• Jest oficjalne info! Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    http://www.mytab.eu/tablet-mytab-10-dualcore/

Mytab 10 Dual Core w Biedronie za 499PLN z pakietem dodatków o wartości 250PLN. Genialny chwyt marketingowy! Ciekawe jak oferta prezentuje się na tle konkurencji.

Czekam na efekty, najbliższe już 20 marca.
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~seba [31.182.135.*]
    Pomysł genialny, sprzedali powierzchnię reklamową w tablecie.
    Po przeczytaniu kilku bezpłatnych numerów część ludzi dokupi prenumeratę :)
    Kwestia czy taka duża ilość softu nie zawsze przydatnego na okres promocyjny nie zaśmieci zbytnio urządzenia
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~on [89.229.10.*]
    W sierpniu po wynikach za II kw. akcje będą powyżej 6 zł.
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~markiz [193.200.150.*]
    Chyba niektórzy zapomnieli, że myPhone jest tylko jednym z podmiotów grupy, która nadal nie ma pomysłu na swoją działaność. Wskazuje na to brak wieści o głównych nurtach działalności akcesoria gsm, materiały eksploatacyjne do drukarek.

Działalność jaką prowadzi myPhone to jak dla mnie 3-4 dobrze zorganizowane osoby. Wg dostępnych danych zatrudnienie to: 85 (2011 r.) - spółka 194 (2011 r.) - grupa.
    Większość punktów tt jest w prywatnych rękach więc się nie liczy.

Policzmy więc ile potrzeba kasy choćby na pensje dla prawie 300 osób, prezesów rady nadzorczej nie liczę a wiadomo, że Wrocław nie jest najtańszym miastem.
    Jestem z Krakowa i mam znajomych, którzy pracują w konkurencji. Nazwy nie podam aby nie być posądzonym o reklamę. Bez megalomani konsekwentnie idą do przodu i w ostatnich 2 latach zwiększyli zatrudnienie o blisko połowę, no budynek "nieco" mniejszy bo wizerunek budowany jest innymi metodami.

• Re: Jest oficjalne info! Autor: ~joł [37.128.61.*]
    wsparcie na 1,45. zobaczymy czy wyczymi.
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~jacky2 [158.75.38.*]
    joł....jak wy chcecie tu coś zarobić, skoro sie po polsku wysłowić nie potraficie......
  • wsparcie na 1,45. zobaczymy czy wyczymi :):):) Autor: ~bubu [83.21.8.*]
    normalnie śmiech joł'ki połki,
    sprzedał i teraz chce odkupić po 1,45 ha ha ha
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~ja [87.207.45.*]
    ciekawe czy ten tablecik umożliwia podłączenie modemu GSM po USB ?

przekonywanie żonki trwa ;)
  • Re: Jest oficjalne info! Autor: ~Gliptodon [83.24.69.*]
    Nieźle, nawet reklamę w TV puścili w prime time. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem na myphone, a parę lat mam już te akcje. Wyniki krocząco po zakończeniu pierwszego kwartału będą bardzo dobre.
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.