taki spadek i obecna kiszonka swoje spustoszenie zrobiła jak widać...
miejmy nadzieje, że może zaszczycą Nas informacjami jak tam wielomiesięczne rozmowy o najważniejszym kontrakcie,biogazowniami itd.
może wtedy coś odżyje;)
mms ja ci radze zbierac gotówkę na BGE, bo po publikacji raoprtu za 1 kw. jeszcze nam zleci, zakładam ze dotknie 60 gr i wtedy zrobie większe zakupy, przy tej cenie i mając na uwadze wstrzymany termin relaizacji kontraktu, co bedzie mieć znaczne przełożenie na wynik 1 kw, niewierni wywala nam jeszcze papiera, więc ja juz zbieram kasiorkę, bo zobaczysz że wzrostów nie będzie, ale w maju się odrodzimy, jak już kontrakt ruszy pena parą, a do tej pory to trzeba przeczekać
Jurek ci nic teraz nie powie ale dobrze wie że do maja będzoe spadać nam powoli, mimo wszystko odrdzenie w maju widzę rychłe a do tego czasu trza poczekac jak niewierni wywala pod 60 gr
a co ma być w maju, po za tym, że będą kwiatki i ciepło?
gdy wam nie wyjdzie majem to następny termin, lipiec czy sierpień?
Racja, żurek pisał, że do końca tego roku i pewno też sam za bardzo nie wie co ma być do końca roku.
no właśnie co ma być niby w maju?? :P
rzucacie datami bez sensu a nóż się trafi?;)
przecież jurek zapowiadał do końca marca 2,5 :P
a do końca roku 15 zeta;)
mi się nie opłaca już wywalać - czekam na wyniki za 2 kwartał i albo spisuje na straty albo uśredniam...
ale podobno w tym tygodniu miał być koniec promocji:P
biedny jurek już sam nie wie co mu szklana kula mówi...albo wymienia na nową bo tamta dawała 100% błędów ;)
w maju urosnie po jak spadnie do 60 gr to niektórzy odkupią, a spaść napewno spadnie po wynikach za pierwszy kwartał, dawniej to chociaż informowano o sprzedaży w poszczególnych miesiącach teraz juz mają to w d..., ale nie ma co się martwić poczekam jeszcze, albo wywale część niebawem, bo już mi się to wszystko przestaje podobać
to trochę późno się zorientowałeś. Mnie to już się przestało podobać przy 2,50
Tam też pisałem, że trzeba wywalać do spodu bo dobrze nie będzie, no ale wtedy byłem oszołomem :D
Macie szanse odrobić straconą kasę na MTC.
a kto by MTC kupował daj spokój zobacz na wyniki i na sama siedzibe tej firmy, o ludziach co nią zarządzają czytałes może kiedyś? czy na spekułe tam wlazłeś?