parokrotnie zdyskredytował mnie Janek, juz sie tu nie pojawia? ciekawe dlaczego? pisałem do Was wszystkich utraconych akcjonariuszy, prosilem o zgłoszenie na spotkanie w Kancelarii w sprawie wniosku zbiorowego - zero odzewu
, są z Was tacy którzy maja dziesiątki tysiecy "w plecy"...były tylko 2 zgłoszenia osób, które coś fizycznie chciały zrobic. Pisalem ze dla Kancelarii jest super taki pozew zbiorowy z uwagi na wartość kwoty wnioskowanej. 2 osoby i ja 3....jestem rozżalony tym zjawiskiem. Wiadomo, ze łatwiej tu cos napisac niz poswiecic swoj czas i pieniedze na paliwo czy bilet. Tylko 2 osoby chciały to zrobić, czyli przyjechac do Gdańska. Zastanówcie sie zanim bedziecie cos pisac. Co Wy akcjonariusze potraficie zrobic???
może ten Janek to ktoś od władz spółki i np próbował zbadać rynek komu chce się działać w sprawie przeciwko spółce i jej władzom?podobnie jakiś akcjonariusz niby szukał jakiś czas temu chętnych na sprzedaż dla niego akcji, a potem okazało się że nikt pod podanym mailem nie odpowiada i jeszcze były wpisy na facebooku niby jakiejś grupy pokrzywdzonych przez władze spółki i jak sprawdzałem grupa ta się nie odzywa na tym portalu,
ponadto doszły mnie słuchy, że miało być spotkanie dana z kimś w gdańsku ale ten dan nie pojawił się na nim mimo , że byli umówieni, wszystko to jest co najmniej dziwne.
dan to byłem ja, nikt nie przyjechał, gwarantuje swoim słowem, były 2 zgłoszenia, odwołalismy z uwagi na zbyt mało osób zainteresowanych takim spotkaniem. napisz do mnie pocztadladaniela@wp.pl
nie wierz nikomu, a zwłaszcza temu komu powierzasz kase....wyjątek - Żonka.....hehe, wszystkim zainteresowanym rozdałem mój numer telefonu i mozna było do mnie zadzwonic, jedyna osoba, która zadzwoniła to był Andrzej Kaśkiewicz z Białegostoku. Miałem sie spotkać z osobą podana przez Pana Andrzeja (ktoś z RN serenity). Spotkanie miało sie odbyc w Gdańsku.
Mój boss powiedział, że to jest wtopa i nie mam jechac. On jest mądry i znany w 3miescie. Powiedział tak. to mafia i tylko skrzydła opalisz sobie.....nikt inny nie dzwonił do mnie i nie spotykał sie w zakresie pozwu zbiorowego. NIKT. pisze tu tyle osób ale nikt nie był w stanie poswiecic sie dla własnej i utraconej juz kasy. Napisz do mnie na mailla. Pozdrawiam
wracamy do punktu wyjścia, bo ten gość odpisał mi na maila, że on był ale z nikim się nie spotkał bo nikt nie przybył na spotkanie, ale też mam zapytanie kogo uważasz za mafię co do tej spółki?prezesa, RN czy jeszcze kogoś innego bo to dla mnie jest ciekawe, wiele rzeczy niezbyt pochlebnych pisano o układach w gdańsku, czy prezes też należy wg ciebie do jakiegoś układu?