• kiedy można to można Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Witam was koledzy i koleżanki też.
    Dzisiejszy wpis zatytułowałem ,,kiedy można, to można,,.
    Odnosi się to do takiej sytuacji spółki co do której kierunku, możemy polemizować.
    Niestety tu sytuacja jest jednoznaczna i wskazuje na to, że Barlinek niebawem dotknie mocna fala wyprzedaży. Tu nawet nie ma o czym gadać. Wykres świecznikowy, oscylatory, wielkość i rozłożenie wolumenu, wskazują jednoznacznie kierunek spadkowy.
    To co było wczoraj, to nieśmiała próba odreagowania poprzedniego spadku zakończona na połowie mocnej czarnej świecy.
    Potraktujcie ten wpis jako poważne ostrzeżenie.
    Największym bowiem błędem jaki popełniacie jest trwanie w błędzie jaki popełniliście a opieranie drabiny o chmury i myślenie życzeniowe, zawsze prowadzi do jednego.

Chodzik Księżycowy
  • Re: kiedy można to można Autor: ~alex [78.8.98.*]
    wszędzie się ośmieszyłeś w końcu przybłąkałeś się na forum barlinka ale tutaj nikt nie chce cię słuchać ludzie mają swój rozum ty jesteś miernota giełdowa
  • Re: kiedy można to można Autor: ~pryciarz18 [89.68.89.*]
    Pomijając fakt niewątpliwy lekkiego upośledzenia Pana chodzika trochę racji ma bo patrząc na wykres widać jak na dłoni nadchodzący kataklizm....
  • Re: kiedy można to można Autor: ~olek [46.205.54.*]
    Soło wziął kasę z syntosa może teraz dofinansować barlinka całkiem realne
  • Re: kiedy można to można Autor: ~pryciarz18 [77.254.247.*]
    Tak, Solo będzie ładował cały czas pieniądze w barlinka, dopiero objął pokaźny pakiecik a teraz dołoży jeszcze ze 200 mln żeby stratę w przyszłym roku zmniejszyć:)
  • Re: kiedy można to można Autor: ~olek [46.205.54.*]
    to przecież jego dziecko na pewno nie położy tej firmy
  • Re: kiedy można to można Autor: ~pryciarz18 [77.254.247.*]
    No wiesz, jak coś nie jest zdolne wykazywać zysków to nie można do tego w nieskończoność dokładać. nawet jak firma się wyłoży to on będzie miał z czego żyć:)
    Tym czasem dopiero wyjście ponad 90 gr zmieniło by katastrofalny wygląd techniczny. Więc póki co sytuacja jest jasna
  • Re: kiedy można to można Autor: ~alex [78.8.107.*]
    ostro szarpnęli do góry może olek ma racje a chodzik znowu się skompromitował
  • Re: kiedy można to można Autor: ~herh [85.202.153.*]
    zobacz co się dzieje na Rovese....
    obecne wzrosty to pokłosie tego, że Sołowow dostanie sowitą dywidende z SNS ;)
    I każdy ma nadzieję, że wpompuje tą kasę w te spółki ;)
  • Re: kiedy można to można Autor: ~Piotr [178.36.64.*]
    za te 600mln to mógłby wykupis reszte Barlinka i Roweze i wycofac z giełdy
  • Re: kiedy można to można Autor: ~józiu [79.185.25.*]
    Chodzik szukałem cię na całej giełdzie, a ty na barlinku siedzisz. Czemu tak nagle zniknąłeś z TVNu przecież miała być katastrofa i 4 z przodu. Najlepiej by było po prostu jakbyś powiedzial, które książki czytasz, żebym wiedział na co szkoda czasu. Bo wiem, że ty się cały czas dokształcasz i nadal tą trzecią falę wieszczysz. No i widze, że na barlinku znów wieszczyłeś spadki, a tu będzie up.
  • Re: kiedy można to można Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Powiedz mi dlaczego Józiu piszesz o mnie głupoty !
    Bo to co napisałeś o TVN to czyste kłamstwo !
    Może nie umiesz czytać ? A może masz kłopoty ze zrozumieniem prostego tekstu !
    Ano proszę wklej tu tekst świadczący o mojej pomyłce na TVN , tylko w całości.
    Powiem ci szczerze, takie gnojki jak ty, są najgorszą zakałą tego forum. Dość, że nic nie mają sensownego do powiedzenia, to jeszcze oskarżają bezpodstawnie Największego Analityka Technicznego na forum Bankiera.
    No więc czekam na ten tekst o TVN i na to co się według ciebie nie sprawdziło.
    A co do Barlinka, to patrzcie na drogę a nie pod nogi!

