A nie tylko to że Nemex zmienil profil dzialalności . Kurs już jest na poziomie 28 groszy . Nie sądzę by tylko spekulanci tak zbierali papier z rynku .
troche to wyglada tak ze cala spekula weszla nemex,zobacz nic nie rosnie ncindex spada 1%,wiec pompuja jedna spolke czy jest az taki powod czy nie, wsumie to nic specjalnego w tej spolce sie nie dzieje ,sa lepsze na NC po prostu zostal rozbujany. teraz niech spekula zacznie zbierac inne spolki to tu moze byc cieniko bo popyt moment sie cofnie. takie mam wrazenie ,ale to tak sobie napisalem.
Każdy z nas ma swój rozum i wie co robić ja mam Nemex od 11 groszy, nie będę na siłę nikogo namawiała na kupno akcji , tylko wyrażam swoją opinię . Jak dla mnie są podstawy do wzrostów Popatrzcie w ilu krajach LED Holding działa , do tego jest to branża perspektywiczna , gminy zaczną oszczędzać na elektryczności bo jest kryzys i tu wiele może zyskać LED Holding.
Myślę źe dzisiaj będą komunikaty o tym kto zebrał większość ff,rozmawiałeem w sprawie ledów i powiem szczerze nie sądziłem źe to taki dochodowy interes.Oni budują fabrykę z ogromnymi mocami przerobowymi.model sprzedaźy wielu przekona a nawet większość no ciekawie moźe być