• SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: siem11 [78.131.138.*]
    Witam 4.03.2013
    kolejny raz dali o sobie znać JAJCARZE i pograli skotanem jak wielgachni inwestorzy.
    Śmiesznie i wesoło.Do godz.17:00 było ponad 20 transakcji i " AŻ " ok 10.000 akcji.
    Do zamknięcia poszło ok.14.500 akcji .Na koniec sesji rewelacja i rewolucja wszyscy
    rzucili się na " jedną z najmocniejszych spółek na giełdzie "i oooo jest 18.000 akcji.
    PANE POMIŁUJ na zakończeniu sesji jajcarze zbili kurs dzienny z 4.34 na 4.30zł.
    mam propozycję dla jajcarzy na jutro.Ano podnieście kurs do 4.34 zł i łaskawie zbijcie
    notowania na 11 groszy.Dlaczego właśnie 11 groszy boć to tak ładnie wygląda, a
    kurs i tak nie ma nic współnego z jakimkolwiek sensem,a więc i 11 groszy to też taka głupota jak ich pogrywanie.Co do obrotów proponuje na jutro 1111 akcji.Argumentacja jak powyżej.Śmiało jajcarze do 0 / zera / już blisko.
    Pozdrawiam siem11
    PS jeszcze czytam chłopców ,którzy wieszczą znaczną podwyżke kursu. A KU, KU
    " Logic" byłeś w Klinice w Tworkach i widzę ,że dalej mocarnie pleciesz od rzeczy

• Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: siem11 [78.131.138.*]
    Na poscie obok pisze szanowny pan o nicku " cierpliwy ", który twierdzi,że Skotan szybko,a
    właściwie już powinien mieć kurs 5.80 zł. Gratuluję.
    Pewnie wszyscy w to wierzą oprócz mnie.Siem taki kurs ma być i tyle.Przestań siać defetyzm
    z uśmiechem siem11
    PS Skotan z familią i władzami spółki potęgą / na glinianych nogach / jest i basta.
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~cierpliwy [91.239.247.*]
    Czy ja powiedziałem że taki kurs będzie szybko. Spodziewam się takiego i tyle, a kiedy to nie jestem w stanie powiedzieć. Wszystko zależy od wsparcia w okolicach 4zł. jak wytrzyma i pęknie 5.11, to będzie 5,80
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~tak to wygląda [37.109.200.*]
    zapomniałeś tylko dopisać, że za wzrostem kursu ( ? ) będą stały solidne informacje o charakterze " undamentalnym " ( ? ).
    Czyli ja osobiście oczekiwałbym solidnych przychodów ze sprzedaży, wymienionych z nazwy ( ? ) partnerów handlowych ( ? ), projekcji wyników finansowych no i może jakiejś wyceny ( biuro maklerskie ) za pomocą DCF. Tak bym to widział.

No bo samą " kreskę " - namalowaną, czy też na bazie programu graficznego , to ja mam w d .. ie.

Oscylatory też mam w du....e, bo one same w sobie nie tworzą kasy na kontach firmy o nazwie Skotan.

Ale ! Ale ! Wierzę w Marsjan i Elvisa Presleya (ponoć widziano kogoś
    przy jednym ze sklepów jubilerskich w Warszawie, monitoring
    zarejestrował kogoś bardzo podobnego do tego słynnego piosenkarza. Co było dalej, tego nie napiszę, ale śledztwo nadal trwa .... )
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~cierpliwy [178.212.127.*]
    Fundamenty to sobie od 3 lat może wsadzić między pośladki. Jak jesteś taki fundamentalista to powiedz na jakiej podstawie ES.F idzie do nieba.
    Bo jest większy odsetek ludzi "Standard & Poor's" niż bogatych?
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~wiochmann [178.37.246.*]
    elvis byl piosenkarzem???...chyba krolem rockandrolla!!!
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~w skrócie [37.109.209.*]
    Hmmmm ? Elvis zarabiał " głosem " - czyli śpiewał.
