nie dajcie sie bajkom Krola i tej ekipy.
robia scalenie aby moc sypac w rynek swoimi darmowymi akcjami a wierzyciele odzyskac choc troche utopionej tu kasy .
nie dajcie sie. nie kupujcie tego.
a jesli ktos faktycznie sie uparl ze chce miecudzialy wlasnie w tej spolce to poczekac koniecznie i kupic po scaleniu po kilkadziesiat lub kilkanascie groszy.bedziecie juz widziec w ktora strone to pojdzie
a na razie ryzyko utraty 50% lub wiecej kapitalu jest tu ogromne!
my juz stracilismy. pytanie czy WY chcecie dolaczyc?
my juz wiecej nie stracimy bo mamy wplecy po 90% ale wy ciagle mozecie nie dac sie nabrac!
kolega ma racje, tu byl tylko zjazd od 0.20 gr... nawet infa nie pomagagały... Nie kupujecie ścierwa, lepiej pieniądze zainwestować w mniej stratne firmy... ja tu straciłem 200 tyś...choć makler mi mówił, sprzedaj, bo tu bedzie scalenie, a gdzie tam...info dobre sąd na układ poszedł... i co , rycze i nic więcej... po 0.05 gr nie sprzedałem, a myslałem , bo juz niżej nie spadnie, i co TRAGEDIA ......
scalenie jest po to by jeszcze taniej wykupić firmę ja mam średnio po 5 gr po scaleniu spadnie jeszcze więc zastanawiam się czy nie sprzedać po te 2 gr widzę małe szanse by było inaczej chcą wykupić firmę za złotówkę i nic my nie poradzimy
te scalenie to jeszcze nie wiadomo kiedy brak jakichkolwiek komunikatów myślę że powinny pojawić się w przyszłym tygodniu może ktoś jest bliżej to proszę o informację