Chodzik Księżycowy
    A szukać mnie nie musisz. Jestem na Sfinksie od grudnia 120 % do przodu !
  • Re: kiedy można to można Autor: ~chodzik księżycowe [89.68.164.*]
    Jak widać na załączonym obrazku (sami go sobie narysujcie )
    Ostatnie wzrosty zostały wykorzystane do opuszczenia tego patałajstwa.
    Zresztą zgodnie z tym co pisałem wcześniej.
    Najbardziej śmieszy mnie fakt, że po moim ostrzeżeniu jak tylko kurs nieco podskoczył do góry,
    to pełno leszczy od razu rzuciło mi się do gardła i zaczęły się tańce i swawole, typu jaki ten Chodzik głupi jest !
    A co pisałem ? Ano nie patrz pod nogi, patrz na drogę. Zaraz wam się zresztą będzie lepiej szło,
    bo z górki !

CK
  • Re: kiedy można to można Autor: ~olek [46.205.60.*]
    chodzik zaprawdę powiadam ci jeszcze dziś do zamknięcia sesji wyjdziesz na głupka
  • Re: kiedy można to można Autor: ~józiu [79.185.31.*]
    Chodzik nie nazywaj mnie kłamcom masz tutaj linki do twoich wypowiedzi nie chce mi się szukać najciekawszych bo w jednej to za 3 dni koniec świata zapowiadałeś. Masz tu ty jedyny prawdziwy z końcówką ip 157:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-i-co-szczeka-wam-opada,11947681.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-witam-w-srode-14-11-2012,12090140.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-po-11,12043885.html
    Czekam na jakieś wyjaśnienia w czym skłamałem i czego nie doczytałem.
  • Re: kiedy można to można Autor: ~rex [83.26.154.*]
    chodziki ,srodzili ,sami tepaki ,nie mam barlinka ,ale dzisiaj przypadkowo poczytałem wasze wpisy i zrobilem analize i wiecie co wyszlo 2,90 na koniec roku nie mam kase bo siedze w Variant, Hellio, CEDC kupione 100szt po 2,14 - dla zabawy spadnie ale to juz koncowka ,mam Muza, Yaval,
    bumech ,Rovers kupiony na dole ,ale ,,,,,barlinek moze kupie w tym tyg ale nieduzo
  • Re: kiedy można to można Autor: chodzik księżycowy [80.238.123.*]
    Kiedy do ciebie dotrze, że nigdzie nie jesteś mile widziany?
  • Re: kiedy można to można Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Ta ku..... z jajami niejaka Hiszpanka, zarejestrował się na mój nik i teraz udaje mnie.
    Ja się nie zarejestruje i dlatego mój nik ni jest wytłuszczony (pogrubiony).
    Gratuluje Hiszpanko udupienia razem s niejakim Szybkim na akcjach Trakcji !
    Ile to masz w plecy ? ze 45%.

Chodzik Księżycowy
    A na Barlinku patrzcie na drogę a nie pod nogi !
  • Re: kiedy można to można Autor: ~SSij [212.59.234.*]
    Powiedz mi Chodzik po co ludzi ostrzegasz skoro jedyne na co możesz liczyć to wyzwiska. zachowaj swoje analizy dla siebie. Tłum jest głupi, prawda znana od zawsze. Ja Ci ślepo nie wierze, ale w wielu przypadkach masz racje. Sam utopiłem troche na Trakcji ale to dlatego że nie ustawiłem stop lossa.
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.