Mytab 10 Dual Core w Biedronie za 499PLN z pakietem dodatków o wartości 250PLN. Genialny chwyt marketingowy! Ciekawe jak oferta prezentuje się na tle konkurencji.
Pomysł genialny, sprzedali powierzchnię reklamową w tablecie.
Po przeczytaniu kilku bezpłatnych numerów część ludzi dokupi prenumeratę :)
Kwestia czy taka duża ilość softu nie zawsze przydatnego na okres promocyjny nie zaśmieci zbytnio urządzenia
Chyba niektórzy zapomnieli, że myPhone jest tylko jednym z podmiotów grupy, która nadal nie ma pomysłu na swoją działaność. Wskazuje na to brak wieści o głównych nurtach działalności akcesoria gsm, materiały eksploatacyjne do drukarek.
Działalność jaką prowadzi myPhone to jak dla mnie 3-4 dobrze zorganizowane osoby. Wg dostępnych danych zatrudnienie to: 85 (2011 r.) - spółka 194 (2011 r.) - grupa.
Większość punktów tt jest w prywatnych rękach więc się nie liczy.
Policzmy więc ile potrzeba kasy choćby na pensje dla prawie 300 osób, prezesów rady nadzorczej nie liczę a wiadomo, że Wrocław nie jest najtańszym miastem.
Jestem z Krakowa i mam znajomych, którzy pracują w konkurencji. Nazwy nie podam aby nie być posądzonym o reklamę. Bez megalomani konsekwentnie idą do przodu i w ostatnich 2 latach zwiększyli zatrudnienie o blisko połowę, no budynek "nieco" mniejszy bo wizerunek budowany jest innymi metodami.
Nieźle, nawet reklamę w TV puścili w prime time. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem na myphone, a parę lat mam już te akcje. Wyniki krocząco po zakończeniu pierwszego kwartału będą bardzo dobre.