    Nie kradł - czyli nie był złodziejem, nie siedział przy biurku nad komputerem, nie był banksterem, nie był też politykiem, za to śpiewał - otwierał usta ( głos, jama ustna ). Nie pierdział ( choć, to też pewien " odgłos ", często nazywany " grzmotem ".
    Elwis śpiewał, więc - piosenkarz.
    Witam 5.03.2013 ? wtorek ?
    Fantastico.Obrót na Skotanie od wczoraj wzrósł ponad 100%.Notowania również nie
    zdołowały,tylko jest stabilne 0%.Brawo przecież WIG wzrósł tylko o 1.17% .Tak rodzi sie
    fantastyczna spółka o fenomenalnej zdolności produkcyjnej.Jej produkty spowodują,
    że Państwo G. R. Karkosikowie to przyszli beneficjenci NAGRODY NOBLA za
    NOWATORSTWO W NISZCZENIU DOTOWANYCH DARMOWYCH PIENIĘDZY .
    Nic tu po wybrzydzaniu niejakiego siema ,ze dotychczas spółka przejada dotacje i NIC NIE
    PRODUKUJE.
    W związku z tym wznosimy okrzyk:PRECZ ZE SIEMEM.PRECZ Z DEFETYSTAMI,
    DEFETYZMEM i KAPITULANCTWEM.Niech żyją! władze spółki na czele z jej właścicielami
    Jaśnie Wielmożami Grażyną i Romanem Karkosik.NIECH WAS WSCHODNI WIATR
    PROWADZI DO WIECZNEJ SZCZĘŚLIWOŚCI.Alleluja i do przodu z drożdżowymi wymiocinami i stęchłym powietrzem.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    żeby było śmieszniej tu się nic nie zmieni , do końca marca będziemy wegetować na tych poziomach ,gdy w tym czasie wigi będą rosły . jutro i pojutrze nic się nie wydarzy bo i co ma się wydarzyć . że podadzą info że ktoś po ileś obejmie akcje ?odechce się nam akcji skotana . w tym czasie na innych spółkach można było nieżle zarobić .ale cóż można poradzić , takie jest życie .
    Witam czwartek 7.03.2013
    ...a miało być tak pięknie.Nic z tego boć to gówno nad gównami familii / przepraszam /.
    Ubrano chłopców po 4.50- 4.57 zł.W większości byli to ci od stosowania metody kupna akcji
    gdy te rosną.I co? ano pusty śmiech. Nieudacznicy to jest badziewie skotan i tu nic nie
    pasuje,ani fundamenty,ani analiza techniczna,a już tym bardziej produkcja.To NIEBYT.
    W czasie sesji ci od kupna na lokalnej górce zorientowali się w jakie gówno wdepnęli
    i zaczęli / oczywiście nie wszyscy / pozbywać się kupionych dzisiaj akcji zbijając w miarę
    zbliżania się końca sesji kurs 16:45 = 4.45, a 17:20 = 4.37 zł. Pozostali nabywcy,którzy
    nie sprzedali akcji i tak będą na następnych sesjach zbijać kurs " tnąc straty ".
    Co to za papier,który kolejny raz na zakończeniu sesji zbijany jest do minimum dziennego.
    pozdrawiam siem11
    PS Chłopcy przestańcie dostawać pomroczności jasnej i przestańcie pieprzyć o podwyżce
    kursu.Nikt w tym badziewiu nie broni kursu.Oni wszystko podporządkowują ubieraniu
    nieudaczników i jak widać to im się udaje.Pomyśl ciole najpierw zbijając kurs skupują
    tanie akcje.Następnie podnosząc kurs sprzedają Wam sporo zarabiając.Zostajesz
    z drogim papierem,a oni znów spuszczają kurs i skupują.A TY....zostajesz z ręką w
    nocniku.Nieszczęście ty moje.
