15 lat to niedlugo na gieldzie jestes ja dzieciaku od 1993 z czego w dm przepracowalem 5lat jeszcze w latach 90 a licencje mam do dzisiaj zaczalem jeszcze przed bankiem slaskim ty nawet nie pamietasz jak to bylo 15 spolek na podstawowym i jeden efekt na rownoleglym i notowania raz dziennie i dogrywki jednostronne spotkania najpierw przedkc potem w bos pasiasty gruby romek browarek zbychu rekawiczki pozniejszy guru funduszy nejman czsy kiedy kursem sterowala warszawa spod kc i gdansk zero fundow i instytucji tak wiec twoje 15 letnie doswiadczenie to mam w glebokim powazaniu szczegolnie ze nic sie przez te lata nie nauczyles jak moczysz na alterco
No widzę,że dobrze skończyłeś jak na forach przedstawiasz swoje śmieszne osiągnięcia.No ale jak masz takie trafne decyzje to się nie dziwię i takim fachowcom mówię stanowcze NIE.
fachowiec z niego jak z koziej dupy traba 20 lat na gieldzie hahaha ale mnie ubawiles , co taki stary i wyrafinowany inwestor robi na forum alterco jesli nie masz papiera to wybierz sobie jakies inne forum na innej spolce i nie zawracj nam tu glowy bo nic tu madrego nie wnosisz
co robi na forum?? nie wiem, ale podejrzewam, że próbuje przestrzec innych inwestorów przed bredniami, które się pojawiają nonstop na tym forum.
ludzie piszą że ta spółka cos zarobiła że jest super i będzie tylko UP UP UP - liczą że ktoś kto się nie zna, zasugeruje się wpisem na forum i wyda kilka marnych groszy (SIC!!!)
życie pokazuje jednak, że jest inaczej, że tu nie ma od dłuższego czasu żanych wzrostów i nie będzie.
pozdrawiam logicznie myslacych
PS ja nie mam tego papieru ale chetnie wchodze na tutejsze forum dla rozrywki. dawno nie widzialem takich glupot i naganiania na wzrosty.
PS raz umoczyles na alterco,wiec po co sie dodatkowo pograzac intelektualnie
,