• obstawiamy poziom zwały? Autor: ~adin [213.216.97.*]
    5,10,15?

• Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: ~qwerty [31.193.12.*]
    15
  • Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: mpm [89.70.9.*]
    w 5,10,15 obecne tuzy naszej qlturwy debiutowały:)
  • Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: ~szprot [91.206.210.*]
    7.3
  • Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: ~re [178.235.83.*]
    11.30 zł - 11 zł , silna bariera
  • Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: ~Slay [195.69.80.*]
    Zwała będzie straszna ;-))) dosłownie masakra....
    A pisałem jakiś czas temu, że jest ryzyko zwalenia kursu do niższych poziomów, sprzedałem w okolicach 14-15 później wszedłem między 12-13 podpuszczony przez mpm i kilku innych a wbrew sobie a można było zyskać więcej.... Ech... ale i tak się nie spinam, jest dobrze a będzie lepiej.... ;-))))
    podpuścić — podpuszczać
    1. «pozwolić podejść, podjechać, zbliżyć się do czegoś, do kogoś»
    2. «podstępem skłonić kogoś do działania, w wyniku którego znajdzie się on w niezręcznej lub niekorzystnej sytuacji»
    3. «podstępem skłonić kogoś do działania przeciwko komuś innemu»

źródło SJP PWN

więc jeśli zarzucasz mi działanie sprzeczne z prawem...drogę znasz.

I drugi wariant, najb. prawdopodobny, edukacja poszła w las...no i cóż mamy jakąś formę klasycznego "wtórnego analfabetyzmu". Nie załamuj się jednak, wszak "wieczorówki" przyjmą Cię z otwartymi ramionami;)

a serio to niestety kurs jest wynikiem niekompetencji osób z Zarządu Graala, chyba wszyscy wiemy o kogo chodzi. Jej skalą sam jestem zaskoczony...i chyba czas coś z tym zrobić...inaczej ta spółka, znacznie więcej warta niż aktualna wycena, nadal będzie tak odbierana przez rynek...
    No ale co się tak spinasz, czy ja Cię obrażam albo mam pretensje o coś... tak są rynki skonstruowane, że kasa musi być w ciągłym obrocie...

pewne sugestie dotyczące mojej osoby ...najzwyczajniej "nie odpowiadają" mi...

ale mniejsza teraz o to

ważne żeby pewne kwestie dotyczące spółki wyjaśnić...mam nadzieję że są zainteresowani..

No ale co się tak spinasz, czy ja Cię obrażam albo mam pretensje o coś... tak są rynki skonstruowane, że kasa musi być w ciągłym obrocie... Sukces polega na odpowiednim wyczuciu chwili...
    Nie ulega wątpliwości, że to dobra spółka i jeszcze da zarobić, kiedyś śmiałeś się z moich wiosennych prognoz a może jednak się wtedy nie pomyliłem ;-)))

Zobaczymy....

no jak na chwilę obecną wychodzi ok 7% i nadal się rozpędza... a tak mi coś podpowiadało, że będzie strasznie... ;-)))
  • Re: obstawiamy poziom zwały? Autor: ~kos [77.91.45.*]
    slay - naganiaczu kupiłeś już - bo jeśli nie to taniej nie kupisz - masz ostatnia okazję
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.