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~pergarharmar [5.173.152.*]
    Gdzie sie kretynie pchasz z postami psioczyles w okolicach zlitowki tera 4 razy drożej kogo obchodzi wycena fundamentów skoro mozna zarobić 400%
    Do pergarharmar
    Chciałem serdecznie i najuprzejmiej podziękować za kulturalny i jakże inteligentny post.
    To bardzo miło poczytać jakże wykwintne słowa.Trzeba się mocno starać by mnie
    obrazić.Tak myślę,że to nie ten poziom.
    Proszę podaj adres to za darmo prześlę SŁOWNIK POPRAWNEJ POLSZCZYZNY.
    Wiem,że tak jak ostatnio uprzejmie napisałeś miałeś długa drogę i to pod górkę do
    szkoły podstawowej,Tym bardziej wyrażam uznanie za popełnienie tak mało błędów w
    pisowni.Że język trochę chropowaty,ano nie szkodzi.Pozdrawiam Twoich szanownych rodziców i jednocześnie wyrażam dla nich uznanie,że muszą codziennie mieć do
    czynienia z takim byle czym.Szanowni Państwo dzieci się nie wybiera.Dzieci nawet
    niezbyt rozgarnięte się ma.Jeszcze raz składam Wam wyrazy szczerego współczucia .
    siem11
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~pergarharmar [31.174.151.*]
    Błędów nie było byla literówka ale kogo obchodzi ortografia skoro stracił minimum 3 zlote z każdej zainwestowanej złotówki. Moze tak przeprosisz tych co sprzedali gdy pojawiles sie na skt bo było dużo taniej. Spółka ktora nic nie robi mimo bocznego trendu moze dawać dużo czasu wieksze stopy zwrotu od spółek mocnych od strony fundamentów. Może tak napiszesz piaczu na spadek jednostki ze spekulacja jest lepsza od fundamentów jeżeli masz pojęcie jak jąstosować. Nie pozdrawiam bo kierunek obrany w jedną stronę to zky kierunek.
    Ps
    Znam twoje posty z błędami ortograficznymi wiec nie czepiaj sie bo to forum o pieniadzach a nie o jezyku polskim
    do pergarharmar
    No chłopak moje uznanie.Jak chcesz to nawet potrafisz prawie poprawnie pisać i co ważne
    prawie ,choć jeszcze nie całkowicie logicznie.Mylisz się.Pieniądze to również język polski.
    Dlaczego uparłeś się by pisać kłamstwa i bajki o fundamentach i spekulacji.No ,no Twój
    trend boczny to marzycielstwo i banialuki.Człowieku co ty wypisujesz?W poście do góry pisałeś,że Skotan wzrósł o 400%,a teraz,wypisujesz,że strata wynosi 3 złote z każdej zainwestowanej złotówki.Chłopak Twój wywód matematyczny to perełka nauk ścisłych.
    PANE POMIŁUJ co ty sadzisz za nonsensy??????? Wytłumacz mi zawiłości Twojego
    twierdzenia matematycznego jak można STRACIĆ 3 ZŁOTE Z KAŻDEJ ZAINWESTOWANEJ
    ZŁOTÓWKI.Nawet znany radziecki mniemanolog prof.Głupkow kłania się nisko twojej
    genialnej wiedzy i zaprasza do Akademii Głuptakologii w Nowosybirsku.Nieszczęście ty moje
    siem11
    Ale co mam opisywać dla twojej radosci. Ze co ze skt kosztowal zlowoke a pozniej ponad 5 zł ze jedziesz po papierze od momentu jak wszedles na to forum. Pomujan oczywiście posty na innych spółkach. Siem skt nie jest dla idiotów choć wróć ... jest dla idiotów lub tez jest bo bez nich zarobku nie ma. Obieranie jednego kierunku na jakiejkolwiek spółce jest poprostu niepoważne i tylko to ci pisze. Nie ma złych i dobrych spółek sa tylko dobre i zle momenty wejścia lub wyjścia. Swoją drogą co robi sie w obecnym okresie na roli bo chyba jeszcze sie nie sieje - nie znam sie na tym wiec pytam. Rozumiem twój popoludniowy apel do idiotów w trakcie żniw ale teraz chyba nie musisz sie ograniczać do godzin popołudniowych chyba że dorabiasz na etacie.
    jeśli mogę wejść między młot a kowadło .prosiłbym siema żeby napisał przed sesją co będzie , jaką strategię obrać bo po sesji to widać .wiadomo że wkrótce będzie powyżej piątki a wszyscy chcielibyśmy już .jest wykres ,są oscylatory ,wskażniki ,średnie ruchome , wszystko musi grać . karkosiki mają w zanadrzuu inne opcje w razie wzrostów i spadków wigów .ogólnie jest dobrze ,srednie ruchome zakręcają do góry jeszcze trochę i będziemy powyżej 5
    Nie ważne nawet jak będzie powyżej 400 zl siem bedzie jechał po spółce tak juz ma nastawione swoje komentarze wiec może dla rownowagi ja będę pisał dlaczego warto a że to papier spekulacyjny to nie będę nawet szukał wsparcia dla teorii w fundamentach tak jak i siem nie szuka w impulsie widocznym na wykresie.
    WITAJ wkurzony
    SIEM NIESTETY ZAWIEDZIE CIĘ.
    Nie dam się wciągnąć we wróżenie z fusów.Chcesz znać banialuki o papierze przed sesją
    poczytaj anali.Zobaczysz jak często ci uczeni trafiają kulą w płot.Na tym forum już byli wszechwiedzący i się szybko ze swoją mądrością wynieśli / np Maciej z Krakowa,logic itp /
    Wybacz,ale swoja wiedzę o bieżącym notowaniu pozostawię dla siebie.Ja absolutnie nie
    twierdzę,że wszystko wiem,boć to nonsens.Ja jak ,każdy z nas rzadko,ale jednak
    dostaje w plecy i nie ma zmiłuj,ale wtedy tracę tylko ja i tylko swoje pieniądze,a nie tych
    którzy stosowali się do moich przepowiedni i zaleceń.
    Tak więc pozostańmy przy tym jak jest.Ja nie staram się nikogo pouczać i nikogo nie
    zmuszam do czytania moich postów.
    pozdrawiam siem11
    PS WKURZONY TRZYMAJ SIĘ I WALCZ
    Witam 11.03.2013./ poniedziałek /
    Podziwiać Was za wypisywanie idiotyzmów o kształtowaniu się wykresów na Skotanie.
    Ta spółka jest ostatnią do której obecnie można stosować AT.
    POMYŚL: Kurs jest zbijany od czasu podciągnięciu na lokalne maksimum ponad 4.50zł
    i sprzedaniu akcji nieudacznikom i napaleńcom./ Już o tym pisałem /.Teraz nastał czas
    SKUPOWANIA .Będzie to trwało tak długo jak długo będziecie spuszczali akcje.W
    Waszym rozumowaniu to słynne ' cięcie strat " Ja natomiast twierdzę,że wam kolejny raz
    puszczają zwieracze i zamykając oczy wywalacie swoje kilkadziesiąt lub kilkaset akcji.
    Po cholerę więc kupujesz spółkę o której nie masz pojęcia i sam narażasz się na straty ,
    ale i też narażasz na straty innych inwestorów.Idż w cholerę i nie zawracaj dupy.
    siem11
    PS niezłe jaja urządzaja chłopcy,którzy modlą się do familii o wzrost kursu.Wiecie Karkosiki
    maja Was poniżej pleców i powyżej kolan.Nieszczęścia Wy moje.Nie bądż idiotą.
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~pergarharmar [31.175.52.*]
    jeden wystarczy
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~re [83.30.239.*]
    po zapale widac, ze pewno Skotan znowu wypalci Karkosikom dywidende. Tylko sie jelenie musi zlozyc
    Witam JAJCARZY 19.03.2013
    Na tym papierze można dostać tylko kociokwiku.
    Gdyby to był normalny,a nie toaletowy papier to jakbym się pomylił to przy tym " potężnym "
    obrocie / 22.210 akcji / i " bardzo poważnym " / wzroście napisałbym,że nastąpiło
    wykupienie papiera i powinny iść wzrosty.
    Tylko czy to badziewie można zaliczyć do normalnego papiera.
    Że co,że ten " potężny " wzrost nastąpił pod ha,ha spodziewane dobre wyniki finansowe
    które mają być ogłoszone w raporcie finansowym w dniu 21.03.2013.
    A gówno to familia podpuszcza inwestorów,a raport będzie taki jak zawsze.Gównateria.
    pozdrawiam siem11
    PS Rada Sołecka wyraża współczucie wszystkim mającym akcje tego TOALETEN
    PAPIER,a Sołtysowi siemowi zaleca puknięcie się cepem w głowę
    witam . zauważyłem że ta śmieszna spółeczka jest jak ta prostytutka która wybiera z kurewskim uwielbieniem spadające indeksy ,spada w-20 ta kurwa leci za nim , spada swig80 już jest w nim zakochana i go wybiera . i tak w koło pojebaniec . że też gad toruński pozwala na takie zagrywki . zresztą wszystkie jego spółeczki załadować do wora i do wisły .. wy..bać są tak nędzne że aż żal patrzeć ostatnimi czasy . jestem wkurzony
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~czarnoabiale [37.5.149.*]
    Nic dodac nic ujac. Spolka wybryla samobojstwo.
  • Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~vvv [83.22.57.*]
    zaraz pewnie jakiś łoś się przebudzi zobaczy że na szerokim mocna czerwień to srrruuu skota -6% na dzień dobry... heh
    Witam 21.03.2012 ? czwartek/ NO TO MAMY KOLEJNY SSSSSSŁYNNY RAPORT FINANSOWY za 2012 rok
    0.00 ZERO??? przychodów ze SPRZEDAŻY produktów i usług.Cud mniemany.
    - mamy za to koszty ogólne zarządu17.855.000zł i wesołości zysk 6.927.000zł z cudo moje
    DOTACJI / ciekawa formuła zysku / i wynajmu nieruchomości?
    - kolejna perełka to STRATA NA DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ 10.928.000zł
    - o słodki Zefirynie;pokrycie zadłużenia spadło DWUKROTNIE
    - JEST WZROST- wzrosły zobowiązowania spółki o małą pestkę o 67,4%
    - coś tam mają ; częściowo drożdżownie w Czechowicach / wpakowali w to badziewie 7ml.zł
    są też słynne akcje Alchemii i z tego a jakże zysk ok.3.000.000 zł ze sprzedaży i wyceny
    TERAZ SENSACJA I FENOMENALNA WIADOMOŚĆ: AUDYTOR z Poznania orzekł,że
    jest bieżąca i szybka PŁYNNOŚĆ FINANSOWA / A.KU.KU / oraz,że nie ma zagrożenia
    w dalszej działalności spółki.ALELLUJA i do przodu.Jest zezwolenie na dalsze potężne
    straty.Niech żyje i się rozwija skotan i kochany audytor cudo nad cudami.
    Prezesie M.Pawełczaku co za radość DO PRZODU PO NOWE WIĘKSZE STRATY.
    Pozdrawiam siem11
    PS wiem,że są to moje myśli nieuczesane,ale tu się nawet nie chce myśleć i więcej pisać.
    a co z ponad 20 milionami na zabezpieczenie procesu z niemiecką firmą.Tego nie
    ma w zabezpieczeniu zobowiązań,a POWINNO itd,itd,itd.i dupa.

• Re: SKOTAN- DO JAJCARZY Autor: ~vvv [83.29.177.*]
    nie ma bo i po co... przecie Roman powiedział że płacić nie będzie i basta :D
[x]
ONESANO 1,83% 0,67 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.