyga51 napisał(a):
na
> gieldzie jestem od 1998r przez te lata roznie bywalo .Nemex
> traktuje jako spolke przyszlosciowa
Litości!!!!:)))
Ja pierr.dole co za czuby tu siedzą!!!
Szoooook!!!
Jakie czuby? Takie określenia bardziej pasują do ciebie z założonym linkiem do biznesradar. Może trochę kultury prostaczku. Skoro taki z ciebie debesciak to może pochwalisz się swoim portfelem i po wiesz gdzie przewidujesz wzrosty. Obserwowałem zyge na pmi i miał nosa. A ty? Co prezentujesz sobą oprócz szczekania, wiem ze jak na rybkę to sporo. Jak na twoje szczekanie obroty zajebiste, co?
ZYGA JEST OK.NIE MARTW SIE OSLAMI.ZOBACZYSZ CO BEDZIE W NASTEPNYM TYGODNIU.NIKT TANIO NIE KUPI.TO ZE BEDA OSTRE WZROSTY NA NEMEX-LED HOLDING JEST NIE UNIKNIONE .WIDZIALES DZIS RANO KUPNO 550000 SZTUK PO 36 GR.SAM SOBIE ODPOWIEDZ ILE KASY MA KTOS W PORTWELU I PATRZY NA SPOLKE.POZDRAWIAM ZYGE I CIERPLIWYCH.
Ludzie sie po prostu odzwyczaili od solidnych wzrostow, zapomnieli ze jest tez i cos takiego na gieldzie. lapia kilka procent zysku czasem wiecej i wyskakuja. ostatnio juz jednak mamy przyklady jak Monnari, PMI i kilka